Toto téma obsahuje celkem 80 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 87)
mit to trosku blize ihned vyrazim, minuly cosmic trip fakt stal za to : )
nicmene i tak nenecham sve party telo odpocivat a vyrazim zitra na free open air k vode, plazovy fotbalek / volejbalek odpoledne a od vecera do rana nejaka ta music B-]
A co tak sysličky a syslátka?:oD
Jinak zítra ty sysly ode mě pozdravujte a kupte jim pivo, ať si po festivalu nic nepamatujou a nemůžou si tak stěžovat ochráncům přírody:oD
Dante už sem nechodí, protože nevyzdvihujete Clear Vision a jeho do nebes, jak jsou úúúúúúžasní a nejlepčííííí :-! :oD
Ale možná sem začne chodit sysel… 🙂
A zase sme u toho – když se koná zábava na vesnici – kolikrát v chráněném území, tak to nikomu nevadí…dokonce ani hip hop festival syslům nevadil (asi tento styl hudby poslouchají:oD)…ale proč najednou, když se zde koná taneční festival, tak to najednou někomu vadí???
Dokáže mě to někdo vysvětlit? Mě to připomíná hon na čarodějnice a tou čarodějnicí jsou posluchači „dance“ music:-!:_)
Já mám dost…Jako by někomu vadil sysel:oD…přece mnohem větší újmu na jeho zdraví si můžou připsat letadla, který tam přistávaj a odlítaj ne?:oD:oD…tady to někdo nemá v hlavě v pořádku a chce tomu festivalu zabránit o sto šest.:oD:oD
Tak a kdo z koho – Sysel nebo Trojan?:oD:oD:oD