TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse BEATS & MELODY 2 – 24.8.2007 ENVELOPA (RE:LOCATE)

• Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (70 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Revolt a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 451. až 465. (celkem z 489)
  • Autor
    Hustey
    Člen

neni na tom ani trosku stylu, pokud se na to divam ze zcela nezavisleho pohledu. tvurce (tipuju revolt) se na to urcite diva jinak, aaale sami uvidite ty reakce.. :_)

Revolt
    Člen

deivisu ja te miluju :oD

deivis
    Člen

Rikal jsme si ze se nebudu michat ale co se tyce plakatu mam take ten nazor ze neni moc prehledny. Ale Revolt me to po icq vyvratil. Tak ted uz jen hodne stesti .)

FDI
    Člen

jj taky myslim, ze plakat v poho… proste si vezmes stolicku, sednes si pred nej a muzes ho cist jako noviny…. hlavni je, ze tam je vse

Revolt
    Člen

ja sem dite polygrafie a plakat mi teda absolutne preplacany nepripada :´-)) zadny webovky, ani zbytecnosti, je tam krasne rozepsany, kdo, kde, kdy, za kolik, ale neni to stale jeste final verze

Hustey
    Člen

me to prave prijde absolutne preplacane, tudiz vubec ne jednoduche. jelikoz se venuji grafice a designu asi pet let tak se kvuli toho ozvu, jinak by mi to bylo jako clubberovi fuk :B-]

Revolt
    Člen

tesil sem se na diskuzi tady :oD

Rikeya
    Člen

jednolitost toho plakátu vytváří strašný nepřehled 😐

versusio
    Člen

Souhlas s Revoltem mě se ten plakát taky líbí 😉

Revolt
    Člen

tragicky plakat?? :oD:oD:oD:oD:oD naprosto nadhernej plakat 😉 jednoduchost je ted IN

Hustey
    Člen

jasna vec envelopa rulez, akorat si budu muset vzit omezeny pocet financi, jinak zase skoncim spatne po dvaceti plznich jej : )

mimochodem naprosto tragicky plakat? tohle vazne chcete vylepovat? : //

Kamca_
    Člen

To vypadá nadějně 😛 Určitě si to zapíšu do diáře, jinak v Envelopě už sem jednou byla a je to tam hoooodně dobrý 🙂

Revolt
    Člen

RE:LOCATE PREMIERE IN CZ :oP:oP

tak to je bomba… Re:Locate by mi neměl ujít…. 😛
    snad to vyjde a přij(e)du se podívat 😉

mountainer
    Člen

hmm, mno to bych si taky dal 🙂 ale to je ještě daleko, záleží v první řadě na prachách a na časovejch možnostech 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 451. až 465. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.