TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2007

• Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 278)
  • Autor
    Paya
    Člen

Sq4Raa: tentokrát tracklisty vůbec, protože jsem chtěl zažít i jiný stage 😉 a mimojiné jsem spoléhal na tebe 😀

Sq4Raa
    Člen

Ode mě toho bude asi hodně :oD . Dorazili jsme za soundu Carabelly v podání parádně hrajících Stoneface & Terminal. Pak jsem zaslech jeden track z nového alba Wide Range, bohužel jsem neměl čas ho naposlouchat, takže nevím, který 🙂 . A Pak přišel Venus 😛 .

Vzhledem k tomu, že Paya sem určitě hodí tracklisty budu psát jen tracky, které nehraje úplně každý 🙂
    Takže:

Ronski začal naprosto úžasně The Blizzard – Kalopsia 😛 , hodně dlouho jsem neslyšel na party větší nádheru :-). Potom to byl třeba nádherný First State – Evergreen či předvídatelný mashup The Perspective Space. Dále tuším předposlední Bissen – Exhale, ale protože jsem stál u klobás, nevím jestli Originál/Tyas Remix. Poté přišlo parádní zakončení setu v podobě Binary Finary 😛

Od Kyau & Albert jsem očekával opravdu hodně a musím říci, že jsem se dočkal. Panovala neskutečná atmosféra, kterou si ovšem dokázali sami vydobýt svým vystupováním a rovněž parádními tracky 🙂
    King Of My Castle (SvD Remix) bych od těhle pánů rozhodně nečekal 🙂 .Dále zahráli ,ostatními proklínaný, mnou milovaný track – Dogzilla – Frozen (Dub Mix) (i když preferuji full vokálky :oP ) . Pak přišla čtveřice tracků:

Dance Is Dead (Gareth Emery Remix) – Tady se musím pousmát, všichni (mě nevyjímaje) pařili a řvali dance is dead, co dodat :oD
    Kyau & Albert – Kiksu
    Michael Dow – Ascent
    Kyau & Albert – Are You Fine

Po tomhle triu jsem si říkal, že trance nikdy neumře 🙂

Po skončení setu Kyau & Albert jsem se pomalu přesunul na Main, kde měli vystoupit Prodigy. Jejich vystoupení bylo vskutku excelentní, ale ještě lepší byl SHP, jehož paření by prostě dokázalo rozhýbat i nejzarytějšího country vyznavače :oD. Slyšet tracky jako je Breathe, Voodoo People, Firestarter…..:-P Doporučuji 🙂

Rychle jsem se hnal zpět do Hypnosis, kde měl právě hrát Eddie Halliwell. Nevím čím to bylo, asi mým momentálním rozpoložením, ale prvních 20 minut se mi nelíbilo natolik, že jsem se rozhodl vrátti se na Main na Above & Beyond i když jsem věděl, co to bude znamenat 🙂

Znamenalo to přesně to, že jsem si dal repete z 14 dní starého vystoupení v Bratislavě. Identický tracklist akorát ozdobily tracky:

Remo-Con – Cold Front (Bart Claessen Remix)
    Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – Life Less Ordinary (A Less Ordinary Rank 1 Mix)
    Cassandra Fox – Touch Me (Mike Koglin vs. Jono Grant Remix)

Vrátil jsem se zpět do Hypnosis, byli 4 hodiny ráno a za pultem stál komorně odděný Christopher Lawrence 🙂 . Jeho hudba už tolik komorní nebyla. Vlastně vůbec, byl to neskutečný nářez a jstli tam někdo nebyl, nechť kouká tlouct hlavou o zeď. Bylo to neskutečné, úžasné, nepoznal jsem ani jeden track, přesto nebo právě proto mě jeho set neuvěřitelně bavil, paráda 😛 😛 😛

Pak přišel Menno de Jong, na kterého jsem se moc těšil, avšak mé nohy jaksi vypověděly službu, takže jsem u jeho setu víc odpočíval, než pařil. Každopádně mě nadzdvihla příhoda se zvukařem, opravdu by mě zajímalo, co se stalo a šokovalo mě, že si pořadatelé nechají opakovaně strkat do DJe. Škoda že je Menna pak přidrželi, mohl mu rozbít držku :_).

Fans se pak postarali o to, aby Menno na vše zapomněl (alespoň se tak tvářil) a on se odměnil v podobě skvostného setu 🙂 Z toho, co jsem pochytil.

