TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 380)
  • Autor

hlave ze bude Sasha

andre
    Člen

:oD:oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD
    tak tohle je prohlášení roku :oD :oD :oD :oD :oD :oD
    Dante – no comment :oD :oD :oD :oD :oD :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ach ta ironie…

Nulda
    Účastník

ROZHOVOR S DANIELEM TROJANEM (CLEARVISION) viz. Djz.cz

Jaký je tvůj názor na Sensation White v ČR? Myslíš, že bude srovnatelná se svou původní holandskou odnoží? Jdeš na ni?

Srovnatelná rozhodně bude. Mateřská agentura je jasnou zárukou. Osobně na ni nejdu, a to ze dvou důvodů. Jeden je hudební rozmanitost. Míchat house a trance na jedné párty není pro mne. Druhým důvodem je odpor k bílým kalhotem a škatulkování lidí vůbec. Navíc dle zveřejněných informací bych řekl, že za cenu vstupenky mají návštěvníci akce dost omezený ´prostor´, ale to není jen chyba promotéra. Rozhodně jde ale o špičkovou a ojedinělou akci, kterou hodně lidí uvítá. Otázkou je, zda se bude vývoj této akce u nás ubírat stejným směrem. Ne v každé zemi je akce úspěšná každý rok.

:oD:oD:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no já bych řek, že ho máš ty..:´-))

Leosh
    Člen

co na něj můžem řikat, když ho dali jenom tobě…%-) tam je to video z techno.cz, co…?:´-))

DanYjel
    Člen

Tak se mi to konečně povedlo dneska vrátit, a oni mi dali navíc ještě DVD z Amazing City s pár rozhovorama a se záběrama za akce (samozřejmě hudba neni live z party, ale tak aspoň něco), to mě potěšilo… Co na ten disk řikáte?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Jsou to prostě profíci.

BoRo
    Člen

Ale dyt oni ty party neporadaji:oD

DanYjel
    Člen

Hmm, tak jsem byl dneska v sídle Clear Vision, jakože vrátim ty lístky a :_), řekli, že mi peníze nedaj, ať přjdu až zítra, a hlavně, že vůbec, ale vůbec neni jednoduchý pořádat party a vracet lístky, že to neni tak snadný jak si myslíme :oD a pořád a dokola :oD. Miluju ty lidi. :_).

taj já určite.. 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

majkl: Ty se chystáš?

Sq4Raa
    Člen

Dante: Koupil jsem si v Globusu dvě vstupenky na AC2 a mezi výše zmíněnými událostmi, se ticketstream v Globusu zrušil…U nás je to jedinej ticketstream, krom ČEDOKU, Rosla a Firo Tour, ale tam mi dokázali pomoct jedině tak, že zavolali do Prahy, kde si na mě vzali telefon a prej se ozvou…

tak já mám ze sashv klubu taky radost:D

Dante
    Člen

Ahoj všem. Zasíl odkaz na návod, jak postupovat při vrácení vstupenky na Amazing City 2. Snad je vše srozumitelné.

Díky a omlouvám se za vzniklé problémy.

http://www.clearvision.cz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 380)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.