TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Bubbles 1.2.08 Envelopa Olomouc

• Toto téma obsahuje celkem 125 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel iamek a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 126)
  • Autor
    vasman
    Člen

Já vím že to nic neznamená ale přece jen na takovou akci v takovém triku…je rozdíl jít ven v takovém triku a na akci..nevím, to je můj názor

Hustey
    Člen

deivis: souhlas : )

deivis
    Člen

Tak obleceni nic neznamena.. Take chodim obcas v triku: No Future, Psycho, Anarchy de lux..
    Coz urcite nejsou tranceova trika….

vasman
    Člen

Sice vím že každý může chodit oblečený v čem chce ale když jsem viděl kluka v triku Sepultura tak sem si říkal jestli jsem debil já nebo on

Tak toto byla asi nejhorší akce poslední doby…naprosto jsem nepochopila, proč musíte být zavřeni v přecpaném malém prostoru do 2h …na BaM2 se dalo razítko a bylo to ..pak ti lidi ..hopeři??!! a ty EMOkids 😀 ..tectonic je sice in sm15 ..ale to patří k discu !! …jinak Ronski hrál docelě děsně oproti debilní Velrybě ve Zlíně ..když už jsem si udělala místo, abych pařila (s vějířem), tak mi vždycky někdo vlezl před ruce, nebo do mě vrazil ..paráda no ..takže zhodnocení: Děs !!

Kloki: tý jo, v Aréně vlastně sm3 Díky za připomenutí sm3

Dexx
    Člen

Autor: Sq4Raa (IP zapsáno)

Bez tvé rakce bych se neobešel.

kloki
    Člen

krainer foto-tiesto byl v Sazce?A kdy?;-);-)v pohode,s tema detma to taky nechapu,jen kazej party,ale taky jsme byli mladi;-)

Sq4Raa
    Člen

Což dokazuje, že většina jiných věcí jim naprosto nic neříkala dokud nezaslechli Tijse.

Super objev sm4

Deepress: Horší kdyby to řekl mně …

Deepress
    Člen

Ferry forever 🙂

milan: Jj, Ferry se tam přišel podívat sm15 , on běžně paří v Lopě sm15

Dexx: souhlasím, podle mě ty lidi šli pařit tzv. na cokoliv. Při focení jsem si všimla, že některým lidem nemůže být víc jak 15, což mě udivuje (ty lidi při vpuštění do klubu si nevšímaj??) a pak mě to i docela štve, ale nebudu to řešit, stejně se tím nikam nedostanu. Ale když začal Lethal Industry, tak jsem z tý židle vyskočila i já, asi na tom fakt něco bude. Ale já na Tijsovi vyrostla, pamatuju si jeho první sety a nic proti němu nyní nemám, i když Tijs před pár lety a Tijs teď je trochu rozdíl. Navíc mě zklamal v Sazce …
    Jinak ta organizace tam byla trošku smutná, do vipka si mohl skočit pomalu kdokoliv, docela sranda, přerváno … sm17

Dexx
    Člen

S tím Lethal Industry jsem to nemyslel, tak že by bylo špatné to hrát, ale podle reakce publika bylo smutné, že tento track je dovedl k největšímu šílenství a asi to pro ně byl vrchol večera. Což dokazuje, že většina jiných věcí jim naprosto nic neříkala dokud nezaslechli Tijse.

milan
    Člen

Newman – jj, ten druhej z prava je Ferry Corstensm0sm0sm0
    edit – Kreinerphoto – my víme že?sm15sm15sm15

Newman
    Člen

kua, Ronski na těch fotkách vypadá jak můj spolužák sm10 a i ty další lidi odněkud znám sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 126)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.