TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 646. až 660. (celkem z 784)
  • Autor
    hoky
    Člen

no taky si myslím, že E2 nebude vůbec nic ovlivňovat, prostě je jen partner a bude po ní pojmenovaná stage nic víc, dyť tuším že i na předchozích českých creamech byla E2 dokonce to i live přenášely a nikdy tam žádnej (jak to říct) jejich dj nebyl

Anti
    Člen

No to je podle mě pěkná kravina, vyběr účinkujících snad závisi na pořadateli a DJs E2 by lidi z creamu asi těžko povolili

milan
    Člen

andre – Jasně, ale logicky když se tak ta stage jmenuje bude mít podle mě hlavní výběr djs právě Evropa 2…no, nechme se překvapit..Každej to tak pochopí. Pokud tam půjdou lidi, co neznají hudbu, kterou dj na stage hraje, tak bude očekávat hudbu, co slyší na EV2.:oD

andre
    Člen

bože, Evropa 2 je JEN sponzor!!!!
    Když se stage bude jmenovat Semtex Main Stage, tak tam taky nebude hrát generál z Pinelli!!! X[]

Revolt
    Člen

prehazovat sracky vidlema.

LETS GO VIDLE

milan
    Člen

Revolt – To já ne, s tím začal Ondrab:oD:oD:oD…ale mě to baví, když není co dělat, tak aspoň řešit tohle:-D

Revolt
    Člen

milan

zase resis sracky

milan
    Člen

Ondrab – Jasně, všiml, ale tady na Creamu bude mít Evropa 2 svoji stage, což na Sensation a pod neměla. Na Sensation, Trasmission atd určuje pořadí djs United Music a jiní. Takže proto se někteří tak divíme, ptže si nedokážem představit koho tam dají. Marka Řeřichu?!Djje Leoše Mareše?:_):oD

Sq4Raa
    Člen

To by tam musel být Hadrstyle, abych vydejchal Hip Hop a především jeho posluchače 😀

ondrab
    Člen

milan napsal(a):
    ——————————————————-
    > 4 – Austrian tent (živé projekty, DJs) :_):_) –
    > živé projekty – Že by přišlo i na Evu a Vaška a
    > djs z břeclavských diskoték?:oD:oD
    > Evropa 2 stage? – tím pádem je mi jasný, pro jakej
    > druh lidí to chcou udělat. Jestli tam pojedu, tak
    > kvůli trance stage – pořadatelům doporučuju
    > betonovou stěnu od ostatních stage:-D, ptže ty
    > individua co se tam „náhodou“ zamotají to neudělá
    > dobře:oD
    > A na live stage – že by hráli i Chinaski, nebo
    > Kryštof?:oD:oD
    > Ale tou Evropou 2 mě fakt dostali. Ale aspoň je
    > vidět, kdo je hlavní mediální partner:oD:oD
    > Budu hodně přemýšlet, jestli koupit lístek
    > Myslím, že Creamfields Poland (jestli bude) to
    > jistí:-P

Jestli sis nevsiml, tak hlavni medialni partner byla Evropa 2 i pro halove akce typu Sensation, Transmission, Paul van Dyk a pod:oP

Hustey
    Člen

vy tady z toho delate uplne silenou vedu. to ze budou na main stagi dve tri kvalitni hip hopove kapely tak snad neznamena konec celyho cream konceptu omg : )

Tracid
    Člen

hip hop??? já mám pocit, ža na Creamfields v Roudnici nebyl, takže se ptám, proč by teď měl být???:-!

andre
    Člen

creamfields je multižánrový festival, co se elektronické taneční hudby týká, takže tam patří i hiphop (bohužel)…. hiphopácké fesťáky jsou zaměřeny jen na jeden styl, to je ten velký rozdíl…
    ale snad tam moc hiphopu nebude 😉

Bj_Carda
    Člen

Hip – Hop na Creamfields ??? %-)

OMG… proč mi připadně že tady u nás mají jakousi tendenci jakkoliv úžasnej event podělat, a předělat.

To je šílené… BTW dokážete si představit že by na Hip Hop Kempu byla 1 stage Techno / Trance ?

Jako moc sem na Creamy těšil protože sem na nich ještě nebyl. ale zakopávat o vyhulený rakouský hip-hopery a o ožralý 16 letý děcka se mi fakt moc nechce…. To je podle mě znesvěcení celejch Creamfields, a to radši žádné než takovéhle dosrané. Licenci bych jim příští rok nedal!!!!

Fak ol hip hop

PS: Může se zdát že jsem netolerantí. což vůbec není pravda. jen mě točí že se jeden mainstreamovej styl musí srát úplně všude, i když to vůbec není třeba !!!!!!!
    PS2: škoda že se mi nechce hledat e-mail pořadatele, napsal bych mu asi docela peprnou zprávu.

vyrys
    Člen

milan, Paya: ja ty okolni zeme pochopil tak, ze creamy nebudou v tech zminovanych zemich jako slovensko, reich a v kukurici

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 646. až 660. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.