TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 380)
  • Autor
    Showman
    Člen

Proč to berete jako zaručenou zprávu, že AC2 nebude?

BoRo
    Člen

nac se trapit a cekat,napis jim to hned:_)

…já bych počkal do official zprávy…jak to udělaj…ale jestli nepřivezou Sashu, tak jim napíšu rozzlobenej mejl…ikdyž vim,že nic nezmůžu, ale pro dobrej pocit :_)

ja se hlavně bojím jedný věci , Sashu určitě přivezou jindy, protože to by je jinak lidi rozkousali, ale co Cosmic Gate? -(( na ty sem se těšil. Takovej Analog feel 😛

BoRo
    Člen

tak mozna je to i lepsi a to prijedu v tomto propade

milan
    Člen

já bych věděl jak ho použít:-D:-D
    btw….tak měsíc zpátky jsem psal, co se s AC2 děje, ptže už tehdy nebyly k dostání vstupenky…

mountainer
    Člen

ale ale to jsou zase novinky %-) no CV má ještě hooodně věcí nevychytanejch, jak se zdá…X[] ale co teď s lístkem?

milan
    Člen

Zrovna včera jsem si říkal, co se stalo s AC2 a dokonce jsem i napsal email do CV, ale zatím mi nepřišla odpověď…No, co už….

Ale trošku studená sprcha od Clearvision. No nic no.%-)

Já naštestí lístek nemám, ale uvažoval jsem. Prý přijede Sasha v nahradním termínu do Meccy.

ICE
    Člen

Podle našich informací se chce agentura Clear Vision soustředit hlavně na pořádání festivalu Cosmic Trip a upouští od avizovaného druhého dílu halovky Amazing City. Všichni ti, kdo se těšili hlavně na Sashu, nemusí truchlit, protože by se v plánovaném termínu měl objevit v pražské Mecce.
    zdroj Techno.cz

Bych rekl ze to je pro Sashu i ty co ho chteji slyset to nejlepsi co nas mohlo potkat, jen dofam ze v ty mecce nebude hrat ATB ale vymysli nejaky lepsi line-up.

cebud
    Člen

Bart Claessen ma napisane na svojej webstranke:

Friday, July 13, 2007
    Amazing City 2 / Mecca || click for flyer

with Sasha, Christopher Lawrence, ATB, Cosmic Gate, Marcel Woods
    Prague, Czech Republic (Amazing City website)

zeby presun do Meccy?

inac techno.cz odkaz

BoRo
    Člen

jo,no tak to je jedno,jdete tam stejne:-)

Zdroj? titulní stránka trance.cz v aktualně nic víc tam není.

BoRo
    Člen

zase neco s lawrencem. zdroj?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 380)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.