TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 784)
  • Autor
    Newman
    Člen

No když jsem za teplého sobotního večera odpočíval u pivka na jedné zahrádce ve Zlíně a během chvilky se obloha rozdělila na modrou a černou, tak jsem čekal peklo. Napadlo mě, že CF jsou v háji, stejně jako celé posezení u té pizzérky. Dokážu si představit, jak bylo lidem v Břeclavi, když jsem musel v poslední chvíli uskakovat a doslova si zachraňovat pr*el před bortícím se zastřešením, kdy kolem mě padaly trubky jak při řádění tornáda sm10 Samotné řádění větru trvalo sotva pár minut, ale i tento krátký okamžik mi stačil, příště na nic nečekám a mizím do závětří za pokud možno betonovou zeď. V Břeclavi to vzhledem k otevřenému prostranství a tomu množství lidí muselo být peklo na druhou, snad to všichni přežili sm3

Uf, to byl zase jednou zážitek… Ta bouřka byla opravdu hodně silná, sice bych netvrdil že jsem nikdy podobnou neviděl, takových bývá v posledních letech několik každé léto. Každopádně bych to pořadatelům nedával za vinu, byla to prostě hrozná smůla. Snad to bude poučením do budoucna nejen pro ně ale i pro ostatní festivaly aby se příště zabezpečili ještě lépe (pokud to je vůbec možné). Je to škoda, protože to mohla být perfektní akce.

Z toho co jsem slyšel před tím běsem, tak mě zaujali Booka Shade. Leger zahrál hodně luxusně, zvuk byl jednoduše brilantní. Před koncem jeho setu jsme se dali na úprk, protože při pohledu na oblohu bylo jasné že kdo uteče dřív, ten se ještě vejde někam pod střechu. Doběhli jsme do techno stanu ještě včas takže o létající stánky a jiné bizarní úkazy jsem byl ochuzen.

Po zbytek festivalu jsem pendloval mezi jednotlivými stany, nejvíc se mi libili Kasey Talyor, Bon Finix a Javas.
    Ráno když se rozednilo, tak to tam vypadalo jak po řádění tornáda…

deivis
    Člen

na té fotce je Džejár.

deivis
    Člen

Autor: iamek (IP zapsáno) – byli na hotelu a honorář byl zaplacen několik měsíců dopředu v plné výši.

Buchtak
    Člen

Nevím co napsat,mám z toho velice zvláštní pocity a vůbec nejsem schopen k tomu víc napsat.Flash to řekl vše.sm9

iamek
    Člen

zelena: Kaisersoze ?

zeleenda
    Člen

http://zpravy.idnes.cz/foto.asp?r=brno&c=A080713_152634_brno_atk

Kvíz:Na fotkách a popiskách je chyba kdo jí odhalí??

iamek
    Člen

Mam hloupej dotaz. Kdyz sasha a digweed nehrali ale prijeli… Tak dostali cely honorar nebo jen cast ?

Flash2001
    Účastník

Tak jsem zklamanej, kvůli proomotérovi to ale není. Na akci jsem se celkem těšil, hlavně na Sashu s Digweedem a Ferryho, ale holt počasí bylo jiného názoru. Celý den smažilo slunko jak hovado a když přišel večer a chtěli jsme tam konečně jít, tak dorazila ta bouřka. Sice mám bouřky rád, ale rozhodně ne za těchto okolností. Nakonec jsme tam tedy ani nešli, jednak kvůli počasí a jednak i kvůli tomu, že ti, na které jsme se nejvíc chystali, nakonec ani nevystoupili kvůli zrušení stage (informace jsme měli o pár lidí, kteří dovnitř šli). Nakonec je to tedy pro mě zklamání roku. Promotéra je mi spíš ale líto, ta bouřka byla fakt docela pekelná a věřím, že to tam muselo být chvílema silně „o hubu“. Snad příště bude líp, přeju hodně štěstí a pevné nervy. Btw, Sasha je asi fakt prokletý…

kluk08
    Člen

hooosi, to je jak ve dnu nezavislosti. Takovou bourku jsem jeste nikdy nevidel

Anonymní uživatel
    Neaktivní

LOL

Teď reportáž o Creamfields na ČT a celá o drogách sm15

DjDkD@ve
    Člen

ufff……….

Jeste ze jsem byl cca 1200 km od toho na Dance Valley, bylo tam sice blato diky desti co byl den predtim v noci a na uplnem zacatku festaku (od cca 13 hodin uz bylo celkem „pekne“), ale oproti tomuto to bylo naprosto nepodstatne…….

Rada pro pormotery: NESNAZTE SE UZ DOTAHNOUT SASHU, NOSI JEN SMULU!!!!

Felipe
    Člen

Naše video: <a href=http:// >

lol:) jo tohle počasí sem zažil relativně nedávno když hrála slavka přátelák s nitrou na konci mače přítáhli neskutečne černé mraky a neskutečné nizko vítr byl tak pěkný.. se stává a protože si vetšina neuvedomu že za tyhle jevy muže lidstvo bude to do budoucna horší a horší..

aby pak za nejakých 30 let nevymizeli podobné outdoor akce..

Hustey
    Člen

prezili jsme to! lidi vyhrali cely festival, tolik ruznych osobnosti ktere se tam vyrojili jak diva zver po tom destiku jsem snad jeste nevidel : )

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.