TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 380)
  • Autor
    Hustey
    Člen

a tim se dostavame do spiraly pocitu viny : )

deivis
    Člen

Btw nechapu proc pises ne vzdy 100% uspesny. Sam jsme tu vetu nenapsal..
    Ja ted premyslim co jsem vuci lidem nesplnil a bylo na plakate. Takze uspesny 100% vuci lidem myslim jsem Klidne me opravte..
    Nejsem uspesny vuci sobe, protoze vim co je zlepsovat a hlavne se nenechavam strhnout lidma a tim jak jsou spokojeni a jak akci chvali. To bych dopadl hodne spatne..

deivis
    Člen

Autor: LIT (IP zapsáno) – no mozna mas pravdu ale ja delam akce pro lidi jakmile uvidim nezajem lidi skoncim.
    Rozhodne nechci a nikdy sem nechtel aby me nekdo litoval. Ani za tim ucelem akce nedelam. Nemam to za potrebi. To ze nektere veci sdeluji je vcelku normalni. Sem lidem otevreny a rozhodne by meli pravo na to vedet jak to je. Ja nedlam akce pro byznys. ja delam akce pro lidi a ne pro zvyseni sveho ega nebo pripadne pro to abych byl slavny. kazdy kdo me zna ti toto muze potvrdit. kazdy vi ze sme introvert, nerad se fotim, nerad resim rozhovory a nerad se nekde ukazuji. mam svych par pratel a pak lidi kteri na me akce chodi. ty akce beru spis uz o patelstvi o kalbe o tom ukazat nove veci. pokud lide prestanou mit zajem tak skoncim.vis za mnou nestoji zadna agentura vse delam na sve triko davam do toho jen svuj krk a cas + cas mych pratel. neprohlasuji zde jak jsme skvely jak jsme dobry protoze ja tech chyb vim hodne a vim co je potreba zlepsit a zkvalitnit.
    nerikam nic proti „konkurenci“ jde me rpedevsim o ucastnika jako takoveho ne o boj mezi nekym a dokazovani si jak jsme dobry jak jsme skvely a jak na to mam. toto me uz davnmo preslo navic na to nemam ani povahu.
    Ano uspech a zajem lidi me moc tesi priznavam. ohlasy se skvele ctou, komu by ne, ale reknu ti jedine. ty ohlasy je to jedine co z te akce z te dvoumesicni prace mam..
    proto se k navstevnikum chovam pratelsky ma k nim fajn vztah. spoustu lidi znam osobne a proste je to zabava. ne byznys typu CV a UM.
    Muzu si dovolit jiny pristup nez tyto agentury. ty se tim nezivi. Ja se zivim necim jinym. mam normalni flek a toto vse delam ve svem case protoze me to bavi.
    Vim ze to cele neni sranda ale vystupouji tu jako deivis za svuj nazor se nestydim, ale pokud to treba ty nemuzes zkousnout predelam si nick y nikdo nebude vedet ze jsem to ja. budes mit klid ty a klid i ja , co ty na to?
    Myslim ze to ale neni fer. vzdy jsem mluvikl primo k veci a k tematu. nesnazim se CV pospinit, to delaji oni sami. Jen me proste toto smrdi. Nemam rad toto jednani uci lidem kteri jim davaji sve penize na zabavu. Meli by si jich vazit. To ze k nim maji vztah jen pres penize je hodne spatne. Prodelaji a uz je to v pytlu..

Icq nic nevyresi. Ver mi. Nejsem pruda, jen rikam co si myslim.. Vadi ti me prispevky? Res me jako cloveka ne jako promotera akce, pac ja clovek jsem. Nekteri lide si zde hraji na neco co je zbytecne, ja mluvim otevrene a tak jak to myslim.. Nikdy me to nebavilo mluvit za cizim nickem. A menit to nebudu..

LIT
    Člen

deivis: ohledně toho fondu se spíš jedná o to podobný, co sem tu říkal nedávno tomangelovi… promotér by neměl do promotérování míchat svoje soukromí a sdělovat všechny detaily úspěchu / neúspěchu, pár lidí ho možná polituje, ale tohle já neuznávám, promotér by měl vyhlašovat jen to, co je důležitý k akci… viz výše – návštěvník si koupí lístek a očekává, že dostane to, co si zaplatil, ostatní ho nezajímá, jestli na tom má kdo jakej provar nebo prů*er, případně osobní problémy, to by mělo jít úplně mimo ně.

