Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic
- Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15. 5. 2007 v 2:36 #20713
Dante
ČlenAhoj všem,
pár slov, snad více pochopíte i druhou stranu a snad vám i na něco odpovím…
Proč se zrušila AC , je odůvodněno v tiskové zprávě. Před AC1 se naskytla příležitost spolupracovat se zkušeným týmem v čele s Alešem B. na festivalu Cosmic Trip. To je nabídka, kterou by většina z vás neodmítla. Během doby se navíc oznámila série hip hop festivalů, které ať chceme, nebo ne, návštěvnosti akce také nepomohou. Rovněž je nutné říci, že ani váš zájem o vstupenky na tuto akci nebyl přesvědčující (stovky) a to byla vstupenka za 260 Kč. Po dlouhém uvážení jsme se rozhodli, že se budeme soustředit v letním období na festival a AC2 zrušíme, pokud bude vyřešeno několik podmínek…
>DJs, kteří byli nasmlouvaní, včetně Sashy, který by opět případně nepřijel
Díky Hance, která nám booing zajišťuje se tato otázka vyřešila a většinu Djs uslyšíte v pražském klubovém prostředí. Sasha se zrealizuje v původní den v Mecce, což je pro fanoušky Sashy jen plus.
Cena vstupenky je dle našeho názoru na únosném míře pro obě strany a dle některých cen vstupenek v tomto klubu to rozdíl není velký.>Další je vyřešení vstupenek
Kdo si koupil vstupenku AMAZING CITY 2 za cenu 260 Kč má možnost v tom samém místě vrácení peněz…což je standard.Komplikovanější je možnost vrácení vstupenky Package ( AMAZING CITY 1+2). Tu totiž majitel před vstupem do arény na AC1 musel vyměnit za samostatné vstupenky AC 1 (tu hned použil pro vstup do arény) a AC2. Tato vstupenka není fyzicky Ticketprem, ani Ticketstreamem prodána, proto za ni nemohou vrátit peníze. Možnost vrácení tedy musí zajistit CV. Jiné řešení není a vzhledem k počtu těchto vstupenek je to přijatelné.
Pro majitele obou typů vstupenek jsme nabídli možnost vstupu na Cosmic Trip, což je vzhledem k cenám myslím adekvátní satisfakce, když opomenu možnost získat peníze zpět.
Není to celé ideální řešení, ale rozhodně je fér. Nicméně vy budete nespokojení pořád a vždy si něco najdete, že? Je jednodušší za vším hledat vám vyhovující důvody, místo toho, aby jste se na to podívali z jiné stránky. Nemusíte být promotér, aby jste zjistili, že Sasha v Mecce bude i tak další akce, kterou zadotujeme pro hlavně vaši zábavu. Nicméně začínám chápat, proč jiní promotéři vypínají diskuze… Mějte se.
15. 5. 2007 v 1:10 #20709Hustey
ČlenMecca je naprosto paradni klub, za jedine minus povazuju dost maly hlavni prostor a dance parket : (
15. 5. 2007 v 0:52 #20705giip
Člendeivis: znas lepsi klub v Praze kde bys to udelal? to je jako by ses vysmival dopravcum ze pouzivaj autobusy karosa protoze je uz pouziva jinej dopravce.
15. 5. 2007 v 0:44 #20704deivis
Členhomy – tím hůře 🙂 jinak zdravím 🙂
15. 5. 2007 v 0:36 #20702homy
Člendeivis: dneska už tak 3,5 hodiny. 8e je tu normální sazba pro brigádníka.
15. 5. 2007 v 0:09 #20701deivis
ČlenNaprosto k :oD je ale delat SASHU v Mecce.. Premyslim kdo ze to delal neco podobneho na stejnem miste.. Nejak me ta agentura vypadla.. Nevite nekdo?? Dante? hmm.. ?? :oD:oD:oD:oD
15. 5. 2007 v 0:01 #20699M.i.k.e
Členjaa souhlasim s Andrewsem…na Sashu bude plnej barak…ted me docela se.re,ze toho casu budu asi tak o 1000km dal,pac Sasha v klubu:-P:-P:-P:-P:-P
14. 5. 2007 v 23:30 #20695Showman
ČlenTak mě osobně je to dost líto, hodně jsem se těšil hlavně na vystoupení Barta Claessena, Cosmic Gate a koneckonců i Marcela Woodse, jelikož jsem je ještě nikdy live neslyšel a patřeji mezi moje hodně oblíbený.. -((
Každopádně CV je pěkná mrdka a už nikdy nechci o žádný jejich akci slyšet. A to jsem byl s AC1 spokojenej.
14. 5. 2007 v 23:16 #20693versusio
ČlenAno jak říkáš pro jeho příznivce jeho tohle výhra , taky si nedokážu představit jeho střídání z ATB , naštestí tahle komedie nakonec nenastane …
14. 5. 2007 v 22:58 #20691beyond infinity
ČlenHmm, a už je to tady. Konkurenční boj má svého prvního poraženého. Upřímně řečeno jsem čekal že k něčemu takovému letos dojde. Naštestí si v CV zřejmě uvědomili, že tentokrát přestřelili a stihli ještě včas vycouvat, mohlo to dopadnout mnohem hůř…:-|
Na druhou stranu je tu dobrá zpráva pro příznivce Sashi, 3hodiny v Mecce – to si dám líbit :-).
14. 5. 2007 v 22:42 #20690deivis
ČlenAndrews – krasne slova ..
měl už tu tolikrát bejt
14. 5. 2007 v 22:22 #20689Anonymní uživatel
Neaktivníversusio: Nevim, proč se to zdá tolika lidem tak nereálný… měl už tu tolikrát bejt, spousta lidí se na něj těší… nevim, podle mě to nebude nejmenší problém.
No uvidíme, teď nemá smysl cokoli odhadovat.
14. 5. 2007 v 21:59 #20686milan
ČlenInferno – Přesně, být jeho fanouškem nechyběl bych:oD:oD
14. 5. 2007 v 21:43 #20684inferno
ČlenNevím přesně, na kolik Sasha vyjde, ale těch 600 mi přijde na hvězdu jeho formátu rozumná cena. Být jeho fanouškem, nechyběl bych.
14. 5. 2007 v 21:42 #20683nexus666
Člen2 deivis: To už je ale čistě tvůj problém ne??:-D
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.