TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Gate (Nic Chagall,Bossi) 13.07.07 – T-Mobile Arena, Prag, Czech Republic

• Toto téma obsahuje celkem 345 odpovědí. Do diskuze (78 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 380)
  • Autor
    LIT
    Člen

deivis: kdybys někdy na akci UM byl (nebo alespoň četl forum), věděl bys, že těch slibů byly desítky, od vizuální show po nevídané dekorace, unikátní koncept… a většinou to bylo spíš pro zasmání… nebo třeba lineupy sestavovaný podle ankety na webu nebo ohlasů zde na forech (viz schulz 4x do měsíce), což CV okoulala ale najednou když to dělá CV, je to špatný… na každý akci bylo minimálně 5 problémů nebo nesplněných slibů… jestli je pro tebe UM naprosto spolehlivá agentura tak si trochu mimo…

ano, UM dělá slušný akce, ale rozhodně ne bez problémů. tim tu nechci nikoho pomlouvat, prostě je to fakt, kterej určitě může dost lidí potvrdit… pokud bude třeba SW stoprocentně dobrá, jedině dobře, ale osobně bych na to nevsadil…

podle mě i kdyby dostal Lawrence 100x větší nabídku, je to jeho věc co přijme a kde bude hrát, je to byznys, dneska prostě funguje že kdo dá víc vyhrává. v tom problém já osobně třeba nevidim. volba propagační strategie, nebo to, že někdo záměrně oznámí něco pro „sražení“ konkurence, to už je věc jiná.

DanYjel
    Člen

imho mi to jako podraz přijde, koupil jsem si vstupenku 2v1 s tim, že 400 za akci je docela fajn cena, a že i s timhle strašnym lineupem je to v pohodě. no a co se stane teď? vrátěj mi 200, vstup na AC1, nejhorší party, na který jsem kdy byl, mě stála šest stovek, a dante nám tady ještě začne nadávat, že jsme nespokojený… :_)

a jelikož mě z ac2 line-upu zaujali jen lawrence a cosmic gate, sasha v klubu za 600 je výsměch největší. krásně nás všechny CV přech*ala, krásně.

upřímně, lawrence mám tak jako tak 7. července na creamfields polska, je mi docela jedno, kdo ho doveze… no a kdyby to byla náhodou CV, tak holt nedorazim, tohle prostě pos*ali.

beyond infinity: ok beru zpět, v tu chvíli souhlas 😉

Abysme si rozuměli, s tím podrazem jsem to myslel na zrušení akce, nikoliv na aféru Lawrence.

DjDkD@ve
    Člen

Nebudu se k tomu vyjadrovat……… jsem velmy napiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip :_)

Hustey
    Člen

creamfields wroclaw solves! : )

milan
    Člen

A je to tady:oD…Nedávno se prali slováci o Armina a teď češi o Lawrence…Jsem čekal, kdy tu něco takového vypukne….Praskly nervy a budou se tu hádat jak malý děcka….Jeden pomluví toho a ten zase toho druhýho…nj….to jsem četl romány na slovenských fórech při nedávné kauze Armin vs Pico vs Polner:oD:oD:oD

já tedy proti slovu „podraz“ nic nemám…. zvláště po příspěvku od dejvise…

deivis
    Člen

http://www.poslouchej.net
    19. 3. 2007 | autor: ozzby | názory

Pro ty co stále obhajují neobhajitelne by bylo ok si přečíst toto:
    Konkurenční boje (nejen) o Christophera Lawrence

Martin Kučera (United Music): Vysvětlení je velmi jednoduché. Clear Vision prostřednictvím Hany Šaškové porušili nepsaná pravidla a obešli Jaye tak, že kontaktovali napřímo Christopherův americký management s nabídkou 3x většího honoráře, než máme ujednaný na Transmission. Americký agent tuto štědrou nabídku logicky přijal a potvrdil jeho vystoupení na červencovou party do T-Mobile Arény. Takové chování dělá zejména ostudu naší scéně v zahraničí, ale jak všichni víme, v případě Hany to není první alarmující případ. Stejně jako u nás,se všichni znají a informace se šíří rychlostí blesku, tak to funguje v mezinárodním měřítku. Je pouze otázka času, jak dlouho budou agenti umělců toto akceptovat. Rozhodně k tomu nejsme lhostejní, zejména pokud nás konkurence veřejně poškozuje lživými prohlášeními o tom, že Christopher na Transmission nevystoupí, a budeme se nepochybně bránit. Celou kauzu považujeme za politováníhodné chování konkurence, která se proti nám snaží křečovitě bojovat za každou cenu jakýmikoliv prostředky. Do Amazing City 2 je ještě daleko, a může se stát, že se velice záhy situace obrátí právě proti Clear Vision.

