TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 380)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

To psal na uberhighskilled mobilu? :-O

deivis
    Člen

Karel to psal z cest. Dneska vyjel na kole na ASOT 🙂

Nulda
    Účastník

navic karel si zrejme zacal onikat …prisly NAM dva e-maily od ctenaru… :oD

Nulda
    Účastník

:oD :oD :oD

Sq4Raa
    Člen

:oDNuld@: chceš pomoct? :oD

deivis
    Člen

Nulda – :oD

LIT
    Člen

Nuld@ :oD:oD

Nulda
    Účastník

jako karel to taky v aktualne rozsek: „Přišly nám dva emaily od čtenářů, dle kterých byla AC2 zrušena“ aneb navod jak vpustit mezi lidi kachnu slupnutou samotnym webmasterem (ikdyz tady o kachnu nakonec neslo), jdu zalozit par fiktivnich mailu a napsat karlovi ze se mu pristi tyden nekdo chysta ukrast kolo, schvalne :´-))

LIT
    Člen

samozrejme muzes, ale takovyhle masovy zmeny nazoru podle toho kdo je spatnej a kdo dobrej, to mi treba moc sympaticky neni, trochu mi to primonina kdyz sem byl malej… kdyz vyhrala titul sparta, fandili vsichni sparte, kdyz vyhrala jednou slavia, vsichni byli slavisti, no a od ty doby sou vsichni zase spartani :oD

deivis
    Člen

LIT – ja v nich nejsem, ale napada me otazka.. Proc nemuzes zmenit nazor? Je to prece normalni. Vse se podrizuje okolnostem…

iamek
    Člen

:oD:oD

LIT
    Člen

kdyz CV pripravoval AC1, to vsichni rikali jak UM je slaba, ze CV bude supr, a najednou je to obracene, fakt vtipny to cist, kdyz mam nazor tak si za nim aspon stojim, ne? :oD

deivis
    Člen

mr. fax.. lol ale po zasluze..

Nulda
    Účastník

Mr. Fax

2Sexy
    Člen

lol Star_Guitar.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 380)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.