TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 751. až 765. (celkem z 784)
  • Autor
    hoky
    Člen

hellman: ale jo překousneš, sic to jsou (co sem slyšel) hovada ale to se přežije;-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já nějak ty rakušáky a jim podobný asi nepřekousnu :-/

prochi
    Člen

je to geniální tah……rakušáci,slováci i maďaři to budou mít kousek,češi to budou mít výborně dopravně dostupný(Vlaky,dálnice,busy),ostatní cizinci nejen z okolních zemí můžou přiletět do obrovského letiště ve vídni a my moraváci můžeme jásat,jde vidět že pana Tesař taky myslí jak ekonomicky,tak i na moravské příznivce taneční hudby,kterým pořádný festival na Moravě chybí(krom Hradhousu,což je taky jeho práce)

hoky
    Člen

kurňa dyť sem tu tohle forum hledal a nenašlo mi ho to,tu zprávu sem chtěl dát já 😀 su asi lemra no, každopádně dobrá zpráva že Břeclav je relativně blíž než jakejkoliv festival (krom Hradhousu vlastně) takže teď už aby byl dobrej lineup a příští rok se tam uvidíme

prochi
    Člen

tak to máme skoro officiálně:

Den D je 12.7.2008 a už je známo i místo, kde by se vše mělo konat – letiště Břeclav. Pořadatelé tedy evidentně budou sázet na to, že potom, co pro nezájem skončila mutace slavného festivalu v Čechách, bude větší zájem u fanoušků z Maďarska, Slovenska a Rakouska, kteří by to měli mít do Břeclavi, která je důležitým železničním a silničním uzlem, doslova kousek.

Pořadatelé slibují 6 stagí a kapacitu přes 30.000 míst. Další informace budou jistě následovat, sleduj Rave.cz.

připravil: ian

inferno
    Člen

partypeople z Rakouska je hodně špatnej nápad..horší jsem ještě nezažil 😐

DanYjel
    Člen

rakušani :-/

Hmm, ta Břeclav je rozhodně zajímavý nápad. Vídeň, Brno, Bratislava jsou v dosahu. Dálnice už byla zmíněna,navíc je to železniční uzel, takže vlaků tam jezdí dost.

Sickboy
    Člen

Jóóó Pálava!!! Pro pořadatele by to byl dobrej tah (spousta Slováků, něco Rakušanů a Maďarů). Jsem zvědavej, jak se to nakonec všechno vyvrbí.

EDIT: Nevšimnul jsem si, že už to vlastně napsal Deivis. Promiň. 😉

Fox Mulder
    Člen

Zajímavý! 🙂 Břeclavsko je myslim dobrá lokalita, v rovině, na jihu, u dálnice.. 🙂

Trošku se ale bojim Rakušáků.. 😐 Oni ale stejně nepřijedou. 😀

Stejně bych to ale viděl nejradši na tradičnim místě u Roudnice nad Labem!! 😛 Tam to bylo nejkrásnější a měl jsem to jen 50 km! B-]

Hustey
    Člen

dave: tak to je po precteni rozhovoru snad jasne ne? 😐

DjDkD@ve
    Člen

Tak ted jen aby se nepodelal Line-up a byla tam minimalne jedna stage ciste trancova……….

Magico
    Člen

Super! Další sqělá party u nás. Jsem zvědavej na line upB-]

Wep@K
    Člen

to je skvela zprava,do tretice vseho dobreho.):-P

hoky
    Člen

jn já byl taky jednou v r. 2003 a bylo to prostě paráádní takže pokud tu budou, a budou zajímavý tak jedu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 751. až 765. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.