TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Citadela with Paul van Dyk (29.6.2012, Brno, Bobycentrum)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 209)
  • Autor
    nexxie
    Člen

Nechci sem uz prispivat, protoze mi prijde, ze inteligence soucasnych uzivatelu tu klesa, ale neda mi to
    a chtel bych vam jen rict, abyste se nad tema vasema nazorama zamysleli, nez je sem vyzvracite.

Jentak pro informaci, ta party se jmenuje CITADELA – ti chytri a starsi 10ti let urcite vedi o cem tenhle koncept
    akce je a tak lineupem nebyli prekvapeni. Ti ostatni nadavaji, jak uz to tu je ostatne zvykem.

Paklize nevite nic o akcich a ani o bookingu, tak radsi mlcte.

kameja
    Člen

ja udelam nasledovny, vzhledem k tomu, ze bydlim 20 km od brna udelam neskutecnou vec, budu se chovat jak lidi, co jdsou jen na jmeno, vezmu auto a jedu jen na PvD, zbytek nema cenu, doufam, ze mi na akci daji moznost vyjadrit se k realizacnimu tymu

Vrečus
    Člen

tak to pass… support zase na hovno.. jedině kdybych vyhrál lístky.. je třeba šetřit na Beach Párty:D

Hustey
    Člen

ten doplnkovy lineup je dost komedie 😀

Michal
    Účastník

Nulda: dojed, ser na ne, take s tim souhlasim ale co nadelas…. Vlak mas zpatecni za 250, nenech se rozhodit a zkazit si akci 🙂

Nulda
    Účastník

vazne uvazuju o tom ze se na to…. sm7 tohle fakt nemá úroveň, už ta lajna je naprostá tragédie. vzhledem k tomu že jsem z Děčína kvůli tomuhle do Brna fakt jet nehodlám, lepší vyrazit opačným směrem za hranice a počkat si na něj tam…

kameja
    Člen

staci projit facebook a uvidite, ze poradatele to delaj pro zisk a jsou to uplni zabari, ty jejich vyjadreni, hruza des…

Tecko
    Člen

no tak zase nic…chtel jsem jit ale ta lajna okolo headlinera je otresna. chci parit celou noc a ne jen 3 hodinky na dyka. Buriana nesnasim a Lucca nehraje muj styl, ktery by mi sedel. Takze opet poradatele bez mych penez. To je hroznej problem tam dat dalsi dve-tri jmena nekoho osvedcenyho ze zahranici? Alexe MORPHa, Kandiho v posledni dobe se me moc libi Cresida

Anonymní uživatel
    Host

A hrome. Dalsi projekt ? Aby to nebylo obycejne B2B 🙂

Nulda
    Účastník

Burian & Burian
    Lucca
    Misa Salacova
    Elio
    Beatnut

chce se mi zvracet sm17

kameja
    Člen

ta lajna je otresna, zas burian, to by chtelo se domluvit a vypiskat toho hnupa…

Michal
    Účastník

[img]http://uploadshack.us/files/MF5KVCXf1328464788.html[/img]

Anonymní uživatel
    Host

Na Facebooku je už nastíněný line-up.

https://www.facebook.com/pages/Citadela/145828805289

Takže Buriani budou oba dva…

Nejedu. Od tragické PvD In Between Tour tomu pánovi nevěřím, že ještě něco předvede…. sm6

mareno
    Člen

[quote Anonymní uživatel]15.06.2012 Michael Burian@Robert Burian are Burian&Burian - NEW Project information coming soon information coming soon

Zdroj: http://www.michaelburian.com/giglist.php?year=2012

sm18[/quote]

Nevidím důvod, proč by nemohli hrát v ten den oba v Brně před Paulem, ale když to tak nebude, tak dávám taky prst nahoru, ale palec nahoru!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 209)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.