TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse BEATS & MELODY 2 – 24.8.2007 ENVELOPA (RE:LOCATE)

• Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (70 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Revolt a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 489)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

revolt: já ti chtěl poradit a pomoct, nejsem konfliktní.. add ta dálka, víš takovej vejlet kvůli relocate vyjde z prahy na bezmála 600-700, navíc 14dní předtim je streetparede a tejden předtim je summer of love.. prostě neumim bejt všude a nemám na to prachy, ač mě relocate dost láká.. každopádně ti ale přeju hodně štěstí s akcí a věřim ve výbornou atmosféru

Revolt
    Člen

netahej sem zahranici. je to naprosto zbytecny. zijes tady !

Revolt
    Člen

vis co me bavi?? ze proste vim co se tady napise.. jak je to pycu, jak je to skadery, jak je lineup naprd, nebo jak je to daleko, za chvili to bude ze je to drahy. ale pak zase ze se tady nic nedeje a nuda. Vsecky akce jsou na prd bla bla bla atd atd atd. na tom se proste bavim. Ja si tu party proste udelam 😉

PEACE FOR ALL

Hustey
    Člen

staci se prece podivat na par flyeru treba zahranicnich akci a hned ti musi byt jasny ten rozdil ktery myslim : ) je jasne ze to jak vypada plakat je jedna z poslednich veci co se ma resit, ale jako grafikovi mi to prislo dosti uhozene, proto jsem to potreboval okomentovat. stacilo by treba zmensit mirne pisma a ztlumit kontrast pozadi . popripade taky zmensit ty cervene pruhy kolem fontu…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

revolt: já už mám strach sem něco psát, ale myslim to v dobrym..:-) ten plakát je vážně zvláštní, vám to třeba nepřijde.. bací mě do očí a tim to končí. když bych jel kolem v buse, absolutně nevim, jestli si mám jít do kulturního domu zahrát alien vs predator nebo jestli je u mountfieldu sleva.. ten font je dost nepřehlednej, je to děsně naňahňaný na sebe, od kraje ke kraji a oranžová + zelená mi tady jako kontrastní barvy moc nesedí, ta bílá unvitř písma je zlá..

Revolt
    Člen

ja neziju v predstave ze je krasnej. ne neber to nijak osobne 🙂 ale tak dobre zkus to jeste jedno napsat jak si to myslel.. ten plakat sme opravdu delali tak aby nebyl preplacanej a nebyly zbytecnosti (webovky atd. jelikoz to bude v tiskovce) a jeste je to pekne roztrideny na stage a je tam pouze to co ma.. jak sem psal vyse… kdo, kde , kdy a za kolik..

Hustey
    Člen

no to je fuck, evidentne nechapes a ani nepochopis co se tady snazim rict, takze te dale necham zit v predstave jak mas krasny flyer,.. 😐

Revolt
    Člen

plakat sem nedelal ja ale stejny clovek ktery delal plakat na warm up a posledni dve nightky

Revolt
    Člen

ten plakat videlo asi 25 lidi a vsem se libil a kazdeho bacil do oci. Staci sem neco napsat nebo ukazat a dostane se only kritiky

Hustey
    Člen

aha tak to potom nasrat, jestli jsi to zakladal aby ses pobavil nad nazory, ktere ti opravnene kritizuji tvuj naprosto strasny hrozny sileny plakat B-]

Revolt
    Člen

za prve nehulim a za druhe mam prdel z vas :oD neskutecne sem se tesil az zalozim ten thread a pak si poctu.

Hustey
    Člen

revolte kolik mas omg roku ze se smejes pri kazdem nazoru jako zkoureny pubertak? X[] :-! %-) :_)

Revolt
    Člen

:oD:oD mam nedostatek smajlu tady pro vyjadreni mych pocitu

nexus666
    Člen

No co se týče plakátu tak ta hruba outlina u pisma je hooodně nevkusnaaa:-D

Revolt
    Člen

:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.