TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Berlin, Germany – We Are One @ O2 World 11.9.2010

• Toto téma obsahuje celkem 138 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 145)
  • Autor
    Paya
    Člen

[quote alexx][quote Paya]neznabozi sm15

jinak SHM, ale i Axwell samotný - jó, to je pecka sm4[/quote]

+1 a ještě nezapomeň Daft Punk sm5[/quote]

no jooo … kdy na ně vyrazíme do Francie?

Paya
    Člen

[quote Hustey]Paya: urcite mas nejakeho oblibeneho dje ktery micha klasicky a nemusi mit v kazdem prechodu dvojity flip a trojity toolup

:)[/quote]

ale jo, Garetha Emeryho

Anonymní uživatel
    Host

Na této akci jsem sice nebyl, ale musím se vložit do diskuze. Každej má svýho oblíbence, kterýho bude „chránit“, to je jasný. U mě byla trojka Tijs, PvD a Armin ještě nedávno cca na stejný úrovni… Ale po posledních vystoupeních těchto tří chlápků u nás jsem změnil názor. Po tom, co předvedl PvD jsem byl celkem v šoku. Chvilkama jsem si myslel, že jsem na rockovým koncertu. Nudilo mě to až hrůza. Ani jeho poslední tracky mě moc nezaujaly. K Tiestovi se pomalu nemá cenu vyjadřovat, protože po tom, co v poslední době hraje, jsem nic jinýho než fiasko nečekal. Z Armina jsem byl loni na Pure nadšenej.
    Sice jsem toto do tohohle tématu úplně nepatří, ale napsal jsem to kvůli těm „dohadům“ o tom, kdo koho válcuje. Prostě každej má svýho oblíbence, kterýho bude obhajovat ať už se mu set povede nebo ne….

alexx
    Člen

[quote Paya]neznabozi sm15

jinak SHM, ale i Axwell samotný - jó, to je pecka sm4[/quote]

+1 a ještě nezapomeň Daft Punk sm5

TIGI
    Člen

[quote Paya] Axwell samotný - jó, to je pecka sm4[/quote]

+1

Hustey: i ta tvoje mrtvá myš používá různý fígle při míchání 🙂

Hustey
    Člen

Paya: urcite mas nejakeho oblibeneho dje ktery micha klasicky a nemusi mit v kazdem prechodu dvojity flip a trojity toolup

🙂

Paya
    Člen

neznabozi sm15

jinak SHM, ale i Axwell samotný – jó, to je pecka sm4

Hustey
    Člen

dulezite je se zeptat sam sebe: jsou vsechny ty mashupy, acapelly a ctverne axely nutne? ja myslim ze ne. podle me je to casto az zbytecny chaos (a stejne jako v pripade SHM casto az prekombinovane), ale to je asi otazka vkusu.

edit: kvalitni track proste nepotrebuje pridavny dvojity vokal a disko pozadi : )

DjDkD@ve
    Člen

to TIGI:

Tak ty mashupy a Live klavesy a vsechny ty Paulovy vychytavky jsou samozrejme uzasne, ale me vic zajima jestli mi to sedne po hudebni strance a nejakou tu bramboru klidne odpustim, kdyz se mi ten set libi……

TIGI
    Člen

Paya: Z Langyho příspěvku mám dojem, že už se asi nesvezeme 😀

Dave: Náhodou po posledních dvou setech, taky mohu říci že mě Armin mile překvapil. Co se týče úrovně mixu, tak musíš sám uznat že Paul je jinde 🙂

DjDkD@ve
    Člen

Tak to zas brrr, Paul je sice nedotknutelny a letos hraje opravdu skvele (treba na Nature to bylo po dvou letech zase jeho nej vystoupeni), ale Armin mi stylove sedi vic, mam proste rad ty jeho uplifty a vubec na to nema vliv, ze hecuje lidi apod.
    A rozhodne se mi jeho set libil minimalne stejne jako ten Pauluv……

Langy
    Člen

Desire:
    Mám rád oba stejně a rozhodně nemůžu řict že Paul ho drtí.. Každej je totiž jinej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    + 1

Payo a Tigi – sm18sm18sm18

TIGI
    Člen

[quote Desire] Ano pokud zavřu oči a stopnu si někam na konec haly čelem ke zdi a budu pouze vnímat hudbu tak je Paul bezkonkurenční, je to sypající jízda od začatku do konce, dokonalé přechody, live mashupy, accapely atd, ano s Abletonem se daj dělat úžasné věci a Paul je ovládá na jedničku..Myslíte ale upřímně, že kdyby neexistoval Ableton apod, tak by jste taky napsali že drtí Armina??[/quote]

Vždyt o to tady jde. O hudbu přece :o)
    Arminovi nic nebrání v tom, aby si ableton pořídil taky.
    Říkej si co chceš ale ten rozdíl je markantní.

Paya
    Člen

[quote Desire]Myslíte ale upřímně, že kdyby neexistoval Ableton apod, tak by jste taky napsali že drtí Armina??[/quote]

no pochopitelně sm4 vždyť v Praze 2004 hrál Pauli z desek sm0

nicméně ještě takto – uvedl jsem, že „v poslední době“, v poslední době totiž je ten rozdíl markantní, až je mi Armina líto

Kucas
    Účastník

Desire: nejduležitější je snad hudba ne? … sem snad divnej když chodim na akce za hudbou a ne za letadýlkama a srdíčkama? nic proti arminovi tohle nedělá jen on.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 145)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.