TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Beach Party Gdynia 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ortevor a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 32)
  • Autor
    káčko
    Člen

Acidflash: nj, eště ti asi jedno dlužim co:-D Jinak k tomu arminovi na SW, taky jsem přestal pařit ale moc dobře jsem věděl která bije%-):oD

Acidflash
    Člen

to trancemaniac : sorry prostě sem to plácnul, ale vím že jste tam měli třeba Sonorous, na tá akci vystupoval i kámoš…, jinak jsme k vám zavítali třeba na Sunshine s Mark Norman a Corem, to ale nebyla klubovka 😉

to hustey: byl, po celou dobu jsem pařil na trybuně, tak nějak vim jak to tam probíhalo. Po skončení Guetty většina lidí téměř přestala pařit a nevěděli která bije, protože tu hudbu prostě neznali… třeba si byl na nějakým místě kde vás bylo víc a dobře jste zapařili, ale celkově to vypadalo jak píšu…

to káčko: jestli jsi na tyhle rytmy, tak koukejte někdy dorazit do Plzně, máme tady jeden klubík kde se skoro nic jinýho nehraje, dáme alespoň zase pivo 😀 hehe já bych ten pátek asi nezvládl, pač začínám mít přeposloucháno :), sobotu bych ale klidně dal hlavně s tím aftrem 😉

káčko
    Člen

tobu: v pohodě, já bych z těch dnů stejně bral jen ten páteční program:)) mě baví víc : ) i po těch videích..

a aspon sem si moh síly rozvrhnout na jednu noc: ) jinak 2x tolik lidí si neodvedu představit.. prostě maso …

tobu
    Člen

kacko… kebyze sledujes aj slovenske weby tak my sme mali cely cas na predaj jeden celovikendovy listok ktory sme nakoniec nepredali…

inac co sa tyka vsetkeho u mna vyhrala Sobota… hlavne trio Gielen-Corsten-Halliwell… vid videjka

http://www.youtube.com/watch?v=qc2S3-MaXQ4
    skoncil johan a slo toto…

a potom ferry a neskor eddie

a ak sa ti zdalo byt v piatok vela ludi, tak v sobotu ich bolo mozno 2x tolko… akcia bola megaobrovska so vsetkym… stage boli uplne popici, tie LCD a LED obrazovky, zvuk bolo cisto pocut este kilometer od dejiska, zeny atmosfera… vsetko luxusne 10/10 …. jedine co ma sralo ze sa to nedalo vsetko zvladnut so silami 😀 mozno kebyze som nafetovany schyzofrenik tak mozno vtedy hej 😀

káčko
    Člen

Acidflash: já jel jen na pátek, kde podle mě byly lepší jména než o hvězdné trancové sobotě (a hlavně na jedinej pátek byly ještě lístky).

-Pěkně popořadě s hodně přebíháním jsem zažil výborný sety od nějakýho Boardmana (začínal Axwellem – I found you – a v tomhle duchu i zbytek setu..),

– pak naše LUCCA, která jediná, co jsem slyšel, si vyslechla skandování svého jména během začátku setu, ty Poláci ji asi fakt žerou, a nám, ovinutým v cz vlajkách asi hodně záviděli, když na nás křičeli jak je nejlepší 😀 zahrála dokonale, hutně, „pomalu“, zajímavý zvuky, perfektní set prostě (pamatuju si jen Oxia – Domino, její Body Dance, proběhl motiv od Clamarana – Take Off, celkově hodně řízné a výživnéB-] dokonalá.. a jak se culila.. hih

– myslel jsem že stihnu Erica E, ale holt Lucca byla silnější, po ní hrál Picotto, kterej ale překvapivě nenasadil tempo jako v jeho posledním Essential Mixu ale začal pěkně svižne, jenže volání na housík v podání ROBBIEHO RIVERY bylo velké..

– takže v prostředí obřího Amfiteátru ovládl hodně sympatickej jeho „house“, ve kterým proběhla jeho věc Float Away nebo nějakej výbornej rmx od Prodigy – Outta Space či na závěr obligátní Feels Like Home..

– ale hned po něm – pan BENJAMIN BATES aneb rozsekávka největší, tracky známe podle slyšení ale nevim názvy, jenže to zakončil s jeho věcí Divine.. Pro mě s Luccou absolutně top a nejlepší, stylem ke konci svižnej podobně jako Marco V…

– … kterej již na nás čekal se svou poslední půlhodinkou na vedlejší stagi, hrál docela rychle a vypadal že si to užívá, věci zvukově podobný jako cokoliv z jeho posledních promo… Zakončoval ale Automanualem.. : (

– pak už jen kousek Valentino Kanzyani a Jose Amnesia, nic ale nepřekonalo výše uvedené…

Prostory monstrózní, prostředí super, všechno šlapalo, sice strašně mooc lidí (na Riveru se v amfiteatru opravdu nedalo hejbat), u Luccy v první lajně ze začátku hodně přebasováno, postupně ale supr a celkově zvuk všude fakt dokonalej.. Nemám slov, konečně sem zas zažil „house“ na velký akci a ten zvuk mě fakt nezklamal..

ortevor
    Člen

*_Marek_* napsal(a):
    ——————————————————-
    > byl jsem ted na Sunrisu,chtěl jsem i sam,ale ta
    > cesta se mi moc nechce podstupovat nevím spíš ne
    > ,jak bude chít řidič :oD

Tak mohl by ses jeste ozvat, jestli teda nakonec pojedete nebo nee ?
    ja bych se k vam mooc rad pridal kdybyste jeli, pak se podelime o naklady na beno apod. takze i vam by pak o neco ty naklady klesly, a ja bych tak mooc rad jel….
    urco se jeste ozvi 🙂

Hustey
    Člen

acidflash: soudim podle toho, ze tady rikas ze na SW nebyl pri arminovi atmosfera B-]

Acidflash: Hele a jaky jsou v PCE klubovky??? Ze o nich nic nevim………….. a rad bych tam neco uvital

*_Marek_*
    Člen

hlavně jsem jel na Sunrise kvůli Jenn. R, a našemu srazu,která nakonec nedojela,kvůli letům-(( …
    Ale i tak to byla monstrozní akce
    Pro mě oba dva dny byly supa :-!

Acidflash
    Člen

to hustey: soudíš podle čeho?

jinak káčko a Marek, co napsat nějakej report 😉

Hustey
    Člen

acidflash: podle me si nedokazes poradnou halovou atmosferu uzit 😀

káčko
    Člen

:))) počkejte si na dvd ze SUNRISE 2007, to bude nejlepšíííí…..!! taky sem byl a nejlepší jména pohromadě co sem moh slyšet (pátek).. Polsko země zaslíbená..

*_Marek_*
    Člen

byl jsem ted na Sunrisu,chtěl jsem i sam,ale ta cesta se mi moc nechce podstupovat nevím spíš ne ,jak bude chít řidič :oD

Acidflash
    Člen

jasně sem tady 104585676 🙂

Acidflash
    Člen

to Pavi: kdybys náhodou měl linky na rapid, tak mi je nezapomeň poslat na mail 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 32)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.