Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Bubbles 1.2.08 Envelopa Olomouc
- Toto téma obsahuje celkem 125 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
iamek a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2. 2. 2008 v 22:57 #65483
HusteyČlenevidentne byl zmasteny vic nez dost : ))
pochybuju ze existuje lineup, ktery by me do envelopy znovu dotahnul, jedine ze by to byl Nic Chagall, MIKE a Marcel Woods sm11
2. 2. 2008 v 21:48 #65480
KrainerPhotoČlen2. 2. 2008 v 19:58 #65468
klokiČlenrevolt-ahojky a diky,ale mam problem,vis pisu do teto diskuze z mobilu,pocitac nemam,cislo mobilu to asi nejde,vid?Ja to zkusim,az se dostanu do kavarny,pekny vecer.
2. 2. 2008 v 19:57 #65467
tracidekČlenRevolt:tak tam se mnou samozřejmě počítej…..už BAM 2 byla luxusní…takže na trojku bych už dneska koupil lístek kdyby už byl v prodejism3
2. 2. 2008 v 19:52 #65466
RevoltČlentracidek
18.10. BEATS AND MELODY 3 na envelope
tam si uzijes luxusniho trancu na main stagi celej vecer sm4
2. 2. 2008 v 19:40 #65464
tracidekČlendlouhou dobu jsem tuhle akci v plánu měl….ale zveřejněním časového line upu ,mě ve hlavě cvaklo,že ona tahle Bubbles asi moc o trancu nebudesm7…..korunou k tomu bylo,že jsem v práci nedostal dovolenou,tak jsem nakonec nejelsm11….no a vidím,že jsem ušetřil dobré penízesm3….v únoru je investuju do akce zaměřené na trancesm2….a že je z čeho vybíratsm0
16.2. MIKE FOYLE – Fabric,Ostrava
29.2. KYAU & ALBERT – 7.Nebe,Brno
7.3. 4 STRINGS,NIFRA – Fléda,Brno2. 2. 2008 v 18:23 #654522. 2. 2008 v 18:12 #65449
klokiČlenrevolt-dobra,o.k,ja se nechci hadat;-)Treba pokecame na e-motion,bohuzel tady trance moc nejede,tak musime brat co je,nebo jezdit z Olmika.Vis,ze posledni bam na lope byla dost dobra,vcetne projekce,atd.Mej se a zas napis;-)
2. 2. 2008 v 17:46 #65445
jerrryČlenna bubbles sem se mrte tesil, ale nakonec zklamani. totalne me nasral prebasovanej zvuk, bylo to hodne nevyvazeny (hlavni stage) a behem vecera jsem ten slibovany trance temer nezaznamenal. vsichni hrali spise do techna, ktere mam sam o sobe radsi nez trance, ale kdyz je to silne prebasovany a fakt to nici hlavu, tak to uz je moc i na me, a ze mam rad kdyz to duni jak svina 😉 tak tady proste zklamani.
dalsi vzduch, fuj nedejchatelno. na hlavni stage to teda jeste slo, ale na dnb a electro totalni vedro. kdyz se chtel jit nekdo vychcat, tak fronta jako krava (to byly fakt pro celou envelopu funkcni jen jedny hajzly? :-O nebo sem dalsi nenasel). pritelkyne to na damskych wc taky napoprve vzdala, protoze prej vsechny ucpany a bordel jak svina. na panskych se par velkejch frajeru koulovalo,prosim jejich boj, ale na takovy lidi je pak smutnej pohled.
kdepak byly ty slibovany bublinky a snehovy dela ci co to bylo avizovano na plakatech… nejak mi to uniklo. a posledni vec, kdo vesel dovnitr, nesmel uz ven, az po druhy hodine, driv ho ochranka proste nepustila – spatne vyreseny, dyby davaly naky pasky na ruce, mohlo bejt po problemu.
je to skoda, z lonskych reportu sem cetl jen samou chvalu, ale na tuhle treti bubbles zatim ctu spise opacne reakce a sam se k nim musim pridat. btw o tom vekovym prumeru ani nemluve.
2. 2. 2008 v 17:35 #65443
RevoltČlenkloki
nemusim zkouset protoze tu problematiku tam naprosto vyborne znam. Clovek kterej tu akci vymyslel moc paru o trancu nema. Byl jednou v zivote na tiestovi v praze a pak se z toho malem … vis co. a tak se zacala delat ibiza. Ja sem hral dole v GMB 2,5 roku bez prestavky kazdej ctvrtek kdyz nahore byla velka ceskoslovenska party a tos mel videt co se u nas dole delo.. byly to ty nejlepsi vecirky a pak sme to utnuli. A pak pan programovej reditel zacal delat tohle. RNB, DISCO, 9O leta…a najednou TRANCE a pak TECHNO a pak ZASE RNB.. no hroznej cirkus.
2. 2. 2008 v 16:45 #65431
klokiČlenrevolt-pred 2 rokama mozna,to se mi tam taky nelibilo,ted tam chodim jen na trance,a je to jiny,vazne,zkus to.Tak mi porad kam v Olmiku chodit,uz mi taky neni dvacet,a trance miluju.Uvidis,budes hrat v breznu na e-motion,to je aspon neco,co tady chybi,disco a rnb taky nemusim.
2. 2. 2008 v 16:31 #65429
klokiČlenmilan-naprosto s tebou souhlasim,navic envelopu znicili prave deti,kdysi to byla jedna z nejluxusnejsich diskotek,ted hanacke boby centrum ani nahodou.Halovka tomu nerikam,pote co jsem byl dvakrat v sazka arene.
2. 2. 2008 v 16:31 #65430
klokiČlenmilan-naprosto s tebou souhlasim,navic envelopu znicili prave deti,kdysi to byla jedna z nejluxusnejsich diskotek,ted hanacke boby centrum ani nahodou.Halovka tomu nerikam,pote co jsem byl dvakrat v sazka arene.
2. 2. 2008 v 16:23 #65425
RevoltČlenkloki
neni nad kombinaci DISKA a RNB s par tracky trancu a techna.. to bude na ibize ve varne. parchanti tam nebudou ale budou pipinky s cerstvymi 18ti lety. Ve varne sem hral pres 2 roky kazdej tyden. Snad nemyslis vazne takovou akci sm15
2. 2. 2008 v 16:00 #65424
milanČlento all – S tím věkovým průměrem…Tady na olomoucku včera začali jarní a pololetní prázdniny, takže já jsem to trochu i čekal..Ikdyž nechápu, protože na Enelopě ještě nedávno pouštěli od 18. Jestli pořadatel Bubbles má jiné představy a šlo mu o to hlavně vydělat, tak nevím…sm2
edit
revolt – Asi víš jak to myslím..Olomouc je přecejenom město kde se hraje hlavně techno a dnb a přece jenom když zajedeš na nějakou akci jinam, tak to vypadá úplně jinak. A je úplně jedno, jestli se tady pořádá ‚Bubbles nebo něco úplně jinýho. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.