TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 380)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

:oD:oD:oD:oD:-)

T4E
    Člen

lidi nevite nekdo,jestli uz jsou vstupenky na Amazing City vyprodany?

inferno
    Člen

Cosmic Gate budou asi hrát před Sashou ne? Ten jejich progressive styl bez hitů je ze všech djs asi nejmenší zlo..

mountainer
    Člen

já lístek už mam a 13.7. jsem v T-Mobilce i kdybych si měl tu trancepárty udělat sám :oD

Hustey
    Člen

cosmic gate to v dates maji …

Kamca_
    Člen

ani Cosmic Gate to nemaj v dates … našla sem to zatim jen u ATB. No ještě si hooodně rozmylsim, jetsli na tuhle akci pojedu …

já nestrašim, jen podotýkám :oD a mně to je nějak jedno… já si na Sashu zajedu spíš na Slovensko…

Hlavicka
    Člen

Bože, zase nějaký spekulace. Fakt samej peky tady. Krom toho k lístkům na AC 2 už se Dante vyjadřoval. Lístky za cenu 260 vočí už jsou vyprodány. Vzhledem k tomu, že byl na AC 1 problém s tím Ticketstreamem a já nevím s kdečím, když měl někdo lupen od někoho jiného než od Ticketpro, se nějak jedná, kdo bude lístky na Ac 2 dále distribuovat. Něco takovýho prostě.

Sq4Raa
    Člen

nestrašte :oD

Sasha tu akci ani nějak nemá v datech………..

milan
    Člen

Tak jsem si říkal, co se stalo s Amazing city 2 a vypadá to, jakoby se po ní slehla zem.:-!
    Na stránkách amazing city nic, na stránkách clearvision akorát informace o slevách, když se koupí lístky na obě AC. Schválně jsem zadal název akce do Eventimu, Ticketpra, Ticketportalu a Ticketstreamu a taky nic. Že by se lístky na AC2 přestaly prodávat?Nebo už je vyprodáno?:oD:oD
    Dante, chtělo by to nějakou tiskovku:-P

Hustey
    Člen

hah, listek to je ta nejmensi platebni povinnost, alespon pro me : )

Tomangel
    Člen

jeste ze mam akreditace,jinak bych musel vydelavat na akce:oDuvidime

Everfree
    Člen

Joo tuhle akcicku si urcite nenecham ujit B-]

Tadeas
    Člen

hned jak skončí play off tak se to rozjede:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 380)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.