rozhodně vůči tobě nemám žádnej komplex (i když sem tohle slovní spojení v životě neslyšel). jen sem myslel, že ty jako promotér (a ne vždy 100% úspěšný, jak sám říkáš), bys trochu právě mohl vědět o co jde a ne tu být největším odpůrcem, sám bys měl vědět že to neni sranda. tohle je diskuzní fórum, tudíž tu každej může vyjádřit svůj názor, a to já dělám, na některý tvoje názory (jakožto na člověka od fochu, kterej by měl právě mít úplně jinej pohled na tohle všechno) mám prostě trochu jinej pohled a proto ho tu píšu, a ne jen tobě – v tom příspěvku nahoře byl tobě adresovanej jen první odstavec! ty ostatní byly všeobecný, a vídíš? sám si na to taky reagoval, taky si mi řekl svůj názor a rozhodně v tom nevidim že bys měl vůči mě nějakej „komplex“. pokud máš pocit, že tu veřejně a záměrně shazuju tvoje ego, můžeš mi napsat na icq a můžeme se bavit „mezi čtyřma“ očima pokud ti to tu dělá problém, ale myslim, že to neni potřeba 😉

Fox Mulder
    Člen

Souhlasim s deivisem, Andrewsem, Sq4Raaem, vyrysem, Star_Guitarkou, BoRem, jirikem, TranceBeastem, andrem, atd. 🙂 (na koho jsem zapomněl se omlouvám) 😉

Myslím, že ten mnohokrát citovanej odstavec o tom, že nenabízíme řešení, asi vejde vážně do dějin! :oD;-)

Mám takovej pocit, že se nás snaží Dante přesvědčit nejen o tom, že je amatér, ale i o tom, že je hloupej. 😀 Začínám mít takovej dojem (ve vší úctě).. 😉

Co se týče tý kritiky tady, tak nemám dojem, že by byla nějak tvrdá, přijde mi celkem adekvátní vůči událostem. Nestalo se nic zanedbatelnýho, ale ani nic závažnýho a kritika mi taky nepřijde ani nějak mírná ani tvrdá.. Takovej je můj dojem. 😉

2 Hustey: CV s UM stále srovnáváme proto, že CV sám sebe posadil do role přímýho konkurenta UM a sám se chvástal tím, že bude lepší.. 😉

andre
    Člen

musím naprosto souhlasit s Deivisem a Andrewsem… CV by se hodilo,kdyby nám mohla rozdat nějaké pilulky a pak nás vodit a bulíkovat nás jak oni budou chtít a ještě chtít,ať se k ním modlíme, uctíváme je a hlavně šoupeme jim penízky…. :-!
    chtělo by to víc respektu ke cluberům a ne se jen vychloubat jak jsme (CV) nej a přitom ho*no ho*no zlatá rybko…

Hustey
    Člen

tady vubec nejde o UM, proc to porad vsichni srovnavate? : )

Jestli si dobře pamatuju, tak minulej rok dělali UM taky 2 akce – MXTRONICA 7.5. a TRANSMISSION 2 13.5., tzn. tejden po sobě. Byl jsem na obou, a ani jedna neměla chybu…

deivis
    Člen

inferno – tvrda slova? Myslis od Danteho ?

jirik
    Člen

UM je totiz uplne jinej level nez CV. Byl jsem krome prvni Transmission na vsech jejich akcich a vzdycky jsem odchazel spokojenej,coz se o akcich CV rict neda. Btw: to ze nezvladne CV usporadat 2 akce tyden po sobe znaci, jaky jsou to amateri. UM napr poradala Armina 7.5. 2005 a hned tyden po te 13.5.2005 Orion Hall s Prodigy.

inferno: jasan, o tom žádná… kdyby zůstalo u té slušné omluvy a regulérního jednání, jak má být, tak ani neceknu… mně vadí ta omáčka kolem…

každopádně já jsem řekla, co jsem chtěla, víc už se vyjadřovat nebudu 😉

inferno
    Člen

Star_Guitar: To je na každém z nás, jestli se poslušnou ovečkou stane nebo ne. Mně přijde, že padají zbytečně tvrdá slova – na to, že je to oznámeno 2 měsíce předem, každý dostane peníze zpět a Sasha dostane lepší prostor předvést své umění.

inferno: jj já bych si taky cenila toho, že s náma CV komunikuje, jen kdyby z nás nechtěli dělat poslušné ovečky 😉
    mám názor, tak ho řeknu, co je na tom? s tím holt musí každej počítat….

marmar
    Člen

AC2 – a sla..se zeseru!:-!

BoRo
    Člen

A to ze budete delat 2 velke akci za sebou to jste se dovedely kdy? Co je nam do toho jaky mate provize,vyvar? Nalakejte nas,uz to padlo Sasha a ATB moc nejdou dohromady-tak jednoho zruste,usetrite-my by jsme to puvodne ani nevedeli-a vypadalo by to vic inteligentni(line up). Bych taky zajel na stary Cosmic Gate. Zadne agitace tu nevidim „bojkotujte CV“-ale nevim ted s tim Time Warpem,to byl asi zert-slucuje se to pravdepodobne s Prazskym podzimem

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 380)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.