TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 661. až 675. (celkem z 784)
  • Autor
    Paya
    Člen

milan: ad 00:55 – také jsem si toho všimnul … wroclawská Creamfields pro ta naše, česká, budou sakra velkou konkurencí, protože dosud neměly vůbec špatný line-upy … a to hlavně co se tranceu týče …

Paya
    Člen

milan: konkrétně jsem ten výrok mířil tím směrem, že hip hop tady už má sakra dost velký letní akce, né, tak proč, když už se konečně najde kromě SoL někdo, kdo chce na letním festivalu udělat trance stage, to zase zkazí tímhle :-/

milan
    Člen

Z rozhovoru : „Ve smlouvě máme garantováno, že Creamfields v okolních zemích nebude. Nejbližší Creamfields bude v Polsku a ve Španělsku.“ Trošku divná věta ne?Polsko jako není naše okolní země?

Penza
    Člen

Hip-Hop:_)%-):-( ale zase by se tam se mnou tady od nas aspon nekdo jel :oD :oD:oD

Pavi
    Člen

Bohužel hip-hop dneska letí. U nás (Budějce) třeba na trance přijde max 10 lidí, ale na hip-hop každej víkend minimálně 500 teenagerů -((

TIGI
    Člen

Hip hop dont stop :oD
    Taky me ta zprava zrovna nenadchla.

iamek
    Člen

milan : Posledni veta souhlas 😎

BoRo
    Člen

Yo YO YO! PeeSHa A!

milan
    Člen

Paya – Vidím asi jednoduchou odpověď…Protože jsme v Česku:oD:oD:oD

Paya
    Člen

hip hop %-)%-)%-)%-)%-) proč?

Hustey
    Člen

nektere pesimisticke kecy se tady fakt ctou dobre. misto aby jste byli radi, ze tady neco takoveho bude, tak vytahujete svoje radobyrozumy, i kdyz se vlastne nic konkretniho zatim nevi.%-)

milan
    Člen

4 – Austrian tent (živé projekty, DJs) :_):_) – živé projekty – Že by přišlo i na Evu a Vaška a djs z břeclavských diskoték?:oD:oD
    Evropa 2 stage? – tím pádem je mi jasný, pro jakej druh lidí to chcou udělat. Jestli tam pojedu, tak kvůli trance stage – pořadatelům doporučuju betonovou stěnu od ostatních stage:-D, ptže ty individua co se tam „náhodou“ zamotají to neudělá dobře:oD
    A na live stage – že by hráli i Chinaski, nebo Kryštof?:oD:oD
    Ale tou Evropou 2 mě fakt dostali. Ale aspoň je vidět, kdo je hlavní mediální partner:oD:oD
    Budu hodně přemýšlet, jestli koupit lístek
    Myslím, že Creamfields Poland (jestli bude) to jistí:-P

M.i.k.e
    Člen

SHP : to je jasny…a v kombinaci s Lisou:-P:-P:-P

deivis
    Člen

Jsou tam dve stage techy..

SHP
    Člen

2 M.i.k.e. : Bejt tam Tidy Boys, tak neváhám….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 661. až 675. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.