TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ASOT TOP 20 2007

• Toto téma obsahuje celkem 184 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 188)
  • Autor
    Hustey
    Člen

haha Nic Chagall to zacina pumpovat i do asotu 😀 je to totalni reznik, jeho produkce a remixy nemaji chybu.

prochi
    Člen

jonh O’callaghan rulez,začíná se plnit moje předpověď že tohle bude brzy opravdova superstar,pritom v pojeti trancu se lisi od všech profláklých hvězd…..JOC gratuluju……jinak Anthem měli diskvalifikovat :_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

heh to je mi teda divná top 20, vítěz je celkem podle očekávání…ale 02 tak vysoko? a co tam dělá 09 a 10 taky nechápu…

DjDkD@ve
    Člen

Ja jsem take v celku spokojen, akorad me mrzi, ze se neumistil muj top favorit, a ze Good for me je az na chvostu……..

Leosh
    Člen

já si nestěžuju… pro Big Sky jsem hlasoval na prvním místě a i Kalopsia se umístila vysoko:-D

Dolikus1
    Člen

žádnej Ferry,žádnej Tyas,žádnej Bronzwaer,žádný Egyptáci…mnooo.zajímavéB-]
    …každopádně ten tajnej tip Dexxe vubec nebyla špatná myšlenka..Needs to feel ve Wippiho remixu sem očekával vysoko.

FDI
    Člen

to armin taky 😉

Natix
    Účastník

JOC sice vyhrál zlato, ale tihle dva pánové mají čtyři zářezy! :-O

K1aptcha
    Člen

20. (01.) Above & Beyond feat. Zoe Johnston – Good For Me (Thomas Datt Bootleg Mix) [Anjunabeats]
    19. (02.) Cosmic Gate feat. Denise Rivera – Body Of Conflict (Vocal Mix) [Black Hole/Maelstrom]
    18. (03.) Breakfast – The Sunlight (Original Mix) [Flashover]
    17. (04.) Cerf, Mitiska & Jaren – Light The Skies (Retrobyte Classic Electrobounce Mix) [Baroque/Armind]
    16. (05.) Albert Vorne – Formentera What (Gareth Emery Remix) [Club Elite]
    15. (06.) DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Who Will Find Me (Original Summer Sunrise Mix) [A State Of Trance]
    14. (07.) Jonas Steur feat. Jennifer Rene – Fall To Pieces [Black Hole]
    13. (08.) Ilse DeLange – The Great Escape (Armin Van Buuren Remix) [BMG]
    12. (09.) Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic (Original Mix) [Anjunabeats]
    11. (10.) Filo & Peri feat. Eric Lumiere – Anthem (Original Vocal Mix) [Vandit]
    10. (11.) Armin Van Buuren – The Sound Of Goodbye (Nic Chagall Drumbeat Re-Edit) [Armind]
    09. (12.) Paul Van Dyk & Starkillers & Austin Leeds feat. Ashley Tomberlin – New York City [Vandit]
    08. (13.) Vincent De Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix) [Combined Forces]
    07. (14.) First State feat. Anita Kelsey – Falling (Original Mix) [In Trance We Trust]
    06. (15.) Armin Van Buuren – Rush Hour [Armind]
    05. (16.) The Blizzard – Kalopsia (Original Club Mix) [Armind]
    04. (17.) Above & Beyond – Home (Club Mix) [Anjunabeats]
    03. (18.) Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (Vocal Mix) [Captivating]
    02. (19.) Armin Van Buuren vs. Rank 1 feat. Kush – This World Is Watching Me (Cosmic Gate Remix) [Armind]
    01. (20.) John O’Callaghan feat. Audrey Gallagher – Big Sky (Agnelli & Nelson Remix) [Armind] [Tune Of The Year]

Dolikus1
    Člen

:oD

Ach jo, uřvané vokály. Jdu si do ledničky pro sejra….

K1aptcha
    Člen

rylííííz jóóór sééééélfff, je to velkééé nebéééé! 😐

Dexx
    Člen

Ale jo, ale jooo….. mohlo to dopadnout hůůůůř.
    Zní to dobře. 😀

Natix
    Účastník

And the victory goes to: X[]X[]

a Alíci utřeli opálené nosíky a jdou se s nepořízenou zpátky opalovat pod pyramidy X[]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 188)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.