TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse BEATS & MELODY 2 – 24.8.2007 ENVELOPA (RE:LOCATE)

• Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (70 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Revolt a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 489)
  • Autor
    milan
    Člen

Hustey – Já to myslel tak, že nikdo z místních. Poznalo se totiž, kdo je z fora a kdo z olomoucka:oD

Hustey
    Člen

milan: no pockej jak se nikdo nechce fotit? ja jsem tam pred winnie predvadel dost silene kreace, doufam ze budou fotky 😀

vlaris
    Člen

mínusi….
    Sonorous asi největší sklamání.Měl hrát první a depres druhej, protože Depres zahrál mnohem líp.

plusy
    1) Jednoznačně Stoneface & Terminal… luxusní set. 9,5/10
    Re:locate první polovina setu pro mě nebyla až tak nejlepší, ale druhou hodinou to napravil, tak 7,5/10
    Revolt: boužel jsem slyšel jen 30 minut, protože jsem musel na vlak -((

techno stage

boužel ta stage mě nějak prostředím nelákala…. přitom techno je pro mě skoro všechno

na house stage jsem se byl jen kouknout jak vypadá…toď vše…

milan
    Člen

Tak já jsem doma.
    Zase jednou parádní akcička. Několikánásobně víc lidí, než loni na jedničce (za co asi může toto forum:oD), ale poznalo se, kdo je z fora a kdo ne. Ti lidi odsud se prostě vůbec nenechali fotit:_).
    Stoneface and Terminal nezklamali a možná zahráli líp jak loni. Co mě ale nepotěšilo, tak byl set Sonorouse. Čekal jsem něco jinýho, tak jsem zatím zabloudil na techno stage, kde CaCa hrál taky dobře. Na house stage doprovázel Bona Finixe jakejsi boreček na bonga a taky to bylo zajímavý. Nejlepší ale stejně Stoneface and Terminal.

To Fox a spol. – ráno jste na jídlo na nádraží beztak nic nesehnali co?:oD Já když jsem o čtvrt na pět odjížděl, tak byla otevřená akorát trafika:-D

milan
    Člen

Tak já už pomaličku vyrážím směr nádraží:oD

Hustey
    Člen

nejede nekdo z brna 19:19 vlakem? B-]

milan
    Člen

legtrik – Ty jedeš odkud?Já vyrážím radši 20:18. Kdosi mi říkal, že na naší trase je výluka, takže čekám zpoždění:oD..mě totiž normálně jede vlak taky 21:00, ale radši jedu dřív…

leqtrik
    Člen

svata pravda, hic je tam jako krava..ve 21:00 vyrážíme..;-)

hoky
    Člen

jj přesně chlapy, taky sem rád že nemusím nikam daleko jezdit, navíc když je tam hic jak sviňa

milan
    Člen

Dexx – Konečně někdy můžem vyrazit později co a necestovat přes půl republiky:oD

Dexx
    Člen

To je tak v klidu, že můžu vyrazit až v 19 a ne zas někam půl dne jet. 🙂

M4RT1NEK
    Člen

Já snad poprvé pojedu až poslední 😛 Taky všem šťastnou cestu a uvidíme se tam … Předem se omlouvám těm se kterými budu mluvit :oD

hoky
    Člen

tak všem šťastnou cestu, já taky razím až tak navečer, takže se sejdem tam

Hustey
    Člen

tak to ja vyrazim az za nejakou dobu : )

Sickboy
    Člen

Tak já vyrážím, bude to masáž. B-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.