Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Creamfields CEE 2009-Dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 43 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Buchtak a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7. 7. 2009 v 15:50 #134320
milan
ČlenDave – Nj, navíc v jednom stánku stál párek v rohlíku odpoledne 20kč a po půlnoci najednou 25kčsm0..
Dejme tomu měli k dispozici 1 000 000 (sponzory) + 2 000 000 (bary) + 3 000 000 (ze vstupu) (600 x 5000) = 6 000 000 celkem.
Spočítej si, kolik bylo „hlavních“ hvězd festivalu. Above and Beyond, ATB, Us 3, Sarah Main, Valentinu Kanzyani, Felix Krocher, Paulo Mojo, Jeff Milligan, Popof. Kdyby těchle 9 chtělo za hraní 100 000 (víc asi chtět nebudou) to máš jen 900 000 (necelý milion) a pořád ti zbývá těch milionů 5. Chinaski můžou chtít tak 80 000 (počítám 80, protože Olympici chtěli 60 000 a Chinaski jsou momentálně známnější). A ten zbytek jmen kdyby chtěli max 30 000 za hraní (průměrný český dj si bere od 5 000 do 10 000. To máš cca 80 interpretů x 30 000 = cca 2 500 000. Dohromady 3 500 000. Za letenky a ubytování cca 500 000, pronájem letiště dejme tomu 500 000..čili cca 1 500 000 v plusu…I kdyby to by měl být ten milion v plusu, tak je to slušný oproti loňsku ne?7. 7. 2009 v 13:59 #134309Tecko
Členkdyz koupim becku plzne kde mam za 15kc pivo a pak je prodavam za 45 tzn. ze 30kc cistej zisk tak bary sakra vydelaji.red bull s vodkou za kilo v alberztu maji 4 plechovky za 100Kc a kdyz do tho hodis vodku to nevim jakou meli ale kdyby prazskou 🙂 tak mas 80kc za pulcana. ale musi to tak byt protoze nejak si ten festak vydelat musi.i kdyz je me teda lito vyplaznout 45kc za pivo kdyby bylo za 25 vypiju jich 4x tolik. nemusi byt zrovna plzen ale je asi dobrej sponzor…
7. 7. 2009 v 13:46 #134308deivis
Člen[quote Hustey]ale vsech 5500 navstevniku nebylo platicich, ne? : )[/quote]
Jen v pátek bylo cca 2.000lidí (spousta z nich v sobotu nešla) a také na místě kde si koupilo lístek hodně lidí nebyla cena 590kc 🙂
Navíc hodně dělají i bary. U takovéhoto festivalu tržba klidně i 2.500.000Kč7. 7. 2009 v 13:39 #134306Hustey
Členale vsech 5500 navstevniku nebylo platicich, ne? : )
7. 7. 2009 v 8:07 #134298Anonymní uživatel
Host[quote DjDkD@ve]to milan:
Podle vseho tam bylo odhadem cca 5500 lidi, tzn. ze se nemohl ze vstupneho zaplatit ani letosni dil (nevim kolik dostali od sponzoru)........[/quote]590 * 5500 + bary + cca 1.000.000 od sponzorů.
Rozpočet byl cca kolem 5mil.7. 7. 2009 v 0:41 #134295lachty
Členzdarec všem.I já přidám své hodnocení.co se týče cesty(myslym jako přímo v Břeclavy) tak špatně organizovaný,ještě,že si Verča s Buchtákem všimli autobusu.Čekal bych u nádraží nějaké cedule,ale ničeho sme si nevšimli.Autobus za 20 korun v pohodě.Co se zmínil ATB,tak securitáci celkem v poho,jen mě zarazilo,že když sem mu chtěl ukázat ledvinku,tak mi řek,at to zavřu,že bych moh něco ztratit.Kdybych měl u sebe nějakou pyrotechniku,tak ji tam v klidu pronesu.Aspon byli slušný,což se linde říct nedá(např. mecca).Jinak co se týče cen a prostoru,tak to bylo v pohodě,akorát mi připadalo,jak už tady někdo zmínil,točili místo dvanáctky desítku.Jinak atmosféra byla dobrá,podpořili ji i djové,kteří dobře komunikovali s publikem(aspon ty,na kterých sem byl)Po hudební stránce-jak A&B tak ATB mě celkem zklamali.Jako hráli dobrý věci,ale špatně namíchaný,na to,jaký sou to jména.Možná je to taky tím,že sem měl velká očekávání.Nejvíc mě bavil Poliak.Tímto můj článek ukončim a budu se těšit na všechny,co znám na Summer of love,s některýma i dřív.A ještě závěrem zdravím všechny,se kterýma sem tam byl,nebo které sem tam potkal.Jmenovat nebudu,někoho bych zapoměl,však Vy víte.
6. 7. 2009 v 21:17 #134281Petros99
Členveronikaroytova: nic ve zlým, ale tvé dojmy z této akce mi přípomínají referát nebo slohovou práci do školy……s tématem: „Co jsem dělala včera večer?“sm15
Jinak akce to byla výýýborná, jak co se týče páteční kalby v jednom místním penzionu (čímž tímto zdravím Flashe, Lachtyho i Honzu), tak i samo sobota na fesťáku…..organizace v poho, ceny taky ušly, akorát mám jenom trochu smíšený pocity z hudební stránky….Above and Beyond – pro mě
zpívánkysm15, takže jsem vyrazil do techno stanu, kde hrála Lucca, to bylo troshku o něčem jiném, než jen pořád ruce nahoru, slzy v očích při upliftu atd…sm19…..no a ATB hrůůůza hrůůůz, těšil jsem se na něj mooc a zklamal mě úplně nejvíc, chvílema jsem na něj pařil, ale paxe to nedalo, taxem zase šel do techno stanu….plácal tam pátý přes devátý, vůbec ten set neměl nějakej vývoj, prostě No comment (to už snad jsem si víc zapařil a užil set Tocadisca na SW než jeho, a to je fakt, že house a tek-house mooc nemusím)….
