TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Cosmic Trip 2007

• Toto téma obsahuje celkem 80 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 87)
  • Autor
    Hustey
    Člen

mit to trosku blize ihned vyrazim, minuly cosmic trip fakt stal za to : )

nicmene i tak nenecham sve party telo odpocivat a vyrazim zitra na free open air k vode, plazovy fotbalek / volejbalek odpoledne a od vecera do rana nejaka ta music B-]

Jelikož jsem ještě živého sysla neviděl, tak tam jdu :_)

Starf
    Člen

dave: ja bych mozna sel, vsichni sou nekde pryc a sedet doma se mi celej vikend nechce 😐

DjDkD@ve
    Člen

Jdete tam nekdo?
    Ja to mam par kilaku od baraku, tak jsem si rikal, ze bych se tam mohl vypravit, kdyz uz tu mam ten lupen na AC2 :oD

milan
    Člen

A co tak sysličky a syslátka?:oD
    Jinak zítra ty sysly ode mě pozdravujte a kupte jim pivo, ať si po festivalu nic nepamatujou a nemůžou si tak stěžovat ochráncům přírody:oD

iamek
    Člen

Dj sysel(cti sysel) je moc obycejne… Co treba DJ sysel (cti Sajsl )? :oD

andre
    Člen

Dante už sem nechodí, protože nevyzdvihujete Clear Vision a jeho do nebes, jak jsou úúúúúúžasní a nejlepčííííí :-! :oD
    Ale možná sem začne chodit sysel… 🙂

milan
    Člen

A zase sme u toho – když se koná zábava na vesnici – kolikrát v chráněném území, tak to nikomu nevadí…dokonce ani hip hop festival syslům nevadil (asi tento styl hudby poslouchají:oD)…ale proč najednou, když se zde koná taneční festival, tak to najednou někomu vadí???
    Dokáže mě to někdo vysvětlit? Mě to připomíná hon na čarodějnice a tou čarodějnicí jsou posluchači „dance“ music:-!:_)

iamek
    Člen

Dante cekame na vyjadreni :oD

DJ Sysel 😀 😀

milan
    Člen

Já mám dost…Jako by někomu vadil sysel:oD…přece mnohem větší újmu na jeho zdraví si můžou připsat letadla, který tam přistávaj a odlítaj ne?:oD:oD…tady to někdo nemá v hlavě v pořádku a chce tomu festivalu zabránit o sto šest.:oD:oD
    Tak a kdo z koho – Sysel nebo Trojan?:oD:oD:oD

BoRo
    Člen

honorar Technasii pujde kam? mohou vzit me,at vsichni vidi co ve me drime

Pavi
    Člen

Headliner bude DJ Sysel

iamek
    Člen

http://www.rave.cz/news.php?id=5308 Sysel neposlal asi fax ze je na uzemi kde se kona cosmic trip :oD:oD:oD

iamek
    Člen

Ja tipoval ze nedorazi 3 umelci…. Prvni je tady:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 87)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.