TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 784)
  • Autor
    DanYjel
    Člen

2Lukin_: Callaghana bychom tady rádi asi všichni, a moc moc doufám, že ho třeba do trance stanu přivezou, headlinerem se ale určitě nemá šanci stát…

jinak nevím, pořadatelé creamfields naopak dávali najevo, že další creamy by v 2008 ve Wrocławi být měly (viz anketa, co zlepšit pro příští rok). nevidím důvod, proč by to tak být nemohlo. určitě si nemyslím, že tři větší festivaly by na polsko, kde se taneční scéna rozšiřuje každým dnem, bylo moc. to, že se festival jmenuje nature one (BTW – osobně si myslím, že GG nahradí právě NO) místo summer of love přece neznamená, že jsou poláci maximalisti, jako spíš to, že si vlastní pořádný koncept neumějí vytvořit…

BoRo
    Člen

Sponge Bob

Fox Mulder
    Člen

2 Šqára: Opravdu? 🙂 Aha, nevím, nezaregistroval jsem.. Nečtu všechno, občas (spíše často) se ke mě něco nedostane. 😉

Je to škoda, Creamfields v Polsku se mi líbily a byly ode mě blíž, než ty v tý Břeclavi.. 🙂

Akorát nevim jak budem dělat přejezd z Berlína z TLFA semhle do Břeclawi na CF CE. :oD Vždyť je to 700 km.. 😀 Doufám, že TLFA nebude 11.7., jako tomu bylo v roce 2003, ale už 4.7. 🙂 Letos to taky bylo už první pátek v červenci (6.7.2007)! 😉

Hustey
    Člen

Take si myslim ze spise nebudou, kdyz uz maji mit Global Gathering. to uz by byli polaci fakt extremisti : )

Sq4Raa
    Člen

Podle mě Creamfields Poland nebudou, už to přeci bylo avizováno v létě, nebo se pletu?

Fox Mulder
    Člen

A jak to vlastně bude s Creamfields v Polsku? Ty se v roce 2008 konat nebudou a místo nich bude to naše „Creamfields Central Europe“, nebo jak se tomu řiká?

Co jsem si ale všiml, tak Creamfields CE je zaměřeno na 4 státy: ČR, Slovensko, Rakousko, Maďarsko. O Polsku tedy není řeč, ovšem na druhou stranu je Polsko součástí střední Evropy. 🙂 Bude se nebo nebude konat také ještě Creamfields PL, byť třeba v jiný termín a na jiném místě, než dosud (u Wrocławi)?

Lukin_
    Člen

Paya : Tak jako máš pravdu ale mohli by pozvat někoho jiného než ty dva :oP

Palda61
    Člen

Ja chci nekoho, kdo bude zajimavej :-D. Tudiz uvidime, ale listek kupuju… 😉

Paya
    Člen

Lukin_: jestli české Creamy chtějí soupeřit s těmi polskými, tak o nikoho menšího než Armina a Corstena usilovat nemohou 😉

Lukin_
    Člen

DanYjel napsal(a):
    ——————————————————-
    > 2Lukin_: já nevím, ale creamfields nikdy o
    > neokoukaných jménech nebyly…

Jo to je pravda ale jako Armin a Corsten se mi zdaj až moc přehnaná jména na český crem:-|…Já osobně bych rád Callaghana 😛

hoky
    Člen

mohli by tam fláknout Vitalica, pač na polských creamech byl luxxusní:-P

DanYjel
    Člen

2Lukin_: já nevím, ale creamfields nikdy o neokoukaných jménech nebyly…

Starf
    Člen

Corsten

Hustey
    Člen

MOBY! MOBY!! 🙂

iamek
    Člen

Ja hlasoval pro Groove Armada 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 616. až 630. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.