TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 380)
  • Autor

PULPI:
    Co na tom nechápeš? Je to přesně podle pořekadla „Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá“

😀

tak vole ani sashu bys nám nedopřál..

PULPI
    Člen

ja nechapu ze vas to tak pobudilo…

PULPI
    Člen

hustey mas rad zadecky ci co?:oD

že se vám pletu do debaty já myslel že už jste si na Pulpiho názory zvykli

abych řekl pravdu mě timto vyjdařením vůbec nepřekvapil 😀

PUPLI jen tak na okraj kdo si že určuješ kdo si co zaslouží ? myslím že sám dobře víš že je tu dost lidi co si to zaslouží stejně jako ty 😉

(kua to zase bude debata že já sem lezu :-D)

Hustey
    Člen

pulpi aneb po hlave … do prdele B-]

Starf
    Člen

PULPI
    Člen

a dyk nidko nerekl,ze sem neco vic…to jste rekli vy tady…tak budto mi neco zavidite, v tom pripade OPRAVDU NEVIM CO…a nebo vazne netusim…ja jsem taky cech a dycky budu ale vim jak nekteri reagovali na ingrossa nebo guettu tak jsme proste jen rekl svuj nazor,to je ZLOCIN?Rekl jsem se zi ho cesky publikum nezaslouzi a na tom trvam….

LOL 😀

Tohle vypadá na další téma k zarámování :oD
    Jen pokračujte, doufám že se na konci dozvím co mám udělat, abych si Sashu skutečně zasloužil :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

deivis
    Člen

Nejsem vostrej panacek. Ty jsi nenapsal ze je ho sem skoda.. Pokud se teda dobre divam..

cituji:
    zMUZU VAM RICT JEDNO…..CESKY

ZAOSTALY

PUBBLIKUM SI TAK SKVELY SOUND JAKO PREDVADI SASHA PROSTE NEZASLOUZI….

Dle meho ty mluvis o koze a ja o voze. Bud jsi to psal pod vlivem a nebo nevis co jsi uz psal (coz je spatne) a nebo jsi celkove jiz dost mimo, ze nema cenu cokoliv s tebou resit.
    Sem ale rad ze se bavim s clovekem ktery me ukazuje kam mam mirit, abych nebyl tim zaostalym cechackem jak ty pises..
    Dle meho jedine co z toho vyrazuje je tvuj NADPOHLED na to ze jsi mimo CR a davas to vsem okate najevo..
    Sem rad ze s takovymi lidmi se moc csto nesetkavam.. Asi neposloucham tu spravnou NADHUDBU.

Hustey
    Člen

PULPI
    Člen

nepotrebujes ho poslouchat ale strasne se tady rozcilujes kdyz reknu ze je ho sem skoda:-D ty ses vostrej panacek

PULPI
    Člen

deivis tak proc vubec prispivas do tydle diskuze?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 380)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.