TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 380)
  • Autor
    deivis
    Člen

Lit – aha. v tom pripade jsme mysleli oba na stejnou vec jen ja ji odeslal drive. asi. jinak si to nedokazu po tve odpovedi vysvetlit..

LIT
    Člen

ja ale nepotvrzuju nic co si napsal, ja to pisu ze svoji hlavy, takze klid

Sickboy
    Člen

senior: Vím, že bych se do toho neměl plést, ale přesto mi to nedá a podporuji deivise v jeho tvrzeních. Má pravdu. „Velkohubá prohlášení“ a… NIC. Anebo NĚCO ta prohlášení nenaplňující (viz zvuk). Ač jsem jako trance fanoušek samozřejmě rád, že CV vůbec vznikla, tak mám právo být negativně kritický. Takže se tady verbálně neexhibuj a radši se nad sebou a AC zamysli. 😉

deivis
    Člen

senior – ne nejsem nikdo z UM. Opravdu ne. Ale i lide z UM sem pisou.

Lit –
    Lit – diky ze jsi me aspon toto potvrdil..
    opet jsi nepochopil, ne podpora me ale potvrzeni toho co jsem napsal. to ze to je pravda. cti prosim lepe.. at pak nemusim stale odpovidat na neco co sem nerekl 🙂 hehe

LIT
    Člen

deivis: ja jen abys me nepodeziral ze sem si ted udelal novej nick a nadavam ti tu abych se ti pomstil, to neni zadny vkladani slov 😉

senior
    Člen

to LIT
    Souhlasim….

Deivis
    Ty, nebudes prevlecenej Josh, nebo nekdo z UM? Vypada to tak… No nic, fora moc nemusim, ale presne takovy jako jsi ty, me prinuti reagovat. Ale vic uz ne, jo? Ja te mam za uplnyho debilka, ty me mozna taky a uzavreme to…

LIT
    Člen

deivis: nedekuj, s tim forem souhlasim, to neni zadna podpora tebe, ale muj osobni nazor 😉

deivis
    Člen

Lit – diky ze jsi me aspon toto potvrdil..
    btw opet beres do ust slova co jsem nerekl. o nikom si nic nemyslim ani o tom kolik mas nicku.. odpovidam na to k cemu ma co rici. kolik kdo ma nicku je jeho vec..

ad senior – nerekl jsme ze s emaji ridit podle for ale ze promoteri tyto fora hodne sleduji. nejen na tranceu. se podivej na rejf. Dante uz tam vali svoje.. Proste nekdo to resi vice nekdo mene ale resi to kazdej.

deivis
    Člen

senior – tak nic neres.. ja jen vim jak to maji 🙂
    Presvedcovat te nebudu. Tvuj prispevek hovori za vse. I o tom jaky jsi clovek 🙂
    Btw jeste by me zajimalo vuci cemu jsem zaujatej 🙂
    Klesl jsi hodne doopravdy X[]

LIT
    Člen

senior: s timhle nezbyva nez souhlasit…(s tim prvnim prispevkem, ten druhej neresim) (krome tech for – je evidentni jak jedno „maly“ forum na trance.cz dokaze ovlivnit i tak velky akce jako jsou halovky, pokud tu nekdo zprudi organizaci, za 3 dny je oficialni vyjadreni presne na ty samy otazky, schulz tu byl vychvalovanej do nebe, a od ty doby hraje vsude…takovejch prikladu je spousta)

a deivisi jen aby sis nemyslel ze tu mam 1000 nicku, mam tu jen tenhle jeden, za to ti dam ruku do ohne 😉

senior
    Člen

Deivis…ty jsi fakt idiot. S tebou nema smysl nic resit. Jsi zaujatej chudacek, co umi jenom zvanit.
    :_)

JSI MISTR DISKUSNICH FOR…gratuluju.
    :oD :oD :oD :oD

Musel jsem takto klesnout, protoze tyhle osobnosti mam opravdu moc rad…

deivis
    Člen

Lit – ja neresim to jaky clovek je ale jak hraje a ver ze sem vzal uz par lidi s jejichz nazory sem nesouhlasil, me jde v tomto predevsim a jenom o HUDBU a zabavu..

Svuj nazor zde vyjadrim. Na AC 1 sem nebyl ale jeste mam porad v pameti masaz typu nejdrazsi dj na svete, nejlepsi zvuk jaky kdy na party byl az z nemecka (dle znamych to stalo za hovno) atd.. vis neco je kritika a neco je konstruktivni a opravnena kritika.
    Dante si sam nadelal do ust. Velkohuba prohlaseni a ted se tu ani neukaze. Ska on ted vali jina fora. viz. rave.cz atd.. Az bude delat AC nebo jinou akci zamerenou na trance bude tui opet zde.. v nejlepsi forme..

deivis
    Člen

senior – vim o spouste lidi co fora resi a vim o spouste promoteru a vim jake pouzivaji do for nicky.. takze prosim.. nevis vubec o tomto nic.. na forech se pohybuji od dob hate.techno.cz coz je dobrych 8let.. za tu dobu sem poznal kdo co je.. 🙂 a nepresvedcuj me o opaku. promotery je forum skvela reklama zadaramo a to vsude. nejen na trance.cz

Ty promotery ti zde klidne vyjmenuju 🙂 Protoze ses vazne absolutne MIMO!

LIT
    Člen

neřek sem že si máš měnit nicky ani že mi vadí tvoje příspěvky, to zas nevymejšlej co tu nikde neni! říkám, že tak jak říkáš svůj názor ty, tak ho říkám i já, žádnej problém s tebou nemám, to ty si na mě zaútočil že s tebou mám problém, tak si to přeber! nechci se nikomu zavděčit ani nikomu lézt do zadku že na něj budu hodnej, protože co kdyby mě jednou chtěl třeba vzít na akci… prostě když s někym nesouhlasim tak mu to řeknu, protože to tak vidim, ať už se to tobě (nebo někomu jinýmu) líbí či ne, to je vaše věc. čus.

senior
    Člen

Jasny…vsechny chapu na jednu stranu. Ale kdyz jsem si procetl vsechny prispevky. Prijde mi, ze jste jako ovecky, co jdou za stadem a jen rvou… Asi vas to hodne bavi. Bejt promoterem, oznamim zruseni, vratim penize a nikomu nic nevysvetluju. Pro? Kvuli forum??? Kdyz se tady CV objevili, bylo super, jak komunikujou a komunikujou do ted. Ale presne vy je odradite. To bylo kecu…Sasha a Cosmic a ATB dohromady…to nejde. CV jste amateri!…dejte Sashu do klubu…to je o par stranek dal. Ted? Ja jsem se na to tak tesil, super lineup…apod.
    Nebo jinej priklad… lineup na AC1…kazdej nadaval, prakticky kazdej. Ze to ani nejde poskladat za sebe a kdyz se zverejnil lineup, vetsina byla v pohode. Prijde mi, ze chcete jen neco resit. A zde bude text tučněDeivis…mam pro tebe informaci. Jestli si myslis, ze by se promoteri meli ridit forama, tak jsi uplne mimozni !!! Vsichni promoteri totiz na fora kaslou…a je otazka casu dky bude kaslat i CV. uff, sorry, ale uz to ze me muselo ven. Proste je vetsina z vas dost uboha.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 380)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.