TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 380)
  • Autor

já jsem rád 😀 sic vypláznu 6ti kilo za Meccu, ale to neva, lepší než 3 kilča za tmo kde měl bejt ATB která už mi zase tolik atraktivní nepřijde ….lepší si užít Sashu v Mecce a vychutnat si to s prostorem kolem sebe, než se mačkat s týnežerkama na Štrůdlovi v tmo též za 600 …pochopitelné je, že řada lidí na Sashu nepude, jelikož za prvé to je drahé, za druhé je to v dražším klubu a za třetí, lidi k němu až příliš netíhnou, ale uvidí se, je možné, že se vše nakonec změní a bude tam narvaněji než na Schulze 😀 ale to už je trochu scifi – stejně jako Scifi lineup AC2 s ATBm a Sashou dohromady 😀

deivis
    Člen

Kazdopadne Karel az se vrati z kola by take mohl predelat ten leden: Máme tady leden…
    Kdyz uz ma cas na cteni emailu :o)

deivis
    Člen

Star Guitar – ty jo. fakt se bavim tech par minut 🙂

Nulda
    Účastník

Hvezna Kytara :oD :oD :oD

Nuld@: dobrej smajlík… čím ho to mlátí? držákem na papír z faxu? :oP

iamek
    Člen

nudle: :oD:oD:oD:oD

Nulda
    Účastník

…mno zatim to vypada ze rozdroben bude Dante az ho par lidi odsud z fora potka

BoRo
    Člen

Time Warp taky muzete rozdrobit do klubu

iamek :oD :oD :oD

iamek
    Člen
    iamek
    Člen

Sq4raa: tak já tam nebyla, samozřejmě nemůžu soudit, když mám info „jen“ z druhé ruky (teď se po mně asi hodně lidí sveze co…), ale z toho co vím od známejch a z fóra a kolik věcí se tam nepovedlo (přehazovanej line-up, speaker, málo lidí, Askew na půl hodiny atd. atd.), to asi zrovna neodpovídá definici kvalitně udělané akce…. :-!

Binary
    Člen

Docela jsem se tam těšil, halovku o prázdninách jsem ještě nezažil, mohlo to bejt fajn. Každopádně CV se tim předvedla v hodně negativním světle. :_)

Sq4Raa
    Člen

AC1 nebylo fiasko :-!

LIT: A víš že já jsem si nikdy nemyslela že by CV byla lepší? Stačilo se podívat na ta velkohubá prohlášení o tom, jak převálcujou konkurenci a jak jsou super a tohleto a támhleto… to by si přece žádná profi agentura neměla dovolit… line-up na AC2 mě taky upřímně velice pobavil a svým celkovým přístupem si Clear Vision naházela klacky pod nohy. S United Music se opravdu srovnávat nemůžou ani náhodou, tenhle podraz je toho důkazem. První akce fiasko, druhá akce vůbec neproběhne… No nezlob se na mě… 😐
    Pochybuju že jim někdo přijde na další… Bude-li vůbec nějaká.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 380)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.