TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Berlin, Germany – We Are One @ O2 World 11.9.2010

• Toto téma obsahuje celkem 138 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 145)
  • Autor
    Paya
    Člen

Sq4Raa: +1

Gizmo
    Člen

[quote iamek]Taky gratulace velka jen tim Pepikem bych se tolik nechvalil :-D[/quote]

Jeho management za to celé může takže toho chválím nejvíc :-)))

iamek
    Člen

Taky gratulace velka jen tim Pepikem bych se tolik nechvalil 😀

Tomangel
    Člen

porad mam 4 mista volny v dodavce

Sq4Raa
    Člen

Schizmo: Gratulace velká.

Gizmo
    Člen

Ti kdo Fejzbůkůjí už vědí … Vzhledem k tomu že to už jinde prasklo … Na We Are One jedu vybaven funkcí reporter pro Giuseppe Ottavianiho – HUUUUUUREEEEEEEYYYYY – vánoce takhle brzo jsem nečekal … Zajištěn mám VIP vstup a čas na pokec (rozhovor) a pofocení s Pepíkem. Pohybovat se s foťákem po akci s Pepíkem PvD, Arminem a Underworldy ??? Samo …o sobě už to by bylo pro mě hodně … ale tohle ?? Huhůůůůůůůů

The winner will receive 2 tickets for the show and meet Giuseppe backstage. We will post your exclusive report and pictures on the GO! network and you’ll be able to represent GO! fans worldwide by publishing them on your own websites and nightlife pages. )

Yupi-dupi-Yupi -Youuuuuuuuuuuuu :-)))))))))))))))))))))))))))

Gizmo
    Člen

Takže potvrzeno vstup mám … dnes ladím odjezd a posádku … jak naplněni jste ve zbylých autech ??? (aby jsme nejeli 3 auta po 3)

Anonymní uživatel
    Host

Pokud se nic nepodělá tak připojíme další auto a dokonce se vyskytuje varianta nějakých volných míst … ale na to je ještě trochu brzo … musím dosehnat info …

iamek
    Člen

Z toho strach nemam 🙂 … Videl jsi nekdy v CR platit cizince pokutu ? Ja ne … A vlastne ani ja v CR pokuty neplatim. Vzdy se to nejak vyresi. Polsti policajti jsou zajimavy. Jel jsem v obci 51km/h … To ani nasi policajti neresi 😀 …

Hustey
    Člen

iamek: az ti prijdou vymahaci z Polska budes mluvit jinak 😀

iamek
    Člen

Tak to je jasne, ale stejne nechapu kcemu to je dobre 🙂 … V Polsku jsem mel platit pokutu za vysokou rychlost, ale neplatil jsem ji. Jenze v Nemecku bych si to nedovolil 🙂 …

Hanny
    Člen

Nojo, jenže s tím prostě neuděláš nic. To si radši pořídíme tudle EKO a BIO plaketu za tři kila, než potom platit 40 euro :/

iamek
    Člen

Ach boze jak slysem slovo EKO a BIO zveda se mi kufr 😀 …

Gizmo
    Člen

Iamek: je to vidět na (nejen) Německých autech. Mají různou barvu a upravují možnost vjezdu do vnitřního města (a úplného centra) většiny německých měst (počet se zvyšuje a hranice platnosti se posouvají). Vyjadřují jen to, že tvoje auto splňuje (podle druhu) Euro normu o výfukových plynech. To že by si měl super ekologické úplně nové auto nikoho nezajímá – musíš mít plaketu, která to ukáže – když ji nemáš tak šup pokuta.

– u nás zajišťováno na technickejch Dekra (jak je v linku uvedeno – možná i jinde) Dekra je nadnárodní se sídlem v Německu, takže je to logické. Jinak občas je potřeba se obrnit trpělivostí a mít podmínky vytištěný s sebou – Kámoš co to zařizoval kvůli Vandit Night tam byl 2x kvůli volovi co nevěděl co a jak …

Jinak pokud se nepletu tak se mluvilo o pokutě 40€ za vjezd pokud nemáš … Tzn pokud má člověk nárok tak proč to nepořídit – je časově neomezená.

prochi
    Člen

to jsou plakety ktery musis pouzit pokud chces do Berlína…..jsou tam urcite zony a podle toho jake emise vypusti tve auto tak tak se daleko dostanes…..aspon tusim ze to tak je

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 145)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.