TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2007

• Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 278)
  • Autor
    TIGI
    Člen

Muzu bejt zvedavej a zeptat se kde jste nasli casovej lineup ? Na oficialnim webu se toho nemuzu dohledat. 🙂

hoky
    Člen

2 hellman: vidím, že máš stejnej problém jak já, všechny tři asi hold nestihnem

Anonymní uživatel
    Neaktivní

02:00 – 04:00 = above & beyond, eddie halliwell, chris liebing

tak toto se mi ani trochu nelíbí:-(

se koukni co umi Audi RS6 :oD

Fox Mulder
    Člen

Jinak já plánuju taky drtivou většinu času trávit na tranceový stagi (Hypnosis arena) s tim, že občas skáknu někam vedle. 😉 Nebudu se striktně držet nějakýho plánu, já bych si ho stejně nepamatoval! 😀

Fox Mulder
    Člen

2 dance-girl:
    Ty děláš, jako bych jezdil pomalu! 😀 Z Brna do Bratislavy jsme neklesli pod 160 km/h. 😉

Ale dobrá, já ještě o něco zrychlim a pojedeme takhle: 😉

..jen musim ještě nějak pořešit, aby plně naložená Felicie Combi jezdila 240 km/h. :´-))

Ale tak ne, tak já myslim, že to stihneme, protože mezi koncem TLFA a začátkem Creamfields je asi 5,5 hodiny a za tuhle dobu se vzdálenost 350 km ujet dá i s krátkym odpočinkem a snídaní. 😉

A já s tim počítal už předtím, že musíme vyjet z Berlína co nejdřív, takže tvoje plány pro mě nejsou nic novýho. 🙂

Hustey
    Člen

presne jak rika inferno, taky bych to nejak extremne neplanoval. festival je ruznoroda zalezitost, rozhodne nebudu celou dobu v hypnosis : )

ale prodigy asi nevynecha nikdo B-]

Sq4Raa
    Člen

Já ho znám jen z videí ze sunrise a teda nic moc 😐 ale tak nic jinýho není, uvidím jak se mi bude pozdávat 🙂

dukelak
    Člen

ale třeba Tiddey nejni žadny béčko 😉

Sq4Raa
    Člen

Inferno: Jj, je možný, že to dopadne úplně jinak, ale i takhle tam moc přebíhání nemám 🙂 Do půlnoci Hypnosis, pak mám hodinu na přesun na Main a pak opět Hypnosis a jestli půjdu na House, toť otázka 🙂

dance-girl
    Člen

Asi tak…:_) nejlepší by bylo jet rovnou z LFA do Wroclawi (to budeme ještě takový rozpařený a živý) a tam někde zakotvit, vyspat se, naobědvat… a kdo by chtěl jít pařit dřív, tak by šel 🙂

Sq4Raa
    Člen

Když nebude obědvat….:_) :oD

dance-girl
    Člen

Nenese stihneme, když nebudem po LFA moc vyspávat a překecáme Foxe, ať jede rychle 😀

inferno
    Člen

Já bych doporučoval být tam, kde tě to zrovna nejvíc baví. Stačí přeci dát si 1-2 hvězdy, které chceš vidět, nedělat si předem žádný časový rozvrh, nestresovat se tím, jakého dje chceš stihnout, kam teď musíš běžet..

Sq4Raa
    Člen

14.30 – 15.30 = Nenes – asi nestíhám 🙁
    15.30 – 16.30 = ?
    16.30 – 17.30 = Sebastian Sand 🙂
    17.30 – 18.30 = Nitrous Oxide 🙂
    18.30 – 19.30 = ?
    19.30 – 21.00 = Stoneface & Terminal
    21.00 – 22.30 = Ronski Speed
    22.30 – 24.00 = Kyau & Albert
    1.00 – 2.00 = The Prodigy
    2.00 – 4.00 = Eddie Halliwell / 2.00 – 4.00 = Above & Beyond
    4.00 – 6.00 = Christopher Lawrence / 4.30 – 6.30 = Axwel
    6.00 – 8.00 = Menno de Jong – 😛

Takže
    – Mrzí mě, že nestihnu Nenese, Paina a Tiddeye poslouchat nehodlám.
    – Above & Beyond jsem slyšel teď a uslyším je na TM4, Eddieho na AC a uslyším ho v Dopleru, ale nakonec asi stejně dostane přednost.
    – Lawrence uslyším na TM4 a na Axwella bych se zašel podívat 🙂

Ale je to super, fakt se mi toho moc nekryje 🙂

Co byste doporučovali místo otazníků?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 278)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.