TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Citadela flashback – Brno, Bobycentrum – 23.1.09

• Toto téma obsahuje celkem 67 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 68)
  • Autor
    Creams
    Člen

Takže asi jako milan…. na jednom nejmenovanem webu psali, že to byla diskoška atd… ale asi si to fakt trošku popletli s Ačkem, protože některé individua 😀 tam byly jasné ….

Takže za mě 100% luxusní trance párty a co předvedl Durand bylo famozní, zábavne a energické … a bylo vidět, že to baví i jeho když vylezl na pult atd 😀 . Gielen se taky snažil a tudíž od 2 do 5/20 jsem se bavil moc dobře. Poliaka jsem bohužel slyšel jen začátek a musel jsem už směr vlak, ale začátek se mi hodně líbil 🙂

Jinač foto http://www.djz.cz/Citadela_Flashback_BobycentrumBrno_2312009_1fotky_fotky

milan
    Člen

Tak to co včera (respektive dnes ráno) předvedl Richard Durand v Boby centru nemá v ČR obdoby. Jeden z top 3 trance setů na českých parties a myslím, že nejenom pro mě. Hlavně ta druhá půlka. Johan pak dělal všechno proto, aby byl aspoň stejně tak dobrej, ale nějak se mu to nedařilo.
    Každopádně si myslím, že návrat Citadely se vydařil na výbornou. Rozmanitá party, na které si vybral snad každý a ke konci pařili dokonce i djs (třeba Karotte propařil víc jak půlku Citadely). Btw Karotte zahrál na úvod pěkný minimal set, až to gradovalo do uplifting trancu viz Durand. Někdo mě možná namítne, že Durand hrál ze začátku i komerční věci, ale musíte uznat, že to nebyl žádnej vrz trance.
    Každopádně co jsem postřehl lidi, tak 80% party people si myslelo, že jsou na Apokalypse. Jako já jim názor neberu, ale Apokalypsa je přece jenom o jiným hudebním stylu. Jinak Apokalypsu mají dokonce na svých stránkách uvedenou i někteří djs.
    Doufám, že se dočkáme pokračování…

SHP
    Člen

Hustey: Hele díky, ufff, takhle mi někdo nelichotil sm14 Díky, moc. Snažím se líbit se. :-* muc.
    Ale jinak by to nefungovalo. Já přece jenom bydlím v civilizaci, ale ještě jednou díky moc!!!

Hustey
    Člen

no myslim ze mam k vzhledu Gielena dooooost daleko, nevim kdo tady ma hezoucke zlute vlasky a povazuje se za fakt velkeho hardcore typka : ))

SHP
    Člen

Hustey: Ty jsi začal hrát? Gratuluju!

Hustey
    Člen

tak vzhledem k tomu ze hraje vicemene nejpomaleji tak by urcite posledni hrat nemohl 🙂

podle me je lineup sestaveny paradne, snad akorat prohodit gielena s durandem, ale to by se zase sebastian lekl co to po nem jde hrat za homosexuala ^_^

milan
    Člen

Mě láká Karotte, ale už takhle brzo?S takovou stihnu poslední půlhodinku:-(. Klidně mohl být až na konci.

pokoko
    Člen

Ja se už ani nebudu vyjadřovat…..Chtel jsem dat i tokyho s bossem…..To je tak na 3 hodiny bez tokyho no je to pekne na kokot……Noooo aspon že v sobotu je ten dopler:)

Hustey
    Člen

tak ja se urcite prijdu podivat minimalne na Legera : )

editka
    Člen

jedeeem:-)

Honzin
    Člen

durrand jako headliner, proc ne, ale toho gielena bych opravdu videl radsi pred richardem.
    no jako vzdy snad bude zmena pred zacatkem, :D, at tak nebo tak stejne nejedu, nejak me to ani nelaka bohuzel…

Creams
    Člen

Tak bude mi bohatě stačit tam být od 00.00 – 05.00 sm13

SHP
    Člen

Mno dát Duranda před Gielena je pěkná zhovadilost.
    Ale stejně nejspíš nepojedu…

Dolikus1
    Člen

Line up:
    19.30 – Click Joe
    21.00 – Orbith
    22.30 – Karotte
    00.00 – Sébastien Léger
    02.00 – Richard Durand
    03.30 – Johan Gielen
    05.00 – Michal Poliak
    07.00 – end

2nd
    21.00 – Mayla
    23.00 – Breeth
    01.00 – Toky + Boss
    03.00 – Grinning
    05.00 – Luho + Cara
    07.00 – end

Creams
    Člen

Kdo jede z OV a v kolik ? sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 68)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.