TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 380)
  • Autor
    iamek
    Člen

senior: Naprosto stebou souhlasim… :oD:oD:oD:_)

senior
    Člen

milan
    Člen

BoRo napsal : „Doufam ze upozornili djs aby sem nejezdili“:oD
    Jako jestli djje neupozornili, tak hlásím, že naše zahrada u babičky je na ně tak akorát:-D

BoRo
    Člen

tak to shrnu,CV: 1. Velkohuba prohlaseni CV 2. Nedodrzeni slibu,lhani nebo-3.Tupost(zkratka nemysli).
    4.citim zbabelost,1 vyjadreni od Danteho-malo ne?kdyz chtel ty tipy na Time Warp
    Myslim ze jsem docela nezaujaty,je mi jedno kdo v CR pravi,ale statistika mluvi za vse.
    abych nebyl otravny s tou Moskvou,pardon-Konkurence obrovska,byla je a bude. Klub Gaudi,kdyz zacinal na party Gatecrasher, Ferry Corsten, Andy Fletcher (Depesh Mode), Leeroy Thornhill (X Prodigy), Nick Riley, Motorcycle, Dave Dresden prislo 200 lidi!!!s predprodejem a tak,normal. asi tak 2004rok
    urcite ne o moc vic bylo na Masters at work,ktere moc lidi neznalo nebo s Halliwellem,Hardwickem,Howellsem
    ale kluci vydrzely,makaly,s Gatescrashera uz je halovka pro 20000,vyprodano,bude to v srpnu. na Kowalski a Lisa Lashes v klubu normal neni kam stoupnout,a to nejsou az top jmena.

A tady vidim:1 akce a prd prd…….. vraci listky.Doufam ze upozornili djs aby sem nejezdili. No a kdy bude nahradni termin na Cosmic Gate? na ATB? na dalsi? management Karlovych Lazni asi byl tady megafamozni kdyz tady byli ty kluci jak vidim,jim poklona a vam jako…..%-)%-)
    UM taky zacinala a vidim ze z nej je ted topznacka v CR

Nic mi to nerekne,ale kdo byl nebo je sef (ove)karlovek?

johnyx
    Člen

LIT napsal(a):
    ——————————————————-
    > možná pokud chtěl Dante nějaký konstruktivní
    > řešení… jako konstruktivní bych viděl příslib
    > AC2 např. na podzim a lístky by zůstaly v
    > platnosti, pouze na jiný datum, jako se to dělá
    > jinde. stažení lístků z trhu hovoří proti CV,
    > jelikož to vypadá, že žádná AC2 už v plánu neni.
    >
    > btw johnyx, super blog, docela sranda i zajimavy
    > veci 😉

Díky 😉

LIT
    Člen

možná pokud chtěl Dante nějaký konstruktivní řešení… jako konstruktivní bych viděl příslib AC2 např. na podzim a lístky by zůstaly v platnosti, pouze na jiný datum, jako se to dělá jinde. stažení lístků z trhu hovoří proti CV, jelikož to vypadá, že žádná AC2 už v plánu neni.

btw johnyx, super blog, docela sranda i zajimavy veci 😉

Stoupa
    Účastník

Andrews: kritika se sem určitě hodí, neřikám že ne. Ale já tu moc kritiky neviděl, pokud se za kritiku nepovažujou výroky typu „to sou ale kreténi“. Když budu mluvit čistě za sebe – taky mě to štve, ale že bych kvůli tomu začal nadávat na CV jaký to sou sv*ně, to je trošku silný kafe… ono to chce uvažovat trošku v souvislostech.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Stoupa: Já mám právě pocit, že zrovna na trance.cz je spoustě lidí Sasha v klubu ukradenej. Lidi mají pocit, že se jim za trance nabídnul techno fesťák, kterej je nezajímá. Nemají pocit adekvátní ‚náhrady‘ a v téhle situaci, kdy jsou zklamaní, pouhé vrácení lístků na kompenzaci nestačí. Je to jedno s druhým…

Já to beru tak, že v téhle situaci je téměř jakákoli kritika oprávněná a čím víc jí je, tím líp. Pokud by to všichni přešli mávnutím rukou, promotéři by mohli nabýt dojmu, že takové chování jim tu bude bez problémů procházet a je jenom dobře, že se lidi ozývají. Může to být teď nepříjemná věc, ale dlouhodobě pomůže scéně víc než to, kdyby všechno proběhlo hladce a ok.

Stoupa
    Účastník

Andrews: já se taky těšil na CG, to nepopírám… že CV neodhadla trh v tom máš pravdu. Mě ale štve, že je strašně v módě zadupat do země každýho, komu se něco nepovede (CV). Prostě se něco podělalo, nějak se to musí vyřešit (nikdy nic nejde vyřešit ke spokojenosti všech), zpátky se to nedá vrátit. A tim pádem ta naštvaná skupina dělá brajgl. A nejde mi do hlavy, proč je to PRÁVĚ ta skupina lidí, která na tom s tim Sashou v podstatě vydělala…

Hustey
    Člen

souhlasim se Stoupou rekl to dobre : )

johnyx
    Člen

K vzniklé situaci jsem se vyjádřil zde.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Stoupa: Problém je, že spoustu lidí nezajímal Sasha, ale spíš Cosmici, ATB nebo Woods a ti teď mají tím větší pocit křivdy. CV neodhadla trh a v domnění, že všechny uspokojí ‚luxusní klubovkou‘ vsadila na tuhle kartu. Například pro mě to je dobrá zpráva a už mám doma lístek, ale já jsem menšina.

Stoupa
    Účastník

Do tohohle threadu sem nekouk asi měsíc a hele co tu máme a nedá mi to, abych taky nevyjádřil co si o tom myslim…

Za prvé, většina z vás se tu chová jak totální burani… nejdřív držkujete, že bude u Sashy ATB… akce se zruší z důvodu pravděpodobný nerentability a nabídky na spolupráci se zavedenym (a dost úspěšnym) Cosmic Tripem. Sasha ale zůstává a přesouvá se do klubu, kam ste ho většinou chtěli. Stalo se tak (i když za cenu zrušený halovky, ale pro vás spíš vysvobození) a zase držkujete… omg tady bude asi něco špatně…

Za druhý… to abyste si nemysleli, že se budu do krve zastávat CV – ani náhodou. Udělali chyby, nechovali se zrovna fér (Lawrence), ale podle mě tak jak to vyřešili bylo nejschůdnější řešení… ty co maj lístek dostanou prachy zpátky (což neni nějaký plus, ale samozřejmost) a Sasha dorazí tak jako tak. Ostatní nefér praktiky tady nebudu rozebírat, ale všichni o nich víme.

No offence 2 anyone, napsal sem to co si myslim, nikdo na to nemusí reagovat…

Tracid
    Člen

a vůbec, tak mě napadá, kde je vlastně Josh:-)

Lístek na AC2 již vrácen, na Cosmáč f.u.c.k.e.d. nejedu, SOL to jistí:-P

LIT
    Člen

jo to se stát může, vysvětluješ si to správně 😉 tímto končím chaos v besedě a jdu si udělat něco k jídlu :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 380)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.