Takže pro mě jednoznačně velké DÍÍK pánům DJům jako je Michal Poliak, ten mě zatím nikdy nezklamal, i když ho tu někteří pomlouvají, že hraje příšerně, pořád to jenom vrže atd…mě se jeho styl muziky a produkce líbí….mile mě potěšil tracky jako je: Richard Durand – Into something nebo Marco V vs. Sander van Doorn – What say, fakt suuper na partiessm5 i na poslech-)))
Také Paolo Mojo nezahrál špatně, čekal jsem, že zahraje nudnej set a opak byl pravdou…..Sirena od něj na konci jeho setu prostě mazeec!!sm4
Zdravím všechny známé spolupařmeny a partypeople, které jsem potkal……kdo razí v srpnu na Summer of Love, tak naviděnousm06. 7. 2009 v 21:03 #134276DjDkD@ve
Člento milan:
Podle vseho tam bylo odhadem cca 5500 lidi, tzn. ze se nemohl ze vstupneho zaplatit ani letosni dil (nevim kolik dostali od sponzoru)……..
6. 7. 2009 v 19:08 #134265milan
Členhousik – já to beru tak, že se letos (teda doufám) zaplatily loňské ztráty a za rok budou (nejen) jména lepší..já jim dám ještě jednu šanci.Co se zvuku týče, mě to štvalo taky.jinak jsem nějak nepoznal rozdíl mezi vip a obyč vstupenkou. Teda kromě sedaček a vody na záchodech. Co si pamatuju, tak slibovali djs ve vip (nepotkal jsem tam ani jednoho – byť už třeba českého a kdesi jsem četl, že by tam snad měla být i obrazovka s přímým přenosem finále wimbledonu..obrazovka tam byla jediná, ale na ní se pořád dokola objevovala reklama na Sasazu a party Decadance. Kdyby tam místo toho radši pustili obraz eurosportu…na williamsovi bych se rád podíval, když zrovna v ten moment nebylo co poslouchat. Ani to pivo zdarma jsem ve vip neviděl. Byl tam ceník jako všude jinde na barech….ale jak říkám, dám jim ještě jednu šanci za rok…
6. 7. 2009 v 18:43 #134262Housik
ČlenNerad kritizuju, obvzlášť když vím, jak to dopadlo loni… byl jsem na Creamech prvně a definitivně naposled. Above & Beyond – ačkoliv moji miláčci, tak na své kvality neskutečná nuda, až na pár kousků nakonec (pouštět klubové verze písniček od prvních vteřin do posledních zvládnu i já). ATB nápodobně, ale aspoň měl říznější beat. Stage neskutečně blízko sebe, na většině špatný zvuk… Pozitivum málo lidí = prostor, bez čekání na barech a WC, dobrý výběr občerstvení – ale to není to, za co platím vstupné a proč na takovou akci jdu…
Jak někdo řekl, nejmenší a asi i nejhorší Creamfields v historii akcí tohoto jména (když pominu loňský průser, ve kterém ale měla prsty vyšší moc).
CREAMFIELDS (CZ) NEVER MORE!
6. 7. 2009 v 18:33 #134261TranceKeeper
ČlenMilan: to naštve to chápu, já se tam pohyboval jen autem, ale je pravda ze jsem směrovku na nádraží neviděl.
6. 7. 2009 v 16:38 #134243milan
Člentrancekeeper – mě v břeclavi docela zarazilo, že tam nemají ukazatele směru. směrovku na hlavní nádraží jenom jednu a to nás zavedla ještě jinam, takže sme si zbytečně zašly, když sme zjistili že chybělo blbých 50 metrů do nádraží a ta směrovka nás poslala doleva..jako nevím ale u nás jsou směrovky na každým rohu (nejenom popis ulic) a to sme město s 12 000 obyvateli. jediný co mě potěšilo, že tesco bylo otevřený už od šestism15
6. 7. 2009 v 16:07 #134241TranceKeeper
ČlenStarf: podle mne byli jednoznačně opilý, sjetej byl spíš někdo jinej.
6. 7. 2009 v 16:01 #134240TranceKeeper
ČlenPro Pražskýho ATB: jako hodnotit Břeclav podle jedný pizzerie a toho že jsi prošel možná nějakou horší část mi přijde dost ubohý a trapný. Já a moje přítelkyně jsme byli v penziónu v Břeclavi už od středy, a musím se ozvat, navštívili jsme za tu dobu cca. 10 podniků a všude to bylo super stejně tak lidi v obchodech atd. Holt nikde to pro tebe nebude tak COOL jako v Praze, to si musíš uvědomit.
6. 7. 2009 v 14:50 #134235nexxie
Členmyslim ze 40% tracklistu urcite byli A/B a Oceanlab tracky, dalsich 50% byly posledni anjunabeats a anjunadeep releasy a 10% zbytek sveta 🙂
btw to ATB : podle fotek tam za A/B byli Jono a Tony (Paavo zustal ve studiu)
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.