TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Cape Town – Apollo 13 (Ferry Tayle Neverending Story Mix)

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    ceero
    Účastník

Tak Ferry asi zmenil nazor, na FB potvrdil ze to vyjde zaciatkom 2012 sm5

ceero
    Účastník

Uh, tak tohoto je vazne skoda. Tayleove remixy Cape Townovin su zakonite vzdy klenoty, tento nevynimajuc. Nuz co, mozno by sme mohli Ferryho zbombardovat emailami nech to vyda ako free gift medzi fanuskov sm2

kreeki
    Člen

Né že bych do těhlech věcí nějak viděl, jak to s labelama chodí, ale myslím, že Electribe by měl písnout Ferrymu a poslat mu smlouvu sm2

Laucco
    Účastník

No jo, ale tak každej nějak začíná a kdyby nebylo menších labelů, tak by se třeba ti producenti co jsou momentálně TOP nikdy nepropracovali, aspon je znát nejaky progress, tot muj nazor

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote K1aptcha]a vydávaly by se jen Slidery z Anjuny a Enhanced sm15 [/quote]

přesně tak sm2

K1aptcha
    Člen

[quote Freezer]...není to ode mně pěkné, ale přeju upřímně všem menším labelům aby krachnuly a zůstalo nám tu jen nějakých 20-30 elitních, velkých labelů, který nevezmou každou shitku...to by šla kvalita a vůbec úroveň trancu zase prudce nahoru[/quote]

a vydávaly by se jen Slidery z Anjuny a Enhanced sm15 ne děkuji
    to že ten track nikde neupsal – se asi málo snažil sm2

Villon
    Člen

„Ferry Tayle to v tom interview pro trancefix říká dobře…je kotel labelů, který releasnou v době mp3 cokoliv…produkuje si kdejakej Jarda a pak tu máme kotel sraček a takovýhle veledíla nevyjdou, není to fér…sice to s tímhle případem asi až tak nesouvisí, ale neodpustím si následující…není to ode mně pěkné, ale přeju upřímně všem menším labelům aby krachnuly a zůstalo nám tu jen nějakých 20-30 elitních, velkých labelů, který nevezmou každou shitku…to by šla kvalita a vůbec úroveň trancu zase prudce nahoru“

…AMEN !!!

Laucco
    Účastník
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

jsem se teprve dnes dozvěděl, že s projektem Cape Town je dávno ámen 🙁 proto taky Challenger už nikdy nevyjde…a ani novější Apollo 13 už nikdy nevyjde, potvrdil to sám Ferry v nějakým interview už v minulým roce, došlo tam k nějakým rozporu mezi labely Enhanced/Bonzai, to mě teda pěkně sere, že nejlepší trancové spojení už no more 🙁

sm9sm9sm8 o tuhle promakanou pecku přijdeme, poslouchejte to intro…

Ferry Tayle to v tom interview pro trancefix říká dobře…je kotel labelů, který releasnou v době mp3 cokoliv…produkuje si kdejakej Jarda a pak tu máme kotel sraček a takovýhle veledíla nevyjdou, není to fér…sice to s tímhle případem asi až tak nesouvisí, ale neodpustím si následující…není to ode mně pěkné, ale přeju upřímně všem menším labelům aby krachnuly a zůstalo nám tu jen nějakých 20-30 elitních, velkých labelů, který nevezmou každou shitku…to by šla kvalita a vůbec úroveň trancu zase prudce nahoru

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.