TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 380)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

byl u lineupu na timewarp 😉

to jsem tedy náramně zvědavá, zdalipak se k tomu Dante aka. Mr. Fax vyjádří X[]

edit: koukám že asi nejsem sama… 😀

Leosh
    Člen

je pravda, ze pred AC1 byl Dante ve foru pecenej varenej a na vsechny dotazy odpovidal obratem a po party, ktera skoncila nechutnym provarem, se po nem slehla zem…B-]

Nulda
    Účastník

jj uz jsem mel ulepenou pusu od mediku kterej tady Dante poustel, je cas udelat CV pápá :_)

iamek
    Člen

Newman : :oD:oD:oD V cekani na e-mail jsou CV profici jako krava… :_)

Newman
    Člen

iamek napsal(a):
    ——————————————————-
    > Zajimalo by me kde je DANTE… Ten ktery porad
    > mlel do kola jak je CV nej a nej a nej…

Dante nejspíš dnem i nocí čeká na další fax, tohle mu jde nejlíp :_)

2Sexy
    Člen

Teda CV jsem fandil, ale ted me nasrali jako svine … co dodat. 🙁

deivis
    Člen

Jakoze ale co me nejvic dostava jsou absolutni pomluvy UM od CV. TA agentura nesaha UM ani po patu. Jen uelala vitr na scene, pomluvila konkurenci a ..
    Jezis.. kde to ziju..

JAG
    Člen

no tak to je fak moc hlavne ze jsme jeste dnezka rikaly z kamosem ze za ty prachy to docela jde no co proste ty listky vratym:-(

deivis
    Člen

Jasne ted sem si na toho Lawrence take vzpomel a navic zverejneni Marcela Woodse pred Kouli mohlo take par ucastniku od klubovky odradit.. jakoze sem amater.. ale sem sam.. toto je banda amateru..

iamek
    Člen

Zajimalo by me kde je DANTE… Ten ktery porad mlel do kola jak je CV nej a nej a nej…

Sq4Raa
    Člen

Leosh: Tak ono se to tak nějak dalo očekávat, vzhledem k nevalné účasti návštěvníku na AC1 a hlavně proto, že se po AC2 prostě slehla zem …

DanYjel
    Člen

hmm, tak jsem s CV skončil. nedokážou než pomlouvat konkurenci (s tim lawrencem, no to byl vrchol)… :_)

mountainer
    Člen

ClearVision jsem fandil, ale jejich počínání za poslední dobu mě hodně rychle vrátilo na zem…tipnul bych si, že zaplakali nad výdělkem z AC1, který nebyl asi podle představ a AC2 najednou zametli pod práh…ten náhradní festival si fakt můžou nechat X[]

Tracid
    Člen

No je fakt, že vyměnit lístek za Cosmic Trip není sice moc OK, ale kdyby se přece někdo takovej našel, tak ani neví, kde se dá vyměnit:-D

fakt díky za super info CV:_)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 380)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.