TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 380)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

Nevite nekdo, jak to bude s vymenovanim listku vytisknutejch pres internet – E-Ticketu ?
    Moc neverim tomu, ze kdyz prijdu na jakoukoliv pobocku TicketStreamu, tak ze mi za „A4kovej papír“ vratej penize..

ClearVision mlčí.

versusio
    Člen

Andrews : tak jestli ti vyjde předpověd ,že Mecca bude na Sashu plná tak až tě někde potkám kleknu před tebou až k zemi , nevěřím tomu , ale nedovolil bych si tady zpochybnovat jeho kvality ty jsou jasné jen mám pocit ,že se mu za tyhle peníze Meccu zaplnit nepodaří ….

deivis
    Člen

Na 40euro makaj v Amstru lidi – 5h
    Na 1000kc makam treba ja – skoro 10h.

Hustey
    Člen

to urcite ne, ale 40E vs 1 000 Kc uz je k zamysleni, protoze rozdil mezi prahou a amstrem tady porad nejaky je. i kdyz je jasne, ze sasha v mecce potrebuje zaplatit, to je cisty fakt : )

inferno: náklady se na DJe nemění, ale ne každej je ochotnej v ČR vypláznout 600 za návštěvu clubu

mountainer
    Člen

Pavi: špatně položenej podmět a předmět, jinak myšleno stejně 😀

inferno
    Člen

urorkinator: A tím se nějak dramaticky mění náklady na DJe, kterého akce má zaplatit?

inferno: jenže my nejsme v Amstru :-D:-D:-D ale v Praze

inferno
    Člen

v Amstru v klubu přijde Sasha na 40E, takže těch 600 se mi nezdá až tolik na tak luxusní akci

deivis
    Člen

Btw vraceni listku do urciteho data je take peknej ojeb.. Preci jenom ne kazdy se to dozvi .. A 14dni na vraceni neni moc extra doba.

Hustey: mně je to tak nějak od jisté chvíle jedno….
    deivis: souhlas 😉

deivis
    Člen

Za tacek bych do toho nesel ani kdyby to byli NU NRG se Schulzem dokupy pac bych si hodne rozmyslel komu davam love..

Hustey
    Člen

nepripadaji vam listky silene drahe? na miste za tisic? :-O :-!

Pavi
    Člen

mountainer : spíš CV lidi, ne?

mountainer
    Člen

to už radši Šásha Krusty (feat. Itchy&Scratchy), to bych bral, ale zřejmě by se v tomhle případě čekalo na fax ještě dýl %-) nevim, jestli má teď ještě cenu dělat AC2, byť odložený…lidi si CV poštvali dost proti sobě

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 380)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.