TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Back2Back with Ronski Speed & Patricia – 5.10.2012 @ 7.nebe

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    Schmidt
    Člen

Vypadá jako vysloužilá kurwa, to je fakt. 🙂

Anonymní uživatel
    Host

normalne nevim proc, ale dneska mam diky trance.cz fakt hodne velkou energii a naladu 😀 😀 normalne se triskam smichy 😀 😀 chudak Ronski, bude mu to tam pekne kurvit 😀 me spis tam nesedi jiny jmeno, ale to je jedno, tak i tak bych tamnesel, Euphonic si uziju 2x do roka v Dresdenu, tak ze neni duvod proc jezdit do Brna

mareno
    Člen

[quote Anonymní uživatel]zase další pička, která si vyšukala hraní se slavnym Djem. stačilo mě minulý vystoupení ronski speeda v nebi, když tahle kráva kolem něj furt poskakovala a vpodstate pořád jen roztahovala nohy. kvuli týhle holce už do 7 nebe nechodim protože mě svým trapno tanečkem před headlinerama zkazila už stoneface & terminal, filterheadz, atd. co to kurva je, stát před djs a zavazet?[/quote]

A já se chtěl zrovna zeptat, kdo je Patricia sm15

ErikDeejay
    Člen

sm15sm15sm15

Anonymní uživatel
    Host

zase další pička, která si vyšukala hraní se slavnym Djem. stačilo mě minulý vystoupení ronski speeda v nebi, když tahle kráva kolem něj furt poskakovala a vpodstate pořád jen roztahovala nohy. kvuli týhle holce už do 7 nebe nechodim protože mě svým trapno tanečkem před headlinerama zkazila už stoneface & terminal, filterheadz, atd. co to kurva je, stát před djs a zavazet?

Jimmy-Gellar
    Účastník

[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/297732_376919479046107_875340851_n.jpg[/img]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.