TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 784)
  • Autor
    milan
    Člen

Podle nejnovějších informací prý zrušili Creamfields..Hudba prý stále zní, ale 80% lidí se kvůli šílenýmu dešti rozuteklo neznámo kam…Nebylo jim přáno no..nevím co je na tom pravdy, teď to říkali na Helaxu…Colours of ostrava ale pořád jedou

Dexx
    Člen

Jestli dorazí ten chcanec a bouřka z Rakouska, tak to bude celkem šrumec. sm6

Nulda
    Účastník

Sasha & John Digweed – Live @ Ibiza Nightclub, Washington DC 28-06-2008

Part 1
    Part 2

deivis
    Člen

Ještě něco z http://www.rave.cz

12.7.2008 05:34:49
    leos – [web]
    [: fotky_warm up :]
    …tataci super, areal uz je taky ready takze seeya na miste, jedu vlakem po 12 hodine.

deivis
    Člen

Tak já vyrážím směr Creamfields. Těm co dojedou opřeji co největší zážitek 🙂 Doufám že si to všichni společně užijeme sm4

mike_h
    Člen

hustey:nepopiram, ze co se tyce prehledu v DnB tak jsem na tom dost mizerne 🙂

zeleenda
    Člen

Jinak: zítra kolem oběda vyráží z Pardubicka vozidlo směr Brno (Creamfields).
    A máme 2 volná místa.Tak kdyby někdo měl zájem se svézt, tak zanechte stopu zde…

fox
    Člen

Ahoj,
    nechci vás tu nijak otravovat,ale mám k prodeji 2 VIP listky na creamfields,tak kdybyste někdo rád trochu víc pohodlí,tak jeden je za 500 kč.dostal jsem je v práci a nezvládnu tam dorazit.jsem z prahy
    tel. 774 036 500

Hustey
    Člen

uz se vratil, tak ty listky bychom teda vzali – muzeme se domluvit na icq?

ShealaCZ
    Člen

resp kdy se spolubydla vrati ?

ShealaCZ
    Člen

to Hustey : mam, dej vedet co nejdriv plz 🙂

Hustey
    Člen

ShealaCZ: mas jeste ty listky? pravdepodobne bych je asi vzal, ale jeste musim pockat na spolubydlu nez se vrati z prace at se s nim muzu domluvit.

Hustey
    Člen

mike_h: tak ono je to vicemene diskoteka drumikova, ale tenhle styl je opravdu mensinovy na vetsine dnb akcich, krome par ktere probehly v praze. treba na break4beats se tenhle styl skoro nehraje.

ShealaCZ
    Člen

jeste mobil, doufam ze chytnu kila spamu 728479922

ShealaCZ
    Člen

omlouvam se za spam : mam na prodej 2 lupeny na creams oba za 1000, nebo pokud by njaky sympaticky clovek chtel jet se mnou pokud mozno autem tak jeden … normalne bych si jeden koupila (je to od kamose) ale mam takovou unavu z prace ze budu rada kdyz si o vikendu stihnu vyprat/ zacvicit/ vyspat.

kontakt icq 111626603, emal starasmazka(at)gmail(dot)com

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.