TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse BEATS & MELODY 2 – 24.8.2007 ENVELOPA (RE:LOCATE)

• Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (70 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Revolt a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 489)
  • Autor
    mrazik12
    Člen

Prijel bych ale jelikoz je na Machaci ten cernej techno buh takze se radsi vydam tam…snad priste ale muze to bejt supr akce 🙂

milan
    Člen

Hele, neřešte plakát…Ono by bylo nejrychlejší sem jenom napsat jména djs, ptže lidi z olomouce beztak dojdou, jenom pokud budou chtít jak je znám..
    Já prostě půjdu, ptže mám olomouc 30km a su rád, že se tady konečně něco děje….A to jestli je nějakej plakát nebo ne neřeším…Beztak si většinou přečtu tiskovku na netu a když jdu po ulici, tak se místo plakátů dívám na něco jinýho:oD:-)

Revolt
    Člen

nevim ja problemy se ctenim nemam 😀

deivis
    Člen

To jo to kazdopadne ale nezaujme.. Proste je takovej preplacanej a ja treba Michala Pesinu sme nasel az po asi 3minutach intenzivniho koukani.. ale jakoze nechci rejpat.. je to tva akce. Jen ze proste plakat musi prodat a zaujmout. Take me to trevalo nez sem pochopil..

Revolt
    Člen

deivis no ale to je si myslim uplne jinej styl.. naprosto

deivis
    Člen

Revolt – jakoze mel jsme podobny nazor. sice ne takovy uplne mega ale vis jak sem dopadl z plakaten ma Menna. Fakt plakat dela hodne..

Revolt
    Člen

no budou tak uz jen minimalni kosmeticke zmeny. Zustane takhle krasne zeleny :oP

Hustey
    Člen

urcite to neni ta hlavni vec, ale myslim ze to vytvari (nebo pomaha vytvaret) celkovy look party, coz je imo dulezita vec : )

deivis
    Člen

absolutně nevim, jestli si mám jít do kulturního domu zahrát alien vs predator
    to me rozesmalo jak nikdy..

Revolt
    Člen

hehe kez by to tak fungovalo ze?? 😀

Hustey
    Člen

pro kotel? ja jsem samozrejme chtel jen poradit ke zkvalitneni jednoho elementu cele party, nevidim v tom nic spatneho. nejde mi o nesmyslnou kritiku. samozrejme ze do envelopy zavitam, je to paradni prostor. nemusis v tom hledat nejake picovani ci podobne, o to prece vubec nejde : ) slo mi spise o zlepseni flyeru, timpadem o vetsi masy party people 😀

Revolt
    Člen

Hustey prid si pak pro kotel B-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

revolt: okej, peace 😉 třeba i zvednu řiť a místo gramců zase celý léto propařim :oD

Revolt
    Člen

hellman ja sem nechtel na tebe nijak narazet..vzal sem to jen jako priklad..ty vis o cem mluvim jak to tady proste funguje. Proste bylo to tu omylany neskutecne mnohokrat. Proste bude KALBA a jste vsichni vitani. B-]

Revolt
    Člen

kluciii vyserte se na plakat !!!!! BUDE VECIREK :oP

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.