TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse BEATS & MELODY 2 – 24.8.2007 ENVELOPA (RE:LOCATE)

• Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (70 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Revolt a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 489)
  • Autor
    Hustey
    Člen

pffff, nemoc co to je 😀 ja jsem vcera usnul po house party v perpetuu na strome pred privatem a nastesti jsem docela ok, takze zitra taky na trista padesat procent jasna ucast B-]

Monique
    Člen

stjopa: 😉 no s náma ještě jede Veon a nevím jestli bysme se teda vešli a taky ještě nevím jak s Gadem … uvidíme večer to proberem s Felipem a spol. a dáme vědět … každopádně díky moc za nabídku :oD

stjopa
    Člen

monique a felipe: jeste se domluvime s Vyrysem, ale asi bych bral auto. Nechcete svezt?

Fox Mulder
    Člen

Já mám jen ranní kašel (jak tuberák), jinak jsem zdráv.. 🙂 Má budoucí přítomnost na party není ohrožena! 😉

hoky
    Člen

no já se těším nejvíc na relocate, stoneface s terminalem sem už viděl na creamech ale rád si je poslechnu znova, hráli dobře a aj byli sympatičtí kže si vemte foťáky a propisky ať si můžete splašit podpis;-)

versusio
    Člen

Já tam budu taky :oP Jsem zvědav čím mě Envelopa zaujme , nejvíc se těším na Stoneface a Sonorouse , Relocate mě nikdy příliš neoslovoval tak je možné ,že to bude překvápko noci . Je dobře , že budou 3 stages aspoň to tam člověk může celý patřičně prolézt .
    Tak ahoj v pátek , těším se na všechny usměvavý tváře z tadyma 😉

Starf
    Člen

hm, ja se tomu porad nejak uspesne vyhybam… ale jestli pridu v patek mezi 20 tranceru s tuberou, tak nevim nevim :-/

Anonymní uživatel
    Neaktivní

newman: jj rýmička s kašlem to byla do včera, dneska teplotka %-)

Newman
    Člen

hellman, škvára, dance-girl: jj, jsem taky nachcípaný, nejspíš jsem prochladl na SoL, ale je to jen obyč rýma, v pátek budu na 100% přítomen :oP

edit: dance-girl only: hlavně se nemusíme bát, že někdo nakazí nás 😀

dance-girl
    Člen

Jo, jsme, právě se chystám do lékárny… ale na antibiotika kašlu :oP

edit: btw, když jsme všichni nachcípaný, aspoň se nemusíme bát, že někoho nakazíme…:´-))

Sq4Raa
    Člen

Antibiotika dostala zelenou – můj start ohrožen :-/

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hele lidi taky ste nachcípaný??? :´-(

jo a ještě iamek by měl dorazit 🙂

Starf
    Člen

milan: ja ti tam nejak vypad 😉

M4RT1NEK
    Člen

No teda … ani třídní sraz nemá takovou návštěvnost :oD se těším … až je mi líto že nejedu s váma už vlakem z prahy :´-( no tak se sejdeme na nadrazi no :oD:oP;-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.