TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2007

• Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 278)
  • Autor
    alexx
    Člen

komodo: mno já si ho beru :oD:oD:oD

komodo
    Člen

Tak jak to je vlastne pls s tema fotakama ? Ja mam teda digital takze muzu nebo ne :oD ? ma s tim nekdo zkusenosti ?

bajkal
    Člen

ja si beru vosku na zahrati ta je nejlepsiiiiiii:oDa kdyz se prida nejaka polka nebude litovatttttttttt:-D

Hustey
    Člen

je nejaka oficialni afterparty? 😀

alexx
    Člen

dance-girl: k počasí http://www.accuweather.com .. no doufám, že mi nebude zima

Hustey
    Člen

jo pokud budu citit zvysenou potrebu nehy, tak vyhlidnu nejakou sikovnou kamaradku 😀 mam uz i svoji favoritku.

dance-girl
    Člen

Když bude zima, tak se k sobě natulíme a je to 😀

Fox Mulder
    Člen

2 Hustey: Stan a spacák máme též. 😉

Hustey
    Člen

tyjo na spani v aute mam tak tragicke vzpominky, ze si radsi vemu kombinaci stan a spacak : )

Fox Mulder
    Člen

2 hellman: Papírky s obrázkem cyklisty.. :oP:oD

Fox Mulder
    Člen

Tak, pánové a dámo, já jedu! 😀 Vím sice, že je to trochu brzo, více jak 24 hodin před začátkem, ale naše posádka se po cestě staví v Berlíně na Paul van Dyka.. :oP;-)

Uvidíme se tam! 😉 Budu mít českou národní vlajku.. Ještě nevím jak velkou.. 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak mě napadá, že v rukavičkách by se dalo dobře něco pašovat:´-))

dance-girl
    Člen

spát? hmm… asi v autě, podle předpovědi nemá bejt ráno nejteplejc 😐 viz-> http://www.bbc.co.uk

Hustey
    Člen

se zakazem pistalek souhlasim, maji je podle me akorat ocasove, uplne to nesnasim kdyz mi nejakou velmi prijemnou melodii kazi blazni s pistalkama :_) rukavicky nenosim, takze mi to je fuck a bod g) doufam nejak zvladneme 😀

alexx
    Člen

Hustey: píšťalky ty se nejsmějí na žádné polské party a bílé rukavice? hmm…asi kdyby se něco stalo viď, tak aby se podle píšťalky a něčeho bíle mávajícího ve vzduchu zorintovali. Je to celkem ligický a nebo jsem myslel špatně 😀 ?

s těma foťákama to je drsný :oD:oD:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 278)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.