TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 784)
  • Autor
    mike_h
    Člen

Hustey: Matrix & Futurebound, High Contrast a spol.. to pro tebe neni diskoska?sm3

asper
    Člen

prodám lístek na cream, bohužel se tam nedostanu sm19, stal 850 dám ho za 600
    praha

volejte pište na 603912767

Penza
    Člen

Hustey: Taky si myslim sm16 to u nas na Nachodsku prijde na DnB na mistni dj´s treba 700 lidi a kdyz tady byl Michael C, tak tady bylo tak 200 lidi. A rekl bych ze tady vic frci to tvrdsi dnb a kolikrat k ranu hrajou uz i tekno. A celkove kdyz je nekde na plakatu napsany ze je drum and bass / jungle akce tak prijde vic lidi nez kdyz je na plakatu napsanej trance. Rekl bych ze trance ma boom tak maximalne ve velkych mestech jako je Praha a Brno ale jinak na trance oproti dnb moc lidi nechodi. Ja snad za posledni 2 roky nezazil dnb akci kam by prislo malo lidi. A to tady bylo driv dnb jednou za pul roku a ted uz je 1x nebo 2x za mesic a skoro porad plno (500-800lidi). Za to trance akci je tady cim dal min, treba jednou za pul roku a stejne prijde jen 100-200 lidi, nekdy i minsm4

Hustey
    Člen

mike_h: no nevim kamo, podle me jsi uplne mimo misu, ale tady bych to radsi nerozebiral : )

Starf
    Člen

madaros: ej, parada 🙂 se tam nejak najdem… ostatne jako vzdycky sm0

mike_h
    Člen

Hustey: myslim veci jako Matrix and Futurebound, proste diskoska 😉 po par DnB klubovkach muzu rict, ze to je uplne stejny jako trance „mainstream“ akorat se tam vic huli sm15 samy teply vokalky, silene ukriceny melodie, natahly breakdowny,…
    samozrejme je druha strana, ta undergroundovejsi, ale to podle mne u nas uz tak nefrci 😉

Madaros
    Člen

poláci sou hrozný lidi,tam by ty mejdany měly zakázat úplně a pořádat to tady u nás, my si to aspoň užijem a je nějaká odezva.. PŠONCI sucks!!!!

ondrab
    Člen

kdyz vezmu obdobi od lonskeho srpna po letosni cerven, tak snad nebylo vikendu, kdy by se u nas v Cr nekonala nejaka akce s aspon jednim zajimavym zahranicnim trancovym jmenem…coz je oproti drivejsi dobre podstatny rozdil..otazkou je, zda se to da nazyvat BOOMsm0

Hustey
    Člen

mike_h: no to si teda rozhodne nemyslim, ktere „dnb“ vlastne myslis?

Madaros
    Člen

starf: tak to se zase shledame.. 🙂

a kdo jinej jeste jede ??

mike_h
    Člen

hustey: ten DnB o kterym mluvis jako zazivajici boom je ale prakticky to samy, co trance

asper
    Člen

mám 3 volné lístky na crem, bohužel se do břeclavi nedostanu 🙁
    prodám kus za 650,-
    praha a okolí, dovezu
    volejte pište na 603912767 e.m.e@seznam.cz

deivis
    Člen

Autor: Vlastig (IP zapsáno) – no tak to nevím co je slovo zlatokop. A věř že na té Elektře o které mluvíš, tak na tu nepustili cca 50lidí co stáli venku a chtěli pustit i za 1000korun.. A to jsem byl svědkem..
    Jezdit tě nikdo nenutí. Já také do některých klubů nevpáchnu 🙂 Ale ne kvůli návštěvnosti ale třeba kvůli zvuku.

Btw viděl jsem i více natřískanou Flédu. Třeba koncerty, nebo HipHop.. 🙂 Je to o kapacitě ta je přesně daná 😀

Vlastig
    Účastník

deivis: Fleda jsou neskutecni zlatokopovesm18. Byl jsem tam na Electre kam mel prijet Kanzyany. Fleda natriskana k prasknuti ze se nedalo hejbat vubec nikde a poradatele vesele pousteli dovnitr dal..tak ze Fleda dobra jak v cem a ja uz tam zrejme nepojedu..byl to kentus.

deivis
    Člen

Autor: SkyWalker (IP zapsáno) – ne analýzu si nedělám, nemám důvod. V Brně konkurence není. Tam je konkurence samotný návštěvník, když nevím zdali dojde či ne. Fléda je nejlepší klub nejen v Brně a to je dost velké lákadlo. Samozřejmě plánuji akce tak aby se mě nekryli s velkými halovkami. A problém se zabookovaním také nemám. Spíše naopak. Nabídka převyšuje můj zájem 🙂
    Ale to jsem OT.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.