TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Berlin, Germany – We Are One @ O2 World 11.9.2010

• Toto téma obsahuje celkem 138 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 145)
  • Autor
    Hustey
    Člen
    Desire
    Člen

Mě by zajímalo čím Paul tak DRTIVĚ poráží Armina.. Armina jsem zažil min 8krát, Paula víc jak desetkrát, v přímem souboji na TE a teď v Berlíně.. Mám rád oba stejně a rozhodně nemůžu řict že Paul ho drtí.. Každej je totiž jinej, jeden hraje z CD, druhej z Abletonu, jeden skáče, lítá a neustále hecuje lidi, druhej věšinou kouká do monitoru a občas zamává rukama před sebou. Ano pokud zavřu oči a stopnu si někam na konec haly čelem ke zdi a budu pouze vnímat hudbu tak je Paul bezkonkurenční, je to sypající jízda od začatku do konce, dokonalé přechody, live mashupy, accapely atd, ano s Abletonem se daj dělat úžasné věci a Paul je ovládá na jedničku..Myslíte ale upřímně, že kdyby neexistoval Ableton apod, tak by jste taky napsali že drtí Armina?? Myslim že party je nejen o hudbě a v tom okolo má navrch Armin, teď v Berlíně jsem celou dobu pařil v druhé řadě a Armin mě prostě bavil víc, prostě když ho pozoruju jak si to užívá tak jsem jak v tranzu a ani neřešim tolik hudbu, prostě mě ten kluk baví jako nikdo jinej.. Mě by zajímalo, jak by to vypadalo kdyby oba hrali z Abletonu nebo oba z CD (když by CD playery i Ableton ovládali na stejné úrovni..).. Podle mě se prostě nedaj takhle srovnávat… Třeba doma si radši pustim set Paula, ale na party bych šel radši na Armina… Peace

Paya
    Člen

[quote Tomangel]Jak uz tady nekdo psal, predevsim byl videt rozdil mezi Arminem a Dykem.[/quote]

+1

jak jsme se shodli s TiGim, k drtivé porážce světové jedničky dochází v poslední době v takovéto přímé konfrontaci častěji sm4

Paya
    Člen

možná ten můj post trošku zapadl: proč propána pošta, když e-tickety byly mnohem levnější?!

hectic
    Člen

OT k poště: Nikoho se nezastávám, ale nedá mi konstatovat, že pošta je ne všude v republice stejný kvality. Já jsem z Prahy, a i přesto mám s poštou mizerný zkušenosti.

Tomangel
    Člen

Zdravim, taky napisu par radku. Co k teto party napsat, parada. Sice to bylo cislo vetsi nez tricet co se tyce navstevnosti PvD, ale i tak porad super. Po roce a pul jsem si rekl, dam tuto akci s Dykem. Opet nezklamal, urcite na akce s mistrem Paul van Dykme chci prozit za hranicemi nasi krasny vlasti. Je to totalni rozdil! Prvni set mladeho dje byl v pohode, na poslech ok. Dalsi byl Armin, ktery hral predevsim novy veci z jeho alba. Do te doby jsem se znacne nudil, az konec setu to zachranilo. Proste bohuzel, Armin at je svetova jednicka, tak urcite u me nee. Nikdy me nebavil, mozna tak rok 2004 az 2006, pak konec. Stejne jako Tiesto, ten do roku 2004. Underworld predstaveni se mi moc libilo, uzival jsem si to:) Jen jsem cekal ze budou lidi vic parit. Po skonceni live Underworldu prisel Paul van Dyk a bylo jasny kdo je kralem teto noci. Jak uz tady nekdo psal, predevsim byl videt rozdil mezi Arminem a Dykem. Jednoznacne pro mistra Paul van Dyka. Set mel od zacatku energii a stavu. Opravdu paradni set,dav si to uzival stejne jako sam Paul. Ceny resit nebudu, proste tak to je a nema cenu to komentovat, jen ve Vandit shopu chybel nas prodavac z cech. Misto toho tam byl jiny team lidi. Tak ze klasika, nakup par veci a hura domu, Bohuzel na Ottavianiho jsem nemohl zustat. Cesta zpet byla v pohode, zadna unava az na debilni uzavreni dalnice z Drazdan do Petrovic! Tak ze trosku nervika jsem mel 🙂 Chci podekovat vsem kdo jeli a uzivali si. Zatim pak dam odkaz na videa z teto akce

Hanny
    Člen

ta od Buchťáka, samozřejmě.

iamek
    Člen

Tigi a tigi segra : Myslis od Buchtaka nebo tu moji ? 🙂

Hanny
    Člen

[quote TIGI]Nezlobte se ale historka o české poště je opravdu úsměvná :)[/quote]

+1

TIGI
    Člen

Nezlobte se ale historka o české poště je opravdu úsměvná 🙂

iamek
    Člen

Gizmo : Mas pravdu vse je o lidech. Nam vozi balicky sympaticka pani uz nekolik let a nikdy jsem necekal na balik vice nez 2 dny ( pokud uz balik dostala CP a nikdy neprisel poskozeny ) … A to jsme docela velka vesnice ( 4 500 obyvatel ) a neslysel jsem jeste stiznost. Horsi to je na prepazce kde jsou vsichni protivni a nerad tam chodim sm14

Gizmo
    Člen

CP je jako vše o lidech … Taky doma řešíme všelijaké trouble ale ztracenou zásilku nebo její velké zdržení … to už dlouho ne … Pořád čekám kde se ukáže Jirkovo vysvětlení-už by bylo na čase … Všech kdo nemohli jet je mi upřímně líto – vím jak to zamávalo s Šárkou … nechtěla být potvora (což chápu) a odřeknout – a to mohla jet s námi autem (dokonce od domu k domu a znatelně levněji…)

iamek
    Člen

CP je spolehliva. Chodi mi 2x tydne baliky a vzdy mi je privezou az domu. A to objednavam veci az z anglie, usa a dalsi zeme …

Paya
    Člen

mmm proč pošta? vždyť e-tickety jsou významně levnější …

DjDkD@ve
    Člen

Nechci se do toho motat, ale moc se mi te story o CP verit nechce……

Preci jen neco o tom jak to chodi s listkama vim……

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 145)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.