TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 380)
  • Autor
    inferno
    Člen

Proč tu není Dante? Já se mu nedivím, protože tohle je docela ostuda. Celá ta aféra kolem Christophera Lawrence..

Na druhou stranu to je pozitivní zpráva pro všechy, kteří tu rádi uvidí Sashu

Newman
    Člen

Tracid: jo, tak to jsi trefil, na víc CV nemá

milan
    Člen

Tracid – jj, přesně ten:-D:-D:-D:-D:-D

Tracid
    Člen

Sasha kdo to je?…

to je ten, co zpívá takové ty cajdáky a prochází se u toho po pláži…If You Believe popř. We Can Leave The World Behind:oD

Andrews: uvidíme… 🙂

Nulda
    Účastník

Sasa jede, je moje, je tvoje, bude tu s nama 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

urorkinator: Tyjo, tak to máš dobrý představy, ale takovej vidlákov to tady zase není; na Sashu přijde full house, prostě plno, natřískáno… 500 nebo 800 nebo kolik lidí, co si budou chtít dát Sashu takhle v klubíku se tady najde během chvilky.

Andrews: mnu, na Sashu bude určitě víc místa než na Schulze,…pochybuju, že tam pujdou lidi, co byli na Transmission a Schulz je tam uchvátil a na základě toho šli do Meccy a právě protože to bylo za tak „málo“…na Schulze tam pravda, bylo k nehnutí, ale to jen asi tak první hodinu jeho setu 😉

deivis
    Člen

Andrews – LJ se tam absolutne nehodi a Prochy no comment..
    Rai a Sasha ok 🙂
    Treba fax dojde. Zabalenej v krabici.. 🙂

Tracid
    Člen

No nic, Creamfields Polska by mohla bejt víc než solidní náhradaB-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

deivis: Že by byla další změna? :´-))

Jo, to by mohli. Vyhodit LJ a Prochyho z lajnapu, nechat tam jen Raie a Sashu a byl bych maxi spokojenej, ale to je bohužel asi tak reálný, jako že zítra přijde do Clearvision fax.

2Sexy : a ty jsi odkuď? z horní dolní? :_)

deivis
    Člen

Andrews – nechces pockat jeste? 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

urorkinator: Myslíš, že v Mecce bude místo? Ani náhodou, ještě mnohem míň než by bylo na tý halovce.

Nicméně já běžim ve středu pro lístek; od CV to ale je silně neprofesionální, o tom žádná.

2Sexy
    Člen

s týnežerkama na Štrůdlovi

vic vidlackej vyraz jsem snad jeste neslysel.. boze %-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 380)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.