Můj názor:
    Přeplatit někoho kdo je avizován na jinou akci je dle mého jasný PODRAZ.¨
    Clear Vision zde vystoupila neohrožene prohlášeními. Jeste pred prvním dílem zde uz ohlasovala lienupy na dalsí akce a jeste nemela za sebou ani ten jeden dil. Nebylo to davno co sme psal ze az bude mit za sebou ten první díl ze muze s necim prijit. S prohlásenimi s kterymi prisla dle meho brzo. Ted se potopila a sama si postvala proti sobe lidi kteri na akce jezdi. Takhle se nechova profi byznysmen.
    Pokud berete nahradu SASHA v klubu tak ok, ale pokud berete a vezmete vsechny ty prohláseni a pospineni konkurence pred akci tak si mozna utvorite jiny nazor na lidi kteri pro vas tuto akci delaji. Nejsem rozhdodne na strane UM. Ani na jedne akci UM sem nebyl, ale bylo malo veci ktere neoddrzela pokud bvubec neco takoveho je. Ma za sebou historii a spoustu kvalitne odvedene práce a ja preji aby Sensation nejen vytrela zrak fans co tam budou ale i tem co maji velkohuba prohlaseni ale hlavne aby zavrela hubu i lidem kolem Faxe..
    btw:
    Christopher Lawrence nebyl prvním. Něco podobného bylo s Marcelem Woodsem před akcí KOULE kdy týden před akcí zveřejnili lineup na AC2 a tím pádem pořadatel mohl přijít o pár návštěvníků.
    Proto třeba já do poslední chvíle tajím lineup, právě kvuli agenturám a lidem jako je Clear Vision.
    Možná by stálo se zamyslet nad tím pro koho ty akce vlastně dělají a za jakých podmínek a jakou karmu kolem sebe siri.

Myslím že používat výrazy jako podraz není na místě. Podraz udělá ten kdo jiného úmyslně poškodí. To není tento případ. Tady jde spíš o neschopnost. Prostě to špatně odhadli.

Hustey
    Člen

hlavni chyba byla v tom terminu a nepredpokladane spolupraci s cosmicem podle me, uvidime co se bude dit dal : )

Hustey: tak nemůžu být všude, že jo… a přístup CV se mi nelíbí, nejde jenom o to, co jsem slyšela o AC1, nebudu teď ani zmiňovat to, jestli byla prodělečná nebo ne, to sem nepatří… mně jde spíš o přístup agentury Clear Vision jako takové… pokud se ti to líbí a nevadí ti to, tvoje věc… já bohužel takhle tolerantní být neumím a pokud někdo jednou slibuje vysokou laťku, má ji dodržet… v případě, že se po veškerém tomhle neuvěřitelném chvástání začne nesmyslně vymlouvat na fesťáky, úplně mimo stojící hiphoperské akce a co já vím co ještě, nezbývá mi nic jiného, než se upřímně zasmát a tuhle super-trouper agenturu politovat a poslat do…. X[]

tady už se nejedná jen tak o nějakou obyčejnou „chybu“, CV to prostě nedává :-!

Hustey
    Člen

treba i ten tvuj, nechapu proc tolik zbytecne kritiky … navic AC nemuzes urcite objektivne posoudit, protoze jsi tam nebyla a hodnotit akci jen od slov zaujatych znamych ci z fotek je pekne unfair : )

neni lepsi spolecnost ktera se snazi poradat party s nasi oblibenou hudbou podporit nez posilat do pekel? muze se stat, ze nebudeme se mit kam chodit bavit, to by prece nikdo nechtel B-]

chyby dela naprosto kazdy, navic tohle jeste neni takova brutalita, aby jsi to zaslouzilo vase hodne krute prispevky. chtel bych videt co by jste rikali kdyby akce zrusena nebyla, nedojela by pulka djs a prislo by tisic lidi. ha, asi by jste se tady vsichni posrali najednou :oD:oD

:oD

Hustey: konkrétně které příspěvky myslíš? :oP

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 380)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.