TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields 2008 opět v ČR

• Toto téma obsahuje celkem 772 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milan a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 784)
  • Autor
    deivis
    Člen

Dante & Josh – jejich názor se dá zjistit a myslím si, že určitě jejich názor půjde ven, protože i oni spolurozhodovali zdali se bude pokračovat nebo ne. A jak se bude dále postupovat, jelikož byli všichni po celou dobu n festivalu přítomni a to cca 10metrů od Global Stage.

deivis
    Člen

Josh – chceš to vidět? Tak se podívej na tu sílu.

Slo proti té síle něco dělat?

Dante
    Člen

Autor: deivis
    Jelikož se znáš s Cyrilem, tak musíš také vědět co na celé říká Cream Liverpool. Proč to sem nenapíšeš? 🙂 Bojíš se že mám pravdu ? 🙂

To by me taky zajimalo. Protoze treba nazor sefa znacky Godskitchen, Globagathering, atd. na „pruserovy CT“ znam. Tak si asi dovedu predstavit, co rikaji zastupci Creamu 🙂

Josh
    Člen

Já se s ním neznám moc dobře.
    Jen tlumočím.
    A skutečně nevím, co říkali lidé z Cream, ale vím to od Tebe a považřuji Tě tolik důvěryhodnou osobu, která to tlumočí správně.

Hustey
    Člen

tak myslim ze kdo vydrzel tak si podobny zazitek s akce asi neodnese.

party people, kteri to tam drzeli do rana fakt zvitezili nad vsim. je to provar jako prase jinak, ale tak lidi pojedou pristi tyden na jiny festak, organizatori se snad vzpamatuji (brno je nej) a pristi rocnik to tam nasolime znova sm11

deivis
    Člen

Jelikož se znáš s Cyrilem, tak musíš také vědět co na celé říká Cream Liverpool. Proč to sem nenapíšeš? 🙂 Bojíš se že mám pravdu ? 🙂

deivis
    Člen

Autor: Josh (IP zapsáno) – ano to souhlas. Byla to obrovská bezmoc a třeba pro mě taková, že jediné co jsem řešil bylo to, aby mě ten stal nezabalil a nepotahal s dalšíma lidma po celém areálu. Proto sem prchal po cca 5ti minutách snažení sen zachránit techniku do bezpečí.

Josh
    Člen

Ale ted už bych se opakoval, takže budu věřit deivisovi, že nebylo jiného zbytí.

deivis
    Člen

Autor: Dexx (IP zapsáno) – tady ten déšť neměl uhel 30stupnů, ten déšť byl vodorovný s větrem. takový to byl vítr.. ale jinak 100% souhlas.

Josh
    Člen

deivis: Smutné je, že je to na flek stejná situace jako před rokem s Cosmicem.
    Já jsem poučen z UK festivalů, kde je jedna velká main a zbytek dění v amfiteátrech, léty prověřené a fungující.
    ¨Moje pocity z inforamací z místa byly, že to byla obrovská bezmoc…

Dexx
    Člen

Tak taky přidám svůj názor…
    To, že přijde bouřka bylo celkem jasný už od cca 19h. Samozřejmě s určitou procentní nejistotou, protože stejně tak jak ta bouřka mohla zesílit, tak mohla během hodiny zeslábnout. Dokonce začalo na radaru ubývat blesků. Což samozřejmě neznamená, že zrovna ta bouřka z Rakouska slábla. Kdyby přišla bouřka jakých chodí 4 z 5 tak zaprší, zahřmí a nic se neděje. Ale bohužel Břeclav zrovna zasáhla vlna, která není obvyklá a byla spojená se silným větrem. Tu postupnou vlnu znám. Vyfotil jsem ji cca 3 týdny zpět, když se něco podobného hnalo na Olomoucku.
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Vy tady píšete, že měla být jedna open-air stage někdy do půlnoci a zbytek ve stanech…. Přátelé… Co by se změnilo? Přišel by vychr, hlavní stage by byla poničená – nechponá dalšího provozu, půlka stanů poničených a situace by byla úplně stejná. Z té přepovědi se nedá poznat jestlu bude foukat 40, 70 nebo 100 km/h. Meteorologové vyhlásí upozornení na silný vítr, ale nikdo vám neřekne, že bude foukat tady a tady a tam jinde už ne. Vždycky je to víceméně lokální. V Břeclavi fučelo jak svině, ale za cca 1,5 hodiny na Olomoucko přišla už jen obyčená bouřka bez silného větru. A kdo by dokázal odhadnout, že zrovna v Břeclavi bude vichr a o 100 km dál už ne? Připadá vám reálně aby se každej open-air stavěl tak aby vydržel vichr 100km/h? Na bouřku jo, to je jeasný. Zachčije a jede se dál, ale když vám přijde vítr, tak pokud nemáte stany z pekelně silné konstrukce a zakotvený do betonových patek, a na main stage přikurtovaný popruhama naprosto všechno a zabezpečený tak aby vám tam nenachcalo pod úhlem 30° tak jste stejně víte kde. Kdyby ten vichr přišel na jaekkoliv fest, tak to udělá paseku kdyby to byl Cosmic Trip, GG, nebo cokoliv jinýho. Ten vít byl podle mě prostě nezvládnutelnej.

M.i.k.e
    Člen

osobně nevim,proč to tu tak propírate,když už s tim stejně nikdo nic neudělá…ono,koneckonců pokud bych mohl srovnávat se zahraničními festivaly (Mysteryland,Dance Valley),tak tam by se taky nedalo moc kam schovat…na DV obě hlavní stage open air bez možnosti se schovat a stejně tak ML…samozřejmě stany tam sou,ale ty tady byly taky…a podobně jako deivis souhlasim poprvé s Dantem…déšť je to nejmenší a určitě s nim počítají i navštevnící…ale vítr kor o takovýhle síle bude vetší problém…

deivis
    Člen

Autor: Josh (IP zapsáno) – každý den není posvícení 🙂 až budeš dělat fest venku a ne jen v hale uvidíme 🙂

Josh
    Člen

Nevím, kdo co zachránil, festival bohužel skončil v troskách a s tím i veškré ambice na příští lepší ročník.

deivis
    Člen

Autor: Josh (IP zapsáno) – předpokládám že Cyril moc techniky co tam měli Monkey Business nezachránil…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 784)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.