TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse BEATS & MELODY 2 – 24.8.2007 ENVELOPA (RE:LOCATE)

• Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (70 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Revolt a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 489)
  • Autor
    Damph
    Člen

Já fakt nevím na co by ten plakát měl zaujmout normálního netrancového člověka. Ti co mají o tyhle věci zájem se podle mě dívají kde je co vylepené. Nebo tam snad chcete co nejvíce diskantů? Už tak jich tam bude dost.

Hustey
    Člen

vsak co si myslite ze jsem nejaky amater ci co? 😀 B-]

Rikeya
    Člen

já myslím, že Kombajn by se měl zamyslet hlavně nad svou úchylnou projekcí

Buster
    Člen

REVOLTÚV PLAKAT:
    29.5.2007 01:14:14
    kombajn – VJ Odpovedět Permalink na zprávu
    nois: prehlednost sama, myslim ze jsem tu uz jednou tenhle shit hodnotil. a podruhe se mi nechce takovemu padilu venovat cas

HUSTEYHO PLAKAT:
    29.5.2007 10:05:54
    kombajn – VJ Odpovedět Permalink na zprávu
    HA!!! to je jedna akce!! HA!! tak to je zmena o nekolik radu lepsi… vlastne pochybuju ze se pri dalsim hlasovani do flyerady nedostane na tento plakat, je nadhernej a cistej…
    a to presto, ze jsou v nem 3 druhy fontu

.:veon:.
    Člen

jeziis uz tu nerieste ten plagat 🙂 je aky je. a ked sa vam nepaci, berte to tak, ze aj zla reklama je reklama (co sa plagatu tyka). ako pisal vyrys, hlavne je, ze je a visi niekde!!

btw nechapem, co tu riesite gramatiku…sa niekto asi nudi ze?

Dexx
    Člen

vyrys napsal(a):
    ——————————————————-

>hlavne ze je to na envelope a je tam napsany trance, techno, house.

Asi tak nějak. :oD

Schválně budu objíždět tady ty vesnice okolo a jak to nějakej č**** přelepí nějakou diskoškou v Přáslavicích, tak jim ty plakáty postrhávám všude! :oD

vyrys
    Člen

ste vsici blazni:oP
    nejdulezitejsi ale je, aby ten plakat visel. pokud viset nebude nebo bude vecne prelepenej, tak ten plakat muze byt jakej chce a stejne to bude k nicemu. takze misto reseni blbosti bezte zavcas ty plakaty lepit!

Jinak k tem plakatum teda. ac si o Hustym myslim nekdy svy, jeho plakat se mi libi vic nez ten zelenac. Bohuzel „normalni“ lidi vam kaslou na super grafiku a potrebujou prastit do oci, coz Revoltuv zelenac urcite splnuje a navic temto lidem tyhle jmena stejne nic nereknou, takze je skoro jedno. ze neni zrovna dobre citelnej, hlavne ze je to na envelope a je tam napsany trance, techno, house.

Dexx
    Člen

Deepress: Hej, tak mně by to celekm vadilo, kdybys tam chyběl! 🙂

Hustey
    Člen

no sry, delal jsem to podle toho flyeru se zelenym pozadim, takze jsem mozna neco prehlednul B-]

btw revolte napis mi na icq, maily jsou slow : ) – 161513800

Deepress
    Člen

Akorat nejsem v line upu ….ale to asi nikoho nezajima 🙁 co uz

Deepress
    Člen

Hustey : me se to libi 🙂

Hustey
    Člen

je podle me naprosto zbytecne resit uplne detaily, ja jsem chtel svoje slova podlozit i primo mym nazorem v plakatu a podle me si v nem kazdy najde sve – jmena djs, kyticky, graficke motivy nebo jen ciste info pro akci.

nekomu se to mozna zda preplacane – ale to je preci detail, oddelat jdou veci ihned a vzdy – s pridavanim uz to byva casto horsi : ) navic urcite jsem u toho nestravil nekolik hodin, protoze jsem to udelal jen tak z hecu, kdyby to byla nejaka urcita pro prace, vypada to jeste o stupinek vyse B-]

Sickboy
    Člen

Rikeya: To je trochu pod úroveň, ne? 😐

Rikeya
    Člen

MataC napsal(a):
    ——————————————————-
    > Revolt:
    >
    > Důležité asi teda je že se ten tvůj flyer líbí
    > tobě…Jelikož jsi DJ tak není důležité že neumíš
    > grafiku ale kdys si pak udales na svoji takhle
    > velkou akci hnusnej flyer kazíš si to sám…

to Mata C: Jelikož jsi DJ, tak není důležité, že neumíš gramatiku, ale kdyŠ si pak uděláš takovou reklamu na fóru, kazíš si to sám 🙂

Rikeya
    Člen

Buster:
    Jenže toto je plakát, kde není anebo alespoň není zřetelný headliner, což se o BAM říci nedá. Tam nemůže být Bon Finix stejně velký jako Re:Locate.

Husteyho flyer je přeplácaný grafickými motivy, které zbytečně odvádějí pozornost od ostatních věcí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.