Airbase – Escape
    ATB – Renegade (Ronski Speed Remix)
    Pascal Feliz – Froom Inside The Speaker (Part 1) 😛 😛 😛
    Nic Chagall – What You Need (Hard Dub)
    Vincent de Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix)
    Rex Mundi vs. Ronski Speed – The Perspective Space (Markus Schulz Mash-Up)
    Way Out West – The Fall (Richard Durand Remix)
    Marcel Woods – Don’t Tar Me With The Same Brush
    Dave 202 – Generate The Wave
    😛 😛 😛

milan
    Člen

Tak vidím, že češi pomalu začínají přicházet na chuť Felixovi Kröechrovi..jen tak dál:oD:oDvšechny jeho remixy jsou parádní…jenom škoda, že bylo zrušený jeho vystoupení na SoL:-(

Paya
    Člen

jinak trance netřeba komentovat, všichni výborný, naprostá spokojenost, a to už od Back 2 Back Nitrous Oxide vs. Tiddey až po Menno de Jonga, líbil se mi i ten „americkej trance“ od Lawrence ;o)

na houseu jsem se zastavil na Laidback Lukea a Flash Brothers, ale korunu celé akci prostě nasadili Axwell vs. Sebastian Ingrosso vs. Steve Angello v mnohahodinovém Back 2 Back 2 Back Setu – neuvěřitelný!

na d’n’b se nám líbil MK Fever, a když jsme se nad ránem vrátili na Eda Rushe, tak tam byly také nějaké problémy – Ed nehrál a vypadalo to na problém s technikou – zajímalo by mě, o co vlastně šlo …

na mainstagei potěšil Vitalic, zejména svojí vlastní produkcí, The Prodigy tedy pro mě žádný zázrak nebyli, a Above & Beyond to odnesli – daleko více by se hodili na malou stage, protože tady ten zvuk už odešel ;o(

no a techno, tam mě moc neupoutal Jeff Mills ani Chris Liebing, a to jsem tam vydržel celkem dlouho, na druhou stranu byla ale výborná Diana D’Rouze a pochopitelně Felix Kroecher – ten schranzovej remix hlavní melodie z filmu Forrest Gump, to bylo neskutečný ;o)

Paya
    Člen

playlist headlinerů od Tigiho

The Prodigy
    01. Intro
    02. Wake The Fuck Up
    03. Breathe
    04. Their Law
    05. Spitfire
    06. Back 2 Skool
    07. Firestarter
    08. Action Radar Link
    09. Warning
    10. Voodoo People
    11. Poison
    12. Diesel Power
    13. Smack My Bitch Up
    14. Out Of Space

SHP
    Člen

Tak i já zhodnotím akci. Bylo to pěkné a užil sem si to i když mi bylo zle. Zájezd bez problémů. Jen se chci veřjně omluvit tomu týpkovi, co sem ho srazil na zem při Prodigy. To co se stalo při Mennovi to nemá obdoby, ostuda!!

Stoneface & Terminal: Milé překvapení, pár upliftovejch tracků…příjemný začátek paření 7/10

Ronski Speed: Jo, tak to bylo super. Sice zahrál víceméně to, co jsme čekali, ale gut, hodně gut 8/10

Kyau & Albert: Jo, tak to nečekal asi nikdo….začínám je považovat za jedny z nejlepších DJs i producentů současnosti. King of My Castle od nich nečekal asi nikdo, stejně jako Prodigy – Smack My Bitch Up (Richard Durand mix) 9/10

Prodigy: Naprosto klasická bomba. Jsdou prostě sví, jsou brutální. Klasickej začátek odpálenej s Wake The Fuck Up následovanej věcma jako Firestarte, Back to School, Diesel Power, out of Space, Smack My Bitch Up, Spitfire atd……. 9,5/10

Eddie Halliwell: Tak ze začátku pořád blbnul, ale pak se uklidnil a začal hrát. A hrál opravdu dobře 8/10

Christopher Lawrence: Tak tenhle pán opravdu není můj šálek kávy. Extrémně mě nudil 3/10

75% Swedish House Mafia: Tak house nemusim, ale co tam vyváděli tyhle tři, to nemělo pohyby ID mixy Sweet Dreams, Personal Jesus, Destination Unknown. Hlavně ta Show, prostě super 7,5/10 (nemusim house) 🙂

Menno de Jong: Jo, tak toho sem nikdy nemusel, ale tady mě přesvědčil Marcel Woods – Lemon Tree sem nečekal 8/10

P.S.: Asi deset minut sem tam slyšel Ranieriho. Bože lidi, mějte rozum. Schranz není muzika. Fuck this piece of shit :_)

[url=http://userbarmaker.com/][img]http://img258.imageshack.us/img258/4563/601177015180de3.png[/img][/url]
    [url=http://userbarmaker.com/][img]http://img411.imageshack.us/img411/6189/01177016577tx8.png[/img][/url]
    [url=http://userbarmaker.com/][img]http://img441.imageshack.us/img441/774/391177015826jw4.png[/img][/url]
    [url=http://userbarmaker.com/][img]http://img69.imageshack.us/img69/2928/121177016437qk3.png[/img][/url]
    [url=http://userbarmaker.com/][img]http://img405.imageshack.us/img405/8079/881181490442tc9.png[/img][/url]
    [url=http://userbarmaker.com/][img]http://img525.imageshack.us/img525/2893/511181491078vq5.png[/img][/url]

Hustey
    Člen

ja jsem mel lineup kde jsem byl poskladany trosku jinak, od 16:00 do Prodigy v Deep and Blue arene, kde to asi nejlepsi rozmlatil Dieselboy s Lady Waks feat. Mc Chickaboo. Logistics se vyznamenal dokonalym mixovanim a remixy Underworldu.

Prodigy nezklamali, jsou to nazivo neuveritelne hovada a to co delaji, delaji naprosto dokonale. Koncert jak ma byt. Jedine co mi chybelo byla dalsi hvezda po nich, treba The Killers ci Faithless. Above and Beyond zahrali sve anjuna klasiky, ktere jsem s radosti vynechal, proto v Hypnosis uz to klatil Eddie Halliwell, mam pro nej hroznou slabost, nazivo je tento dj naprosto crazy, to co dokaze je nekdy az opravdu dech berouci. Hlavne to je ohromne cool typek, jeho fans jsou pro nej vsechno : ) Christopher predvedl ze je opravdovy master a swedish house mafia potvrdila svuj post nejlepsich electro-house djs.

Menno de Jong predvedl nakonec vystoupeni se vsim vsudy, paradne jsem se bavil a povzbuzoval ho, je to nesmirny sympatak. Mozna hral na me az moc jemne a hitovky, ale neparit na Perspective Space nebo What You Need se opravdu neda, dekuji people, dekuji creamfields 😛

TIGI
    Člen

No taky se pridam k bodovemu hodnoceni DJs:

Stoneface & Terminal:……. 8,5/10 Dostali me jejich trackem Venus…navic se mi libilo ze se u toho pultu nestridali ale ze to mixovali oba .. to bylo docela zajimavy :o)

Ronski Speed:….. 9/10 Pro me to byl jeden z nejvetsich tahaku a rozhodne me nezklamal.Ja jsem ho slysel poprve a to i presto ze u nas hraje docela casto.Totalne me ale dostal trackem Perspective space v Schulzovim mashupu.

Kyau and Albert:……9,5/10 Tak tyhle dva jsem poprve neslysel ale predvedli naprosto famozni set navic kdyz na konci zahrali Super nature v Ottaviani mixu a skakali spolecne se Stoneface & Terminal tak jsem se mohl zblaznit :o)))

Swedish house mafia:……10/10 Celej set jsem opravdu neslysel ale pokazdy kdyz jsem tam prisel tak hrali luxusne.Navic ta show co tam predvadeli ? No neskutecny… na nektery mixy jsem koukal akorat s otevrenou pusou.Ale meli teda smulu ze meli dost chladny publikum ktery na krome znamy hitovky neparili.

Prodigy:……9,5/10 Videl jsem je prvne na zivo a muzu rict ze to je opravdu show.K dokonalosti mi chybelo aby zahrali No good ktery je pro me opravdu srdcovy :o))))

Christopher Lawrence:…. 8/10 Je fakt ze ze zacatku dost nuda ale pak to bylo dobry.Jak uz jsem psal dostal me remixem na energy 52 – cafe del mare.Ale je dosti fakt ze na ten jeho styl se nejde nehejbat :o) Coz me k ranu vyhovovalo.Navic tedka porad dokola posloucham to cd ktere nam tam rozdaval.

Menno De Jong:….10/10 Myslim ze lepsi set uz od nej asi nikdy neuslysim.Pro me hral jednu hitovku za hitovkou.Jak rikam borec na konec.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já teda taky problém s lidma neměl, naprosto v pohodě, ani jeden konflikt o místo..
    LFA byla daleko horší, tam to byl samej ožralej/vyjetej němčour, oni tu agresivitu maj v krvi

Me se nejvic Libil Chris Liebing dokolany set:)

Hustey
    Člen

deivis: rozhodne ne, ale fakt nevim cim to je. asi to je stestim / nestestim, ze se treba me takove veci nestavaji a rozhodne nejsem nejak extra silne staveny B-]

deivis
    Člen

Hustey – vypadam agresivne?
    Me se to stalo jednou. Na Dykovi v Raichu pred 14dny. Nebyt tam znami tak sem skoncil v nemocnici. I tak sem mel stesti..

hoky
    Člen

ještě k Lawrencovi, už se vůůbec nedivím že byl zvolenej jako svět DJ nr 4

Hustey
    Člen

deivis, s3th: asi mate smulu na lidi, ja jsem naopak na nic takoveho nikdy nenarazil, mozna par vyjimek (menno fight apod.) ale treba na creamech byli podle me uzasni lidi a nemel jsem s nicim nejmensi problem, s hodne novyma tvarema jsem se seznamil a pobavil, proste pohoda. mozna vypadate oba moc agresivne 😀

iamek
    Člen

deivis : Hadej jak ti blbecci co si mysleli buh vi co nejsou vypadali? :oD… Mas tro pokusy… PS: 2 holky a 6 kluku :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 278)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.