no tak to bola party ako sa patri 😛 😛 😛
Stame and Grafik : tito pani ma dost prekvapili, bavili, hrali prijemny progressive, sem tam techy, z ich setu som si zapametal iba black is the colour, welsh morphology a par trackov ktorych nazov mi nevie prist na meno B-] celkovo 8/10
Pico : tak jeho set bolo pre mna jedno velke id, trochu som nechapal preco zahral love is gone, ale parilo sa na to celkom dobre 😀 asi polovicu setu som presedel, na koniec dobre padla viac menej symbolickaandain – beautiful things ktoru vyspevoval cely klub vratane mna 😀 ale inac to nebol celkom moj styl 6/10
Johan Gielen : hlavna hviezda vecera nastupila s obrovskym aplauzom a skandovanim johan, johan, johan ktore sa tiahlo celym jeho setom, aj ja som si zakrical :´-)) podarilo sa mi predrat hned pod stage takze som mal cely cas perfektny vyhlad nielen na johana ale aj na nadherne tanecnice 😛 johan je rodeny showman, cely cas bavil publikum, nechybala zapalovacova show (akurat mne sa zapalovac posral 🙁 ) bolo vidiet ako ho to bavi, ako ho tesi priazen kazdeho jedneho fanusika v klube, dokazal spravit neuveritelnu atmosferu …. cely set odpalil s welsh morphology ktora uz raz zaznela, nasledovala evergreen od first state, potom ma este dost potesili tracky Andy Duguid – Don´t Belong a VDM – Fly Away (Cosmic Gate Mix), co ma vsak dorazilo boli klasiky ako Airscape – Sosei (Gielen Mix) a Svenson and Gielen – Twisted, to bol pre mna vrchol celej party …. lenze moji spoluparici uz boli unaveny tak som boli nuteny odist este pred koncom johanovho setu :-/ co mozem gielenovi vytknut boli In The Dark a Lethal Industry tie si mohol odpustit X[] 😐 …. hral tusim este aj adagio for strings ale tu sa jedna o pomerne kvalitny track, aj ked opocuvany cize tu sa da celkom privriet oko, ludia na nu neskutocne saleli … 9/10 josha som nepocul tak nehodnotim …..
podla mna to bola rozhodne vydarena party, len ma trochu sklamalo ze sa mi nepodaril uchytit johanov podpis :-/