Toto téma obsahuje celkem 67 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 68)
[quote drobex]
Jinak co se týká Tocadisca, tak ten bude za nedlouho opět v Praze, takže toho bych tam moc nečekal a jestli ano, tak tady zas bude pře-Tocáno. Jinak tam bude ještě jedno pro mě velmi skvělé jméno, ale taky už tady byl. Za DM5 nedám ruku do ohně, ale myslim, že ho má rezervovanýho někdo jinej, ale třeba Dalin přeplatil. Kdo víí.[/quote]
to skvele jmeno bude predpokladam Schossow ne?sm4 A Tocac bude kdepak?.muzese nejak priblizit? Ze-by snad na Musice? nebo na necem uplne jinem?
Jinak co se týká Tocadisca, tak ten bude za nedlouho opět v Praze, takže toho bych tam moc nečekal a jestli ano, tak tady zas bude pře-Tocáno. Jinak tam bude ještě jedno pro mě velmi skvělé jméno, ale taky už tady byl. Za DM5 nedám ruku do ohně, ale myslim, že ho má rezervovanýho někdo jinej, ale třeba Dalin přeplatil. Kdo víí.
100% bude na prvnim vydani Karrote a moonbootica….pak bych to videl na nekoho z dvojky Deadmau5 – Schossow…ale asi spis schossow…o mause se dalin udajne snazi uz rok, ale chlapec je docela narocnej a drahej…a dost mozna se pokusi, po kladnym ohlasu z Dyka, dovezt Tocadisca….jinak cela akce pujde vyrazne do electra, electra-housu a minimalu…prog-trance jmeno bude tak mozna burak na druhe stagism15
pokoko: No já se chystám jestli zamnou přijede hanny (ona by si ho prej poslechla:D)
Ale jak tedka koukám na jeho myspace tak už tam nemá date že tu bude hrátsm17