TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 380)
  • Autor
    iamek
    Člen

Hlavne ze uslysim Rogerse a dalsi trapaky na cosmicu

Leosh
    Člen

tak já myslim, že pro fanoušky Sashi, které původně halovka AC2 odradila, to je asi výborná zpráva, že se jeho vystoupení přesunulo do klubu,:-O ale jinak je to podle mého…

…BOUDA JAK SVIŇA!!!%-):_)

hoši z CV jsou opravdu převelice vtipní…. %-)

deivis
    Člen

„K rozhodnutí prozatím odsunout druhý díl Amazing City v halovém formátu nás vedly dva hlavní důvody,“ vysvětluje Daniel Trojan ze společnosti Clear Vision. „Zaprvé je v letním období velký přetlak hudebních akcí a festivalů různého formátů, ale důležitý je především fakt, že naše společnost je spolupořadatelem 11. ročníku festivalu Cosmic Trip, který se uskuteční hned týden poté. Chceme se tedy plně soustředit jen na jednu akci, aby návštěvníci odcházeli co nejvíce spokojení,“ dodává Daniel Trojan.

Chtelo by to nejakou ofiko tiskovku. Nejlepe v Hiltonu a se vsi paradou a rautem.. 🙂
    Rekl bych ze to je mozna jinak. spis zjistili ze vydelat je o dost tezsi nez projet 🙂

Leosh
    Člen

o zrušení AC2 jsem něco zaslechl již před týdnem, ale nechtěl jsem tuto nepotvrzenou informaci (i když od důvěryhodného zdroje) šířit dokud se CV nevyjádří oficiálně…B-]

lístek jsem si ani nekoupoval – ne, že bych nebyl úplně nespokojený s tímto dalším splácaným line-upem, ale protože mi to bude pravděpodobně kolidovat s termínem jedné sportovní akce…:-)

a to stím Cosmic Tripem pár dní potom mi taky smrdělo…:-!

oficiální tiskovka se už objevila zde: http://www.clearvision.cz/novinka/Amazing-City-2-nahrazena-luxusni-kubovkou/ – původní lístky na AC2 na ní neplatí a vstupné je od 600 + poplatky za Sashu, LayDee Jane a pár dalších v Mecce…

děkuji… NECHCI%-)

deivis
    Člen

Btw doporucuji Goldieho 🙂

deivis
    Člen

Spousta planu a hovno z toho.. Boze.. To je to planovani na 10akci dopredu mega tiskove konference a nakonec pikaču..
    Toto uz sem pochopil i ja a to sem amater. A nabidnout nahradni festak lienupove uplne mimo. Boze..

Sq4Raa
    Člen

No Lawrence uvidíme na TM4, Marcela jsem viděl na Kouli (ano, velké K) a uvidím ho na ASOTu , ale Claessen a Cosmic Gate -((-((-((

hm tak ofiko je zde, na webu CV už je solidní pokec…
    s takovou tahle famózní agentura půjde za chvíli do kytek 😐

a náhrada jak hrom teda….

Ti, kdo si již zakoupili vstupenky na Amazing City 2, mají několik možností. „Jako omluvu bychom chtěli nabídnout výměnou za jejich lístky v hodnotě 260 Kč vstupy na největší červencový taneční festival Cosmic Trip, které v současnosti stojí 470 korun. Na Cosmic Tripu vystoupí na čtyřech scénách spoustu hvězd, jmenujme např. Mauro Picotta, Dave Clarka, Dave Angela, The Freestylers, Goldieho, Grooveridera nebo Eddieho Amadora.

tak tam teda „nesmím chybět“ :oD :_)

jako sasha by byl v klubu cool, mit k tomu grednera a michaela c, tak jsem uplne spokojenej

f1d0
    Člen

jak se mi do t-mobile nechtělo, do meccy bych šel hned:´-)) Sashu jsem v klubu slyšel na Vandit night (už to nějaký ten pátek bude) a bylo to naprosto luxusní, ač jsem tam jel především kvůli dykovi, ta atmosféra byla úžasná a rád si sashu zopáknu.

A místo ostatních jmen by mohli k němu přidat Tripmaina a Bon Finixe a budu absolutně happy:-)

mountainer
    Člen

tak já bych Sashu klidně vynechal, jeho deep sound neni naprosto nic pro mě X[] ale mrzí mě, jestli nebudou Cosmic Gatě a těšil jsem se i na Lawrence…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak já si na Sashu do klubu zajdu… i když tam bude asi opět neskutečně narváno. Pravděpodobně i line-up k němu bude stát, až na jedno jméno, na dvě věci, ale to už bych chtěl nejspíš hodně.

na každém šprochu pravdy trochu, už když oznámili že budou pořádat Cosmic sem větřil. Zorganizovat dvě takový akce během 8 dnů? No nevím no.

BoRo: nu jestli jí zruší uplně a Sasha zase nebude 😀 … jinak mi to vadit nebude…Mecca je OK

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 380)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.