TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields CEE 2009-Dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 43 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Buchtak a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 52)
  • Autor
    Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak tady můžete mrknout na několik videí

http://www.youtube.com/my_videos

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Hanny][quote TranceKeeper][quote Hanny][quote malarkey]nadáváte na Andrého, buďte rádi, že Vám zničehonic nevypnul hraní a nepustil do toho celej song Nirvany - smells like teen spirit 😀 a jak to dohrálo, tak ticho a on pokračoval ve svém setu....nejlepší !!! :DD tenkrát jsem se na něj taky těšil :D[/quote]

To přesně udělal. Akorát místo Nirvany pustil Prodigy ;)[/quote]

Zajímavý, že na to všichnim pařili jak blázni a nikomu to nevadilo.[/quote]

Nojo, asi jsem tam byla jediná trapka, která z toho nebyla odvařená a jen stála a čuměla. Ach jo. ;)[/quote]

Nebyla jsi sama….jsem se jen smál, jak to všichni ostatní žrali (do všichni nepočítej sebe) sm3

Hanny: Rozhodně mi to přijde méně trapné a méně ohrané než např. Born slippy či Insomnia. Což vytáčí zase mne.

Hustey
    Člen

no asi mas spatny vkus : )

Hanny
    Člen

[quote TranceKeeper][quote Hanny][quote malarkey]nadáváte na Andrého, buďte rádi, že Vám zničehonic nevypnul hraní a nepustil do toho celej song Nirvany - smells like teen spirit 😀 a jak to dohrálo, tak ticho a on pokračoval ve svém setu....nejlepší !!! :DD tenkrát jsem se na něj taky těšil :D[/quote]

Zajímavý, že na to všichnim pařili jak blázni a nikomu to nevadilo.[/quote]

Nojo, asi jsem tam byla jediná trapka, která z toho nebyla odvařená a jen stála a čuměla. Ach jo. 😉

Anonymní uživatel
    Host

Snad nechces srovnavat mysku a ty dechovkare :-O …

[quote Hanny][quote malarkey]nadáváte na Andrého, buďte rádi, že Vám zničehonic nevypnul hraní a nepustil do toho celej song Nirvany - smells like teen spirit 😀 a jak to dohrálo, tak ticho a on pokračoval ve svém setu....nejlepší !!! :DD tenkrát jsem se na něj taky těšil :D[/quote]

Zajímavý, že na to všichnim pařili jak blázni a nikomu to nevadilo.

Hanny
    Člen

[quote malarkey]nadáváte na Andrého, buďte rádi, že Vám zničehonic nevypnul hraní a nepustil do toho celej song Nirvany - smells like teen spirit 😀 a jak to dohrálo, tak ticho a on pokračoval ve svém setu....nejlepší !!! :DD tenkrát jsem se na něj taky těšil :D[/quote]

To přesně udělal. Akorát místo Nirvany pustil Prodigy 😉

Sq4Raa
    Člen

[quote DjDkD@ve]to deivis:

jj, kdyby A&B hrali za kilo, tak by je asi promoteri roztrhali na cucky, jak by se o ne pretahovali sm15[/quote]

To je krásná představa.

malarkey
    Člen

nadáváte na Andrého, buďte rádi, že Vám zničehonic nevypnul hraní a nepustil do toho celej song Nirvany – smells like teen spirit 😀 a jak to dohrálo, tak ticho a on pokračoval ve svém setu….nejlepší !!! :DD tenkrát jsem se na něj taky těšil 😀

nexxie
    Člen

ale tak pul mega za AaB nejni az zase takova obrovska palka.. v porovnani treba s mrtvou mysi

DjDkD@ve
    Člen

to deivis:

jj, kdyby A&B hrali za kilo, tak by je asi promoteri roztrhali na cucky, jak by se o ne pretahovali sm15

Anonymní uživatel
    Host

Above and Beyond – cca 480.00,-Kč (bez hotelu, letenek atd..)
    ATB – podobně
    Chinaski – 130.000,-Kč

A btw jen zapůjčení auta pro Above & Beyond stálo 20.000,-Kč.

Bary – tržba je něco jiného jak zisk.. Když spočteš kolik dáš barmanům atd tak ti zbyde cca polovina – tj zisk.

Tudíž lehkými počty je tento festival na nule případně ve ztrátě 🙂

Pokud by Above & Beyond byli za 100.000,-Kč tak jsou už dávno na E-motion, to samé ATB

milan
    Člen

SHP – Tak vodka byla myslím za 50kč..ale když sem ju zkoušel tak to byla pro mě jakási neznámá značkasm15..teď už si tu značku nepamatuju…

SHP
    Člen

A já když si koupim jednu vodku za 155 Kč + koka kolu za 33, tak svištím celou noc za 188 Kč sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 52)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.