TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 784)
  • Autor
    SHP
    Člen

Kapacita 30 000. Vypadá no slušnej projezd, „hezky“ ve tradici Českých Creamfields sm15

M.i.k.e
    Člen

4000 je docela málo na takovou akci…sm6

alexx
    Člen

sm10sm10sm10

tohle je myslím, že je v tom článku důležitější !!!

„Zatím se v předprodeji prodalo kolem čtyř tisíc lístků, jistě budou k dispozici i na místě,“

komar
    Člen
    Gizmo
    Člen

Milan : a co Pohoda??? z Čech co by středně vařeným vejcem dohodil – já s tím zatím tajně počítám KUK

sry za off topic

btw … uvidíme řekl slepej, ale Ferry mě asi zláká … a samo i moje oblibené bloumání a poznávání projektů a DJs které jsem nikdy neslyšel a muziky která není na mém disku v přesile…

BoRo
    Člen

Na miste Tiesta by tady kazdy z nas delal to samesm0 ja teda rozhodnesm3

M.i.k.e
    Člen

ad tiesto co psal prochi…nechci se tady Tijse nejak zastávat,páč to tu stejně nemá cenu a už mě to nebasm16,ale před EoL bylo nahlášeno,že je to jeho poslední velký tour ve smyslu,že bude jezdit i nadále,ovšem už to nebudou takovýhle megaakce (halovky),který by se točili jen kolem něj…a když už tak spíš menší akce,klubovky…o prázdniny sice hraje na Dance Valley,nebo Global Gatheringu,ale tam bude pouze jeden z mnoha…

Pavi
    Člen

SHP : Ty voe… dyť je to tajnej agent – mistr převleků… jak jsem ho měl poznat… Dokonalý maskování sm15sm15sm15

SHP
    Člen

Pavi: Si mě tam přece zatáhnul na Agenta, kterýho si stejně nepoznal sm15

Hustey
    Člen

klasika sm11

prochi
    Člen

nějak tak jak tiesto,po EOL tour končím……hádeje jaké tour jede ted sm17 in search of sunrise….proc by se koncilo kdyz se prašulky sypou sm17sm17

mike_h
    Člen

milan: a nebo jen reklamni trik jak natahnout maximum lidi na tech „par poslednich“ koncertu sm2

milan
    Člen

Trochu OT. Norman Cook se pro britský list The Sun nechal slyšet, že své allias Fatboye Slima posílá do důchodu a letos v létě pod tímto pseudonimem bude pár posledních vystoupení. Takže v čr ho už asi neuvidíme.

Pavi
    Člen

SHP : Tak až teď vim proč jsme inferna na DV nepotkali… schranz stan jsme míjeli velkým obloukem sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.