TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Creamfields PL- 16.8.2008

• Toto téma obsahuje celkem 99 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 91. až 103. (celkem z 103)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

Podle lajny by se pripadne udelal i nejakej ten zajezd (minibusem, nebo busem) , na ten termin zatim nic zasadniho nemam, na SoL me to az tak moc netahne a doma se mi taky nebude chtit sedet sm15

Voky
    Člen

Tak pokud bude s kym, tak určo razimsm3

Lukin_
    Člen

Poláci mají pravidelně lepší festáky jako MY a to je myslím jednoznačnésm6 Už jenom line up na minulej Cream byl úžasný a line up na ten nás je oničem takže sem zvědavej jaký letos budou mít line upsm3

dance-girl
    Člen

Tož jela bych… škoda toho data, už jsem se těšila, jak letos vyrazim na SoL, tak uvidíme, jak se to vyvrbí…sm3

Paya
    Člen

vzhledem k předcházejícím letům bych se vůbec nedivil tomu, kdyby Creamfields PL strčily s přehledem do kapsy Creamfields CZ + Summer Of Love dohromady sm4 opravdu bych Poláky nepodceňoval, každý rok mají s přehledem lepší festivaly než my sm4

hoky
    Člen

hustey:+1

jinač pokud bude dobrá lajna proč ne, na českých mě krom 4-5 jmén nikdo moc netáhne takže nach Poland bych klidně vyrazilsm3 ale to závisí na mnoha okolnostechsm3

Hustey
    Člen

no minuly rok byly polske creamy fakt silene od zacatku do konce sm11

milan
    Člen

Podle mýho budou polský creamy sázet víc na trance, kterej se na těch českých neobjevuje..Nechám se překvapit, každopádně do Břeclavy mě zatím táhne Sasha s Digweedem (budou v polsku taky), Ferry Corsten a Štěpán Bruck..Ten zbytek je mi nějak ukradenej, tak si počkám na jména v polsku.

iamek
    Člen

prochi: Prvni ctyri jmena co nabidl SOL jsou tady porad…

kuchtajz
    Člen

Já se asi vykašlu na všechny krémy a dam si radši vanilkovou zmrzku sm5

prochi
    Člen

nejde o to založit první thread a kdo jsou prvni ohlášené hvězdy,na této zprávě je nejdůležitější to datum,podle toho data se bude orientovat spousta lidi,myslim že po minulych creamech tu bude hodne lidi co si to rádo zopákne,minuly creamy byly alespon dle mého fakt luxus…pokud nenabídne SoL nejaky ohromny lineup a Creamy Pl nabidnou lepsi lineup jak CZ creamy,tak se vykaslu na cesky creamy a taky na SoL a pojedu radsi na Cream PL

drobex
    Člen

Nechapu proč sem dáváš nabídku na něco co u nás víc jak o měsíc dřív můžeš videt taky a taky na Creamech. Tohle zakládání threadů jen pro to, aby byl někdo první se mi zdá naprosto stupidní.

prochi
    Člen

http://www.creamfields.pl/
    MAIN STAGE

Pendulum Live

Sasha & Digweed

Vitalic

Forest North Project

MYSTIC HOUSE ARENA

Moshic

Hernan Cattaneo

Plump DJs

David Morales

Junior Jack

Kid Creme

Wet Fingers

Marika

Glasse

HYPNOSIS ARENA

Eddie Halliwell

Astral Projection

Markus Schulz

Yahel

John O’Callaghan

Ronald Van Gelderen

TECH GENETIC ARENA

Valentino Kanzyani

Dave The Drummer

Frank Kvitta

Juan Atkins

Carl Craig

David Crystal

Hagal and Petter Von Coil

SLG

Poziom X

DEEP & BLUE ARENA

Goldie

Aphrodite

High Contrast

Spor

John B.

Skream

Lady Waks

Panacea

Counterstrike

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 91. až 103. (celkem z 103)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.