Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Berlin, Germany – We Are One @ O2 World 11.9.2010
- Toto téma obsahuje celkem 138 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
M1 a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16. 9. 2010 v 14:56 #181882
Hustey
Člen16. 9. 2010 v 13:52 #181877Desire
ČlenMě by zajímalo čím Paul tak DRTIVĚ poráží Armina.. Armina jsem zažil min 8krát, Paula víc jak desetkrát, v přímem souboji na TE a teď v Berlíně.. Mám rád oba stejně a rozhodně nemůžu řict že Paul ho drtí.. Každej je totiž jinej, jeden hraje z CD, druhej z Abletonu, jeden skáče, lítá a neustále hecuje lidi, druhej věšinou kouká do monitoru a občas zamává rukama před sebou. Ano pokud zavřu oči a stopnu si někam na konec haly čelem ke zdi a budu pouze vnímat hudbu tak je Paul bezkonkurenční, je to sypající jízda od začatku do konce, dokonalé přechody, live mashupy, accapely atd, ano s Abletonem se daj dělat úžasné věci a Paul je ovládá na jedničku..Myslíte ale upřímně, že kdyby neexistoval Ableton apod, tak by jste taky napsali že drtí Armina?? Myslim že party je nejen o hudbě a v tom okolo má navrch Armin, teď v Berlíně jsem celou dobu pařil v druhé řadě a Armin mě prostě bavil víc, prostě když ho pozoruju jak si to užívá tak jsem jak v tranzu a ani neřešim tolik hudbu, prostě mě ten kluk baví jako nikdo jinej.. Mě by zajímalo, jak by to vypadalo kdyby oba hrali z Abletonu nebo oba z CD (když by CD playery i Ableton ovládali na stejné úrovni..).. Podle mě se prostě nedaj takhle srovnávat… Třeba doma si radši pustim set Paula, ale na party bych šel radši na Armina… Peace
16. 9. 2010 v 5:15 #181861Paya
Člen[quote Tomangel]Jak uz tady nekdo psal, predevsim byl videt rozdil mezi Arminem a Dykem.[/quote]
+1
jak jsme se shodli s TiGim, k drtivé porážce světové jedničky dochází v poslední době v takovéto přímé konfrontaci častěji sm4
16. 9. 2010 v 5:12 #181860Paya
Členmožná ten můj post trošku zapadl: proč propána pošta, když e-tickety byly mnohem levnější?!
15. 9. 2010 v 13:36 #181775hectic
ČlenOT k poště: Nikoho se nezastávám, ale nedá mi konstatovat, že pošta je ne všude v republice stejný kvality. Já jsem z Prahy, a i přesto mám s poštou mizerný zkušenosti.
15. 9. 2010 v 12:47 #181773Tomangel
ČlenZdravim, taky napisu par radku. Co k teto party napsat, parada. Sice to bylo cislo vetsi nez tricet co se tyce navstevnosti PvD, ale i tak porad super. Po roce a pul jsem si rekl, dam tuto akci s Dykem. Opet nezklamal, urcite na akce s mistrem Paul van Dykme chci prozit za hranicemi nasi krasny vlasti. Je to totalni rozdil! Prvni set mladeho dje byl v pohode, na poslech ok. Dalsi byl Armin, ktery hral predevsim novy veci z jeho alba. Do te doby jsem se znacne nudil, az konec setu to zachranilo. Proste bohuzel, Armin at je svetova jednicka, tak urcite u me nee. Nikdy me nebavil, mozna tak rok 2004 az 2006, pak konec. Stejne jako Tiesto, ten do roku 2004. Underworld predstaveni se mi moc libilo, uzival jsem si to:) Jen jsem cekal ze budou lidi vic parit. Po skonceni live Underworldu prisel Paul van Dyk a bylo jasny kdo je kralem teto noci. Jak uz tady nekdo psal, predevsim byl videt rozdil mezi Arminem a Dykem. Jednoznacne pro mistra Paul van Dyka. Set mel od zacatku energii a stavu. Opravdu paradni set,dav si to uzival stejne jako sam Paul. Ceny resit nebudu, proste tak to je a nema cenu to komentovat, jen ve Vandit shopu chybel nas prodavac z cech. Misto toho tam byl jiny team lidi. Tak ze klasika, nakup par veci a hura domu, Bohuzel na Ottavianiho jsem nemohl zustat. Cesta zpet byla v pohode, zadna unava az na debilni uzavreni dalnice z Drazdan do Petrovic! Tak ze trosku nervika jsem mel 🙂 Chci podekovat vsem kdo jeli a uzivali si. Zatim pak dam odkaz na videa z teto akce
14. 9. 2010 v 21:54 #181724Hanny
Členta od Buchťáka, samozřejmě.
14. 9. 2010 v 21:39 #181719iamek
ČlenTigi a tigi segra : Myslis od Buchtaka nebo tu moji ? 🙂
14. 9. 2010 v 21:17 #181717Hanny
Člen[quote TIGI]Nezlobte se ale historka o české poště je opravdu úsměvná :)[/quote]
+1
14. 9. 2010 v 20:19 #181709TIGI
ČlenNezlobte se ale historka o české poště je opravdu úsměvná 🙂
14. 9. 2010 v 13:25 #181661iamek
ČlenGizmo : Mas pravdu vse je o lidech. Nam vozi balicky sympaticka pani uz nekolik let a nikdy jsem necekal na balik vice nez 2 dny ( pokud uz balik dostala CP a nikdy neprisel poskozeny ) … A to jsme docela velka vesnice ( 4 500 obyvatel ) a neslysel jsem jeste stiznost. Horsi to je na prepazce kde jsou vsichni protivni a nerad tam chodim sm14
14. 9. 2010 v 13:23 #181659Gizmo
ČlenCP je jako vše o lidech … Taky doma řešíme všelijaké trouble ale ztracenou zásilku nebo její velké zdržení … to už dlouho ne … Pořád čekám kde se ukáže Jirkovo vysvětlení-už by bylo na čase … Všech kdo nemohli jet je mi upřímně líto – vím jak to zamávalo s Šárkou … nechtěla být potvora (což chápu) a odřeknout – a to mohla jet s námi autem (dokonce od domu k domu a znatelně levněji…)
14. 9. 2010 v 9:10 #181638iamek
ČlenCP je spolehliva. Chodi mi 2x tydne baliky a vzdy mi je privezou az domu. A to objednavam veci az z anglie, usa a dalsi zeme …
13. 9. 2010 v 23:40 #181627Paya
Členmmm proč pošta? vždyť e-tickety jsou významně levnější …
13. 9. 2010 v 22:46 #181617DjDkD@ve
ČlenNechci se do toho motat, ale moc se mi te story o CP verit nechce……
Preci jen neco o tom jak to chodi s listkama vim